Ben tatildeyken neler olmuş, gene hayatım darmadağın...

Kız kardeşimde çalışıyor biz kendimize bakarız boşanacak napacak elalemin lafıyla hareket edilmez kaç gün bizim yanımızdalar hangi bir gün sordular.

Kayınvalidem ve kayınpederimi gördüm anneniz babanızda . . .Hep derim kayınvalidem hakediyor diye . .
Vermeyeceksin para , ütülemeyeceksin gömleğini ,altına araba çekmeyeceksin arkadaş bunca şerefiszliği yapan adama. .
Eli ekmek tutan çocuklar ve anne. Ne diye katlanacaksın sadece başında erkek olsun diyemi . .
Gece evine geç saatlerde gelen adam başında dursa ne durmasa ne!
Düzelmez bu saatten sonra. . Ya deveyi güdecek yada diyardan gidecek diye bir söz vardır. . Bu deve güdülmez arkadaşımm. . Koyacaksın kapıya başka çözümü yok

Annem daha önce şüpheleniyordu ama elinde kanıt yoktu boşan diye yıllardır diyorum ama işte bekledi sabır dedi beni de göndermedi sen gidersen ben seni bırakmam ben de gelirim dedi gel yuvanı yık diyemedim ama şu saatten sonra sabretmem o kalsa da ben gideceğim

Bizi çocuklarını seviyorsan boşan da kurtar bizi diyeceksin. Bu kadar basit
Ayrılacak zaten bana sen nasıl istiyorsan öyle olacak dedi ben ona sen kalırsan da ben durmam artık burada onun yüzüne bakmam dedim sen gidersen biz kalırmıyız hiç dediler

Annenize siz cesaret verin. Elalem çekmiyor bu sıkıntıyı siz çekiyorsunuz. Adam resmen sizin rızkınızı kadınlarla yiyor. Bi de üste çıkıyor utanmadan. Bir an önce kendinizi o adamdan kurtarmaya bakın. Yazık günah ya. Iyi bir avukat bulun bir an evvel boşatın annenizi.

Şimdi ben avukat ayarlayacağım.

bence de izin vermeyin. ne yuvası hem hangi yuva? inşallah kurtulursunuz.
Amcamlara da kızıyorum yenge senin arkandayız demiyorlar ya evlerimiz yan yana ne çektiğimizi en çok onlar biliyor bir de.
Anneme destek olsalar o daha kolay atlatacak

Sizin aldığınız kanıtlar herhalde, kredi de çekmişsiniz.
Ortak paylaşıma girmesin, sizin malınız o.
Gerçi bu kadar kanıt varken iyi bir tazminat alır herhalde anneniz.
Yedirdiklerini ona bırakmasın.

Annenizde duygusal boşluk oluşmasına izin vermeyin.
Ama boşanmayacağım derse de dediğim gibi artık kendi hayatınızı kurun, öyle bir evde ne işiniz var sizin.

Etraftakiler siz evlenince annen ne yapacak diyor sanki bu halde babamla olsa yalnız olmasa ne olacak da

Amcamlara da kızıyorum yenge senin arkandayız demiyorlar ya evlerimiz yan yana ne çektiğimizi en çok onlar biliyor bir de.
Anneme destek olsalar o daha kolay atlatacak

ne kadar olsa babanızın yanında olurlar onlar. malesef... insanlar ancak kendilerine gelince anlıyorlar.
bizde de bu tarz amcalar var...... sinirim bozuluyor.
sizin sizden başka kimseniz yok. anne ve kızları birbirlerine destek olsa yeter bence. boşverin gitsin başkalarını. bedeli ne olursa olsun o adamla yaşamaktan daha ağır olamaz.

Babanı gordum suan babanizda
Annenizde annem
Bile bile sustu senelerce
Sonra patladi tamam kurtulcak artik bu admadan dedik yok yine sindi
Ki suan onun borclarini oduyolar
Ben babamla 2yildir konusmuyorum
Annemin isi vs yok.
Ama anneniz ayaklari uzerinde durmus durabilcek bi kadin
Siz varsiniz
Destek olursunuz

Boyle bir adam bosanip gidince rahat mi birakcak sanki. Annenin ustune bu kadar gitmeyin. Belki korktu, belki adam tehdit etti. Zor ama ayrilmak en iyisi, annene destek olcak kisi sensin. Ac bi ev, maasin varmis, gel anne burda evin var de.

Valla daha ilk paragrafında bile babanın başka bir hayatı olduğu belliydi...kadınlarla yatıp kalkmaları geç eziyet ettiği başka bir nikahlısı bile olabilir..anneni yıllarca bankamatik olarak kullanmış..annen boşa ıt mı bilmiyorum ama ilk defa yakalamıyordur eminim.

Kız kardeşimde çalışıyor biz kendimize bakarız boşanacak napacak elalemin lafıyla hareket edilmez kaç gün bizim yanımızdalar hangi bir gün sordular.
Doğru diyorsunuz aslında bir bakıma şanslısınız, muhtaç değilsiniz çünkü. Boşandıktan sonra gerçekten hayatınızın olumlu yönde değişeceğine inanıyorum.
İnşallah bütün mahkeme sureci sizin yararınıza olur..

aslında babam bir kere benim dudağımı patlatmıştı onun fotoğrafı falan vardı kaybettim ama bize küfrettiği ses kayıtları var onlar falan yeter sanırım

Annen neden bosanmiyor ???

aslında babam bir kere benim dudağımı patlatmıştı onun fotoğrafı falan vardı kaybettim ama bize küfrettiği ses kayıtları var onlar falan yeter sanırım
Hukuki konuda pek bilgim yok ama bence yeterlidir, aldattığı bile ispatlanıyorsa daha kolay sanki. Şahitlik edebilecek birileri var mı peki?

Anlattığınız karakterdeki bi adamın aldattigina sasirdinizmi yolu bozukmus zaten yapacağı oydu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…