Ben tatildeyken neler olmuş, gene hayatım darmadağın...

yok o kesin de erkek kardeşimle nasıl baş edebilirim ?

Onunla bol bol konuşacaksınız. Artık bak şu,bu hareketlerin zarar veriyor sana da, bize de. Bak annemle babam boşanıyor, artık evimizin reisi sensin bizler sana emanetiz, sırtımızı sana yaslayacağız, evimizin erkeği sensin artık vs. gazla. Özellikle ergenlik çağındaki erkekler kendilerini önemli hissetmek isterler.

Neler diyoruz neler bir kulağından girip öbüründen çıkıyor

Çalışan bir anne böyle bir herifi besliyor, evlatlarının hakkını üç kuruş etmez
bir kocaya yediriyor resmen.

Babandan çok annene kızdım.
Hayatından bu işe yaramaz pisliği s.. etmediği için..

Çalışan bir anne böyle bir herifi besliyor, evlatlarının hakkını üç kuruş etmez
bir kocaya yediriyor resmen.

Babandan çok annene kızdım.
Hayatından bu işe yaramaz pisliği s.. etmediği için..
ama elinde bir kanıt yoktu bugüne kadar şimdi yedirmez artık

Anneniz anneannelerimiz gibi bir kadin galiba ne olursa olsun, esim cekerim diye dusunuyor sanirim.
Ama siz cekmek zorunda degilsiniz.
Ayri bir eve cikabilirsiniz, anneniz, kardesiniz de gelmek isterse beraber yasarsiniz.
Diger turlu bu babayla hergun problem yasayacaksiniz.

ilk satırları okumaya başlar başlamaz başkası var kesinlikle dedim kendi kendime, sonuç nitekim öyle oldu. çünkü ailedeki para borç borç diye gidiyor ve nereye gittiği belli değilse o parayı yiyen bi kadın oluyo genelde.

ben yerinizde olsam karışmam. ikisinin kararı, aldatılan siz değilsiniz, ikisinin arasında olup biten şeyler. birbirlerine iyi birer eş olmamaları sizin babanız olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. bütün bunlara rağmen babanız diye de sorgusuz sualsiz çekmek zorunda değilsiniz, kendi yaşantınızı kurun, babanızı yoksayın gerekirse. ayrı ev bu ülke şartlarında zor oluyor ne yazık ki öyle hadi ben ayrı eve by diyip gidilmiyor. ama ayrılık veya beraber devam etme kararlarına siz karışmayın.

yaşadıklarına çok üzüldüm, gerçekten zor bi hayat... ama, ne babana bişe olur ne annene malesef olan sana olur- olmuş. Bu kadar zaman göz göre göre annen babanı beslemiş. Ve emin ol boşanmayacakta.. Babanın sana size zarar vermesine müsade edende annen.. Zaten babaya muhtaç durumda değilsiniz o olmadan çok daha sağlıklı bi yaşam sürdürebilirdiniz. Anneyi hatalı buldum şu adamı düşünene kadar keşke sizi düşünseydi. Bundan sonrası nolur bilmiyorum ama sen kendini düşün.. Annen boşanmayı kabul eder ve vazgeçmez umarım

Anneniz kendisine böyle davranan adamla birde yatıyormuydu?

Off işte eski kadınlar hep böyle adam size bir gün yüzü göstermemiş genede el üstünde tutulmuş hep bunlar bu yüzden boşansın zaten babana bakan annenmiş sakın kabul etmeyin o adamı gitsin sürünsün pislik

14 yaşında dahi olsa annesini aldatan böyle pislik bir adamı baba olarak sayıyorsa, kardeşinizden öyle ya da böyle çok çekeceksiniz.

Ekleme: İnşallah çekmezsiniz. O da iyi olur siz de iyi olursunuz.

ben sakin kalamıyorum çok sinirliyim fevri hareketlerim var kafama çok takıyorum bana bu olayı anlattı ben de kızınca şerefsiz dedi ben de sinirlenince sensin şerefsiz dedim bütün suçlu ben oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…