Verna'nın Çeyiz Köşesi

Canım herşeyin çok güzel güle güle kullan
ama ocağı keşke beyaz alsaymışsın ben beyazını kullanıyorum kuzenim siyah alma çok toz belli ediyor demişti
iyikide beyaz almışım
ama cam ocak olduğu içinde çok kolay temizleniyor

mutlu günlerde güle güle kullan :KK68::KK68::KK68:

Çoook teşekkür ederimm. :KK68:

Çok güzeller canım huzurla kullanın :KK28:

Amin inşallah, çok teşekkür ederim. :) :21:

Canım herşeyin çok güzel güle güle kullan
ama ocağı keşke beyaz alsaymışsın ben beyazını kullanıyorum kuzenim siyah alma çok toz belli ediyor demişti
iyikide beyaz almışım
ama cam ocak olduğu içinde çok kolay temizleniyor

Valla almış bulundum, beyaz eşyalar inox olunca, davlumbaz ve ocağı siyah cam aldım bakalım. E bahaneyle sürekli temiz tutmak durumunda olurum işte iyi tarafından bakmak lazım. :KK68:

Çok teşekkür ederim bu arada :)

Kızlar ilk mesajda güncelleme yaptım, yeni ciciler aldım :)
Dağınıklık olmasın konu içerisinde diye ilk mesajı düzenlemeyi tercih ettim. :KK68:

Markafonide sık sık gördüğüm beğendiğim parçalardan almışsın. Eline ulaştığında bize de gösterirsen sevinirim fikir edinmiş olurum. Nevresimler pikeler kek kalıbı merak ettiklerimden :) hayırlı olsun iyi günlerde kullan

Cnm bu nevresimlerin pikelerin yerleri nasil. Markafoniden hep alacak oluorm son anda vazgeciorm iyi degildir diye. O kediliyi almaktan döndüm kac defa :KK70: nolur bana kumaslari yumusacik cok guzel deeeeeeeeee

Markafonide sık sık gördüğüm beğendiğim parçalardan almışsın. Eline ulaştığında bize de gösterirsen sevinirim fikir edinmiş olurum. Nevresimler pikeler kek kalıbı merak ettiklerimden :) hayırlı olsun iyi günlerde kullan

Kesinlikle benim de bir kaç haftadır görüp beğendiğim parçalardı, risk budur dedim sipariş ettim, gelir gelmez izlenimlerimi paylaşıcam. :)

Cnm bu nevresimlerin pikelerin yerleri nasil. Markafoniden hep alacak oluorm son anda vazgeciorm iyi degildir diye. O kediliyi almaktan döndüm kac defa :KK70: nolur bana kumaslari yumusacik cok guzel deeeeeeeeee

Canım daha dün sipariş verdim 1 hafta sonra falan kargoya verecekler tahminim. Gelir gelmez nasıl olduğunu yazarım. O kedili nasıl olursa olsun frenleyemedim kendimi çok tatlı çünkü. :))

Yaa napim bilemedim ben. Kedilinin yatak ortusude var ikisini alayim diorum. Napsamkiii gaz verin bana azcik :KK48::KK48:
Ya ben şöyle düşündüm, çok çok kötü çıkacağını sanmıyorum ve 40 TL cüzi bi miktar diğerlerine bakacak olursak. O yüzden problem değil diyerek aldım açıkcası :)

Kargom geldi aslında ama foruma yazacak fırsat olamadı daha :) Nevresimler gayet iyi, kek kalıpları biraz tel maşa gibi izlenim yaratsa da, iki tane aldığımdan evde anneminki ile denedik, gayet güzel oluyor. Kelepçeli olması büyük avantaj. Sadece kalp olanına normal bir tarifin yarısı kadar ya da 2/3'ü kadar koymalı, ölçü fazla geliyor =))

Aldıklarımdan yalnızca o saplı çay bardağı diye aldığım şey kötüydü. O da bile bile lades oldu. Kulpları plastik ve çok dandik duruyor açıkcası. Ancak kulpları çıkarıp su bardağı olarak çok şık bir şekilde değerlendirilebilir :) Bu akşam kendi çektiğim fotoğraflarını paylaşmaya çalışacağım.

Kalpli pasta tabakları, nevresım tk. Ve :21:pikeler en cok merak ettigim. Cünkü markafonıde gördüğümde alsam mı diye kararsız kaldıklarım bunlar ve sen almıssın foto atarsan merakla beklıyorm canım

Kalpli pasta tabakları, nevresım tk. Ve :21:pikeler en cok merak ettigim. Cünkü markafonıde gördüğümde alsam mı diye kararsız kaldıklarım bunlar ve sen almıssın foto atarsan merakla beklıyorm canım

Canım senin için hızlı bir kolaj yaptım. Kalpli tabaklar kesinlikle mükemmel. Gelenler içinde en sevdiğim parça oldu diyebilirim.

Pikeler ince ve kocaman. Yatak örtüsü olarak bile kullanılabilir. Ve yazın üste sermek için ideal. Ama hafif serinlikte kurtarmaz gibi.

Nevresimde de kedili olanı soranlar vardı, %65 pamuk oranı zaten. Çok yumuşak bir nevresim değil ama 40 TL için gayet güzel bir ürün bence. :) Tabi kullandıkça daha iyi anlarım nasıl olduğunu, ona da var biraz :)

PhotoGrid_1450093698548.jpg
PhotoGrid_1450093783794.jpg

Canım senin için hızlı bir kolaj yaptım. Kalpli tabaklar kesinlikle mükemmel. Gelenler içinde en sevdiğim parça oldu diyebilirim.

Pikeler ince ve kocaman. Yatak örtüsü olarak bile kullanılabilir. Ve yazın üste sermek için ideal. Ama hafif serinlikte kurtarmaz gibi.

Nevresimde de kedili olanı soranlar vardı, %65 pamuk oranı zaten. Çok yumuşak bir nevresim değil ama 40 TL için gayet güzel bir ürün bence. :) Tabi kullandıkça daha iyi anlarım nasıl olduğunu, ona da var biraz :)

Eki Görüntüle 1717198 Eki Görüntüle 1717199
Görüntü olarak hepsi cok hos canım iyi günlerde kullan bende kediliyi almayı düsünüyorum bakalım tekrar görürsem markafonide alirim:KK54: tabaklarda cok sirin türk kahvesı fincanlarıda oluyo 6lı aynı renklerde kombin yapabilirsin hoş sunum olur

İlk mesaja fotoğraf yüklemenin bir sınırı varmış maalesef :) Hepsini bir mesajda toplamak istedim ama olmuyor, kaldığımız yerden devam o zaman.

içerik.jpg

20160104_125552.jpg

20160104_125711.jpg

Tost makinesinin toplamda 4 plakası var, 2 tanesi waffle plakası. Diğer ikisi çift taraflı plaka. Yani bir yüzleri normal tost makinesi yüzeyi, diğer yüzeyleri düz şeklinde. Gayet güzel bir ürün. Bu özelliklerde arayanlara tavsiye ederim.

589762.jpg

Mikrodalgada çok özellikli bir şey aramadım. Ana amacını yerine getirse kafi. Zararları vs biliyorum ama bu devirde pratikliği de yadsınamaz. Hele çalışan kadınlar için.

adsızdd.JPG

A101'in meşhur aynalı takı dolabı. Muadillerine göre 100 lira kadar uygun bir fiyata :)

ww.JPG

Banyo paspas seti :)

61414_Calliste_Banyo_Aksesuarlari_Bonbon.jpg

Ve bu bonbonlar. :KK70:

İlk mesaja fotoğraf yüklemenin bir sınırı varmış maalesef :) Hepsini bir mesajda toplamak istedim ama olmuyor, kaldığımız yerden devam o zaman.

Eki Görüntüle 1736739
Eki Görüntüle 1736736
Eki Görüntüle 1736737

Tost makinesinin toplamda 4 plakası var, 2 tanesi waffle plakası. Diğer ikisi çift taraflı plaka. Yani bir yüzleri normal tost makinesi yüzeyi, diğer yüzeyleri düz şeklinde. Gayet güzel bir ürün. Bu özelliklerde arayanlara tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 1736734

Mikrodalgada çok özellikli bir şey aramadım. Ana amacını yerine getirse kafi. Zararları vs biliyorum ama bu devirde pratikliği de yadsınamaz. Hele çalışan kadınlar için.

Eki Görüntüle 1736738

A101'in meşhur aynalı takı dolabı. Muadillerine göre 100 lira kadar uygun bir fiyata :)

Eki Görüntüle 1736751

Banyo paspas seti :)

Eki Görüntüle 1736750

Ve bu bonbonlar. :KK70:
İyi günlerde kullan yne hepsi cok güzel. Ama bu tost makinesi cok dikkatimi çekti. Ayrıca waffle makinesi alırım belki diye düsünüyodum ama bu cok iyiymis bende istiyorum bundannn canım markası ne ve ne kadara aldın acaba cok kullanıslı gözüküyor. Bide düz plakalar ne işe yarar acaba?

İyi günlerde kullan yne hepsi cok güzel. Ama bu tost makinesi cok dikkatimi çekti. Ayrıca waffle makinesi alırım belki diye düsünüyodum ama bu cok iyiymis bende istiyorum bundannn canım markası ne ve ne kadara aldın acaba cok kullanıslı gözüküyor. Bide düz plakalar ne işe yarar acaba?

Çoook teşekkür ederim. :KK68:

Ben de sonradan kesin waffle makinesine heves ederim diye böyle bir şey aradım ve buldum. :)
Arçelik K8382 TG diye geçiyor canım. 255 TL fiyatı, internet sitelerinde 270 gibi bir fiyat yazıp sonra indirimle 245 gibi bir fiyata düşüyor :) Ben o şekilde aldım.

Plakanın düz tarafında krep ya da küçük pankekler yapabilirsin, yumurta pişirildiğini gördüm :) Ekmek vs ısıtılabilir. Gibi gibi, kullandıkça elbet kullanım alanları keşfederiz. Tavsiye ederim ben 1 kere denedim tüm özelliklerini, gayet iyi. Ve plakalar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Bu da çok iyi.

Çoook teşekkür ederim. :KK68:

Ben de sonradan kesin waffle makinesine heves ederim diye böyle bir şey aradım ve buldum. :)
Arçelik K8382 TG diye geçiyor canım. 255 TL fiyatı, internet sitelerinde 270 gibi bir fiyat yazıp sonra indirimle 245 gibi bir fiyata düşüyor :) Ben o şekilde aldım.

Plakanın düz tarafında krep ya da küçük pankekler yapabilirsin, yumurta pişirildiğini gördüm :) Ekmek vs ısıtılabilir. Gibi gibi, kullandıkça elbet kullanım alanları keşfederiz. Tavsiye ederim ben 1 kere denedim tüm özelliklerini, gayet iyi. Ve plakalar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Bu da çok iyi.
Yaaa cidden aklıma gelmezdi sen söylemesen. Tek bi makinede birsürü marifet valla fiyatı deger. Gidip bakayım en iyisi. Tek tek almaktansa cok mantıklı. Fotografta biraz kücük gibi görünüyor ama boyunu nasıl sence

X