- 28 Mart 2013
- 102
- 39
- 34
- Konu Sahibi Vernalagnia
mutlu günlerde güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutlu günlerde güle güle kullan
Çok güzeller canım huzurla kullanın
Canım herşeyin çok güzel güle güle kullan
ama ocağı keşke beyaz alsaymışsın ben beyazını kullanıyorum kuzenim siyah alma çok toz belli ediyor demişti
iyikide beyaz almışım
ama cam ocak olduğu içinde çok kolay temizleniyor
Markafonide sık sık gördüğüm beğendiğim parçalardan almışsın. Eline ulaştığında bize de gösterirsen sevinirim fikir edinmiş olurum. Nevresimler pikeler kek kalıbı merak ettiklerimden :) hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Cnm bu nevresimlerin pikelerin yerleri nasil. Markafoniden hep alacak oluorm son anda vazgeciorm iyi degildir diye. O kediliyi almaktan döndüm kac defa nolur bana kumaslari yumusacik cok guzel deeeeeeeeee
Ya ben şöyle düşündüm, çok çok kötü çıkacağını sanmıyorum ve 40 TL cüzi bi miktar diğerlerine bakacak olursak. O yüzden problem değil diyerek aldım açıkcası :)Yaa napim bilemedim ben. Kedilinin yatak ortusude var ikisini alayim diorum. Napsamkiii gaz verin bana azcik
Kalpli pasta tabakları, nevresım tk. Ve pikeler en cok merak ettigim. Cünkü markafonıde gördüğümde alsam mı diye kararsız kaldıklarım bunlar ve sen almıssın foto atarsan merakla beklıyorm canım
Görüntü olarak hepsi cok hos canım iyi günlerde kullan bende kediliyi almayı düsünüyorum bakalım tekrar görürsem markafonide alirim tabaklarda cok sirin türk kahvesı fincanlarıda oluyo 6lı aynı renklerde kombin yapabilirsin hoş sunum olurCanım senin için hızlı bir kolaj yaptım. Kalpli tabaklar kesinlikle mükemmel. Gelenler içinde en sevdiğim parça oldu diyebilirim.
Pikeler ince ve kocaman. Yatak örtüsü olarak bile kullanılabilir. Ve yazın üste sermek için ideal. Ama hafif serinlikte kurtarmaz gibi.
Nevresimde de kedili olanı soranlar vardı, %65 pamuk oranı zaten. Çok yumuşak bir nevresim değil ama 40 TL için gayet güzel bir ürün bence. :) Tabi kullandıkça daha iyi anlarım nasıl olduğunu, ona da var biraz :)
Eki Görüntüle 1717198 Eki Görüntüle 1717199
Çook teşekkür ederim, inşallah :)hepsi çok güzel.. mutlulukla kullanırsınız inşallah :))
İyi günlerde kullan yne hepsi cok güzel. Ama bu tost makinesi cok dikkatimi çekti. Ayrıca waffle makinesi alırım belki diye düsünüyodum ama bu cok iyiymis bende istiyorum bundannn canım markası ne ve ne kadara aldın acaba cok kullanıslı gözüküyor. Bide düz plakalar ne işe yarar acaba?İlk mesaja fotoğraf yüklemenin bir sınırı varmış maalesef :) Hepsini bir mesajda toplamak istedim ama olmuyor, kaldığımız yerden devam o zaman.
Eki Görüntüle 1736739
Eki Görüntüle 1736736
Eki Görüntüle 1736737
Tost makinesinin toplamda 4 plakası var, 2 tanesi waffle plakası. Diğer ikisi çift taraflı plaka. Yani bir yüzleri normal tost makinesi yüzeyi, diğer yüzeyleri düz şeklinde. Gayet güzel bir ürün. Bu özelliklerde arayanlara tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1736734
Mikrodalgada çok özellikli bir şey aramadım. Ana amacını yerine getirse kafi. Zararları vs biliyorum ama bu devirde pratikliği de yadsınamaz. Hele çalışan kadınlar için.
Eki Görüntüle 1736738
A101'in meşhur aynalı takı dolabı. Muadillerine göre 100 lira kadar uygun bir fiyata :)
Eki Görüntüle 1736751
Banyo paspas seti :)
Eki Görüntüle 1736750
Ve bu bonbonlar.
İyi günlerde kullan yne hepsi cok güzel. Ama bu tost makinesi cok dikkatimi çekti. Ayrıca waffle makinesi alırım belki diye düsünüyodum ama bu cok iyiymis bende istiyorum bundannn canım markası ne ve ne kadara aldın acaba cok kullanıslı gözüküyor. Bide düz plakalar ne işe yarar acaba?
Yaaa cidden aklıma gelmezdi sen söylemesen. Tek bi makinede birsürü marifet valla fiyatı deger. Gidip bakayım en iyisi. Tek tek almaktansa cok mantıklı. Fotografta biraz kücük gibi görünüyor ama boyunu nasıl senceÇoook teşekkür ederim.
Ben de sonradan kesin waffle makinesine heves ederim diye böyle bir şey aradım ve buldum. :)
Arçelik K8382 TG diye geçiyor canım. 255 TL fiyatı, internet sitelerinde 270 gibi bir fiyat yazıp sonra indirimle 245 gibi bir fiyata düşüyor :) Ben o şekilde aldım.
Plakanın düz tarafında krep ya da küçük pankekler yapabilirsin, yumurta pişirildiğini gördüm :) Ekmek vs ısıtılabilir. Gibi gibi, kullandıkça elbet kullanım alanları keşfederiz. Tavsiye ederim ben 1 kere denedim tüm özelliklerini, gayet iyi. Ve plakalar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Bu da çok iyi.