• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende aldıklarımı paylaşayım, fikirleri alayım...

Sende kaç tane kız var ki Aysun abla evlendir evlendir bitmiyor:)

Son düzenleme:
Salon avizemiz bunun 6'lısı

$salon avize.JPG

Yatak odamız

$yatak odası.JPG

$yatak odası2.JPG

Yemek odamız

$24072011563.jpg

$24072011558.jpg

Salon Tv Ünitemiz

$24072011559.jpg

Koltuklarımın ve köşe koltuğumun resmini çekmemişim

Portmantomuz

$portmanto.JPG

Oturma odası için tv ünitemiz

$TV ÜNİTESİ.JPG

Yatak odalarımız çok benziyor, çok severek aldım. Mutlulukla kullanırız inşallah :)
Kolay gelsin kalan son hazırlıklarda :)

mutlu günlerde kullanın...bende o çaydanlıktan ıstıorum ama hala almak nasip olmadı:43: darısı başıma inşalhh:1:

ayy yaşasın çok mutlyum başka bişey ısteseymişm olcakmışş ya bende o çaydanlıktan aldm 5 dk önce:1: markofonide ındrıme grmış kırmızısı bende onu ıstıodm zaten:1:

Aşk olsun talım niye kızayım hem senin cevabın daha güzel olmuş ben bu soruyu mum konulan zımbırtı diye açıklardım iyiki sen cevaplamışsın:9:

bende senden çok farklı sayılmam cnm, arada bir romantizm gelio bana da, maksat bilgilendirmek:69:

sen romantik akşam yemeklerinin vazgeçilmezi diye açıklayınca günlük şamdan almadığımı farkettim 2 tane daha alıp mutfağa koyayımda kocacımla yemek yerken arada romantizm yaparız:1:

:)) spicym bak asıl romantizm sendeymiş, ama çok beğendm senin bernardodan aldıkların gerçekten çok şık , hem günlk hemde şık sade bişi istiorm bende, ikeada görmüştm ben bunu nasıl sence mutfaklık şamdan:) $ikea5.jpg

:)) spicym bak asıl romantizm sendeymiş, ama çok beğendm senin bernardodan aldıkların gerçekten çok şık , hem günlk hemde şık sade bişi istiorm bende, ikeada görmüştm ben bunu nasıl sence mutfaklık şamdan:)Eki Görüntüle 248102

güzelmiş bunlarda dediğin gibi hem şık hem mutfaklık ikeaya gidince kapayım bende bir iki tane:) Sağol canım

Back