• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende aldıklarımı paylaşayım, fikirleri alayım...

spicy canım ben senin topiğine yeni baktım daha ekmek kızartma makinanı çok beğendim fırını falan var enteresan geldi hoşuma gitti nerde almıştın canım markası ne bide fiyatını hatırlıyomusun.

buarada bütün aldıkların harika hepsini güle güle kullan özenle seçip aldığın belli iyi günlerinde kullanırsın inşallah

spicy canım ben senin topiğine yeni baktım daha ekmek kızartma makinanı çok beğendim fırını falan var enteresan geldi hoşuma gitti nerde almıştın canım markası ne bide fiyatını hatırlıyomusun.

buarada bütün aldıkların harika hepsini güle güle kullan özenle seçip aldığın belli iyi günlerinde kullanırsın inşallah

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için, beğenildiğini duymakta hoşuma gitmiyor değil:69: Ekmek kızartma makinemin markası tefal boynerden almıştım yanlış hatırlamıyorsam 145 tl idi.

Bugün yaptığım özdilek çıkartmasının ganimetleri:16:

Bamboo nevresim takımım

$bamboo nevresim takımı.JPG

Pamuk saten nevresim takımım

$özdilek nevresim takımı.JPG

Bamboo aile bornoz setim

$aile bornoz takımı.jpg

Pike takımım

$özdilek pike takımım.jpg

Özellikle pike takımına bayıldımm bukommm allahım güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
anneciğinin el emeklerine bayıldım... özellikle de tabanında kadın figürü olan tepsiye... arıyorum öyle bişe ama bulmadım... diğerlerine gelince çoook güzell ve çok özenle alınmış belli canım... güle güle kullan...

bukomm bişey sorucam.o dik süpürgenin ayrılabilir el süpürgesi var mı?yoksa bütün mü?

Merhaba,
Tefal ütüden memnun kaldın mı ? Ben de aynısından almayı düşünüyorum da.
Teşekkürler

buketim topiğini yeni gördüm hepsi çok güzel güzel günlerde kullan canım benimmm.

Merhaba,
Tefal ütüden memnun kaldın mı ? Ben de aynısından almayı düşünüyorum da.
Teşekkürler

daha kullanmaya başlamadım ki canım 1 ay sonra cevaplarım eğer acil ihtiyacın yoksa

bukomm bişey sorucam.o dik süpürgenin ayrılabilir el süpürgesi var mı?yoksa bütün mü?

rowentanın ayrılabilir olan modeli yok canım bütün benimki sanırım fakirde vardı öyle bir model

buketim topiğini yeni gördüm hepsi çok güzel güzel günlerde kullan canım benimmm.

sağol ayşecim

Back