- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 38
VOOOV suana kadar aldigim en iyi yorum suphesiz!! Tesekkur ederim.mm.
Rica ederim.
Ama olabilir dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VOOOV suana kadar aldigim en iyi yorum suphesiz!! Tesekkur ederim.mm.
Rica ederim.
Ama olabilir dimi
Yok canim olmadi sen beninle aşık atamazsin.. neyse artik Allah kaderlerimizi guzel yapsib bunlar gecici seyler hakkinizi helal edin iyi geceler
Iyi yazmissib onunla isin olmasin zaten daha.. yenilerine bak artik. Bunada temkinli yaklas ama ne olur ne olmazKİZLAR BU ARADA SOYLEMEYİ UNUTTUM ESKİ KONULARİMDAN BİLENLERİNİZ VARDİR BENİ ALDATAN KOPEK ERKEK ARKADASKM YANİ ESKİ ERKEK ARKADASİM İKİ GUN ONCE BENDEN YALVAR YAKAR OZUR DİLEDİ. CEVAP BİLE VERMEDİM YAZMİSTA YAZMİS SİİRLER FALAN BENDE DEDİM Kİ 'SANA KARSİ ARTİK KİNİM NEFRETİM OFKEM BİLE YOK BU BİLE UZEBİLİR ASLİNDA ADAM OLANİ. AMA SEN ADAM DEGİLSİN SİKMA CANİNİ'
Beni almayi dusunmuyodun dimi uzatmayalim lutfen. yani cok kotu degilsin Allah var ama beninle yarisamazsin sende biliyosun gerek yok camur atmaya cok cocuksunuz bu arada once kendinizi gelistirinKusura bakma tipim değilsin conem
Pekiii :)Ya neden arkadasin karsisina cikan cocuk yakisikli olmasin. Illa cirkin mi olacak. Neden bu arkadastan etkilenmis olamasin. Daha once benim de basima geldi. Bakiyorum cevremde de oluyor boyle seyler. Arkadasim biraz sen de fazla ballandirmissin insanlarin garibine gitmis. Daha olculu konusmakta fayda var. Bana sorarsan akisina birak. Konusmak istiyorsan konus. Gorusmek istiyorsan gorus. Ama temkinli davran fazla kapilma.
Ay ne tatli ama bizim oylr olamaz sanmam..Geçenlerde ben bilmem eşim bildiri izlemistim. Evli bi çift metrobüs durağında tanıştıklarıni söylemişti ayni anlattiginiz gibi kıza bisey sormuş muhabbete başlamışlar sonra metrobuste devam etmiş falan simdi evlilerrr çok yüz verme çocuğa ama konuş bence hic tipin değil diye kendini inandirmaya calisiyosun bence çünkü etkilenmissin bu çok açık. Bence kritere gerek yok seni kim mutlu ediyosa onunla olmalisin. Ama dediğim gibi çok yüz verme sen zaten ona dibin düşmediği için farklı etkileyici gelmissin tarzını koru
Olan var olmayan var sonucta canim benim bazilarinin zoruna gidiyo yakisikli erkeklerin baskasina asik olmasiPekiii :)
Beni almayi dusunmuyodun dimi uzatmayalim lutfen. yani cok kotu degilsin Allah var ama beninle yarisamazsin sende biliyosun gerek yok camur atmaya cok cocuksunuz bu arada once kendinizi gelistirin
Ay lutfen susun artik komik oldu iyiceAlmayi düşünüyordum ama maalesef. Ten rengine gitmemis sari rengi..
Carpe diem yani akışına bırak anacımAy ne tatli ama bizim oylr olamaz sanmam..
Ay lutfen susun artik komik oldu iyice
Al benden de o kadar valla!Ne yazacagımı sasırdım ..
Biraksan pisman olcan gibi.ayni yollardan gectim zamaninda.kendini kaptrmadan gorus.yanlisini gordunmu yolu verirsin.Kizlar bugun basimdan tuhaf bir olay gecti sizle paylasmak istiyorum. Okuldan ciktim eve gitmek icin metrobuse binicem metrobus bekliyorum. O sirada yasli bi amcayla da sohbet ediyorum iste "hangi bolum kizim benim gozum gormuyo hangisi bizim binecegimiz" falan diye. Cok tontis bi amca. O sirada bi cocuk omzuma dokundu gercekten allahi var cok yakisikli bi cocuk fakat benim hic tarzim ve tipim degil. Neyse yanima geldi butun kizlarin agzinin suyu akiyo ama. Koca koca kadinlar bakiyo.cocuga boyle. E bende esmer delisi bi bayan oldugumdan acikcasi dikkatimi cekmedi cok fazla. Neyse efendim velhasil bu bana :
-"pardon bu xxx yonune giden mi yoksa karsiya gecmek icin xxx mi binmeliyim?"
*Ah bizde amcayla onu bekliyoruz bizimle ayni metrobuse binceksiniz.
-oyle mi peki bekliyim sizinle o zaman.
O sirada ben amcayla konusmaya devam ediyorum. Derken metrobus geldi. Bindik. Ama o kadar sikis tepis ki cocukla dip dibe kaldik boyle. Sonra tay tay tay gidiyoruz telefonum caldi iste arkadasimla konusuyorum whats apptan arkadasim yaziyo falan. Bi anda metrobus bi fren yapti bi yerede tutunmuyodum cocuk o an o refleksle mi bilmiyorum belimden tuttu goz goze kaldik.
-ya ben cok ozur dilerim sen bi yere tutunmayinca ben dusceksin diye bi anda cok pardon sakin yanlis anlama lutfen
* yok tamam onemli degil.
Arkami dondum. Ulan o ara bi baktim metrobusteki kizlarin yarisindan fazlasi cocugu gozleriyle baya yiyolar. Upuzun bi boy sarisin vucutlu falan boyle. ay bana gotunuzle gulceksiniz belki ama ben boyle esmer sakalli azcik gobekli falan bi bey seviyorum yani... Neyse sonra bu telefonla konusuyo ;
-ya gelebilir miyim o saate bilmiyorum yetisemeyebilirim ilk kez gecicem oraya yolu bile bilmiyorum hi hi tamam konusuruz.
(bana dondu)
Saat 6 gibi xxx cafede olabilir miyim pardon ters sordum xxxx semtindeki xxxx kafeyi biliyo musunuz?
*evet ben orda oturuyorum 6 ya yetisemezsiniz bucugu bulabilir.
-anladim nasil gidebilirim ben o cafeye?
*iste su yoldan sapip surdan girin cikin falan anlatiyorum ben ya bi baktim bu baya bildigin beni kesiyo onumu duzeltiyorum bakiyorum allahim bi yerim mi acik yooo. Sonra bu bi anda;
-haddimi asmazsam adiniz Sorcia mi?
*nerden bildiniz?
-Kolyenizde yaziyo :)
*ahh evet unutmusum evet sorcia ama ailem sorcia der arkadaslarim ilk ismimi kullanir xxxx.
Derkenn biz baya sohbeti ilerlettik. Bi kere bana gore bi cocuk olmadigi kesin. İndim metrobusten iyi gunler dedim. Baktim arkamdan kostur kostur geliyo.
-beni yanlis anlicaksiniz belki kabul bile etmiceksiniz ama bana lutfen numaranizi verir misiniz?
*bence bu guzel sohbet metrobuste kalsin .
-o zaman sosyal aglarinizdan birini en azindan?
*ben sosyal ag kullanmiyorum. İyi aksamlar yolunuz daha uzun sizin.
-peki iyi aksamlar..
Dondum tam duraga dogru yuruyorum. Biri kolumdan tuttu bi baktim bu saftirik.
-bakin umrunuzda degil belki biliyorum suan bi bulusmaya gidiyorum sabahtan beri beni bilmem kacinci kez ariyo fakat ben sizi bulmak icin her gun ayni durakta metrobus beklemek istemiyorum lutfen rahatsiz olursaniz msj atmam.
*peki 05xxxxxxxx .
-cook tesekkur ederim. Sizi evinize birakmayi yani sakin yanlis anlayin en azindan semtinize birakmayi cok isterdim fakat arabami xxxxde biraktim trafige girmemek icin.
*gerek yok ben kendim giderim.
Simdi kizlar bunu size neden anlattim bilmiyorum. Bu bi dertte degil. Cocuk kizin yanina gidene kadar yazdi bana bi coguna cevap bile vermedim arkadasima adini soyadini verdim netten bi bakmis bi kere bu kadar yakisikli olmasindan hayranlarinin cok olmasini tahmin etmek zor olmasa gerek dimi? Fotograflar o bicim kizlar altlarina yorumlar atmis bu cevap vermemis falan. Ama cidden hic tipim degil sonradan numarami verdigime de pisman oldum. Ona metrobusten indikten sonra burda yollarimiz ayriliyo siz burdan ben burdan dedim. Bana ayri dunyalarin insanlariyiz mi demek istediniz dedi. Bende bunu metrobuse bindigimizden beri anlamaniz gerekiyodu diyip bozdum. Benim aile yapima falan uygun degil bu cocuk. Fotolarinin yarisindan fazlasi gece kuluplerinde. Benim oyle bi hayatim yok. Simdi yazip duruyo. Sizce ona bunu bu sekilde aciklamali miyim? Yoksa herseyi akisina mi birakmaliyim?
He canim sensin kizmadim guldum bilakis. Aliskinim senin gibilereBişey denemissin ama ih ih olmamış. Çikolata tonları gider sana, buğday tenlisin.
Dost tavsiyesi canım ne kızıyorsun