Ben tatildeyken neler olmuş, gene hayatım darmadağın...

Amcamlara da kızıyorum yenge senin arkandayız demiyorlar ya evlerimiz yan yana ne çektiğimizi en çok onlar biliyor bir de.
Anneme destek olsalar o daha kolay atlatacak

Şimdi amcanlar sizin çektiğinizi çekmiyor, yaşadıklarınızı biliyorlar fakat umurlarında değil. Zaten gram karakter olsa şimdiye kadar babanızı kenara çeker, kendine çeki düzen venmesini isterlerdi. Tek maksatları kardeşlerinin düzeni bozulmasın.

Burada tek çözüm annenizde. Onların gitme lafını dinleyen yine kendisi. Amcaymış halaymış dayıymış boşverin bunları. Anneniz yaşadığı hayatı kendi seçmiş, kendisi düşürmüş sizi bu durumlara. Artık bundan sonra kararlı olmalı. Eğer bu defa da affederse yanlış anlamayın ama yaşadıklarını dibine kadar hakediyor derim. Destek için çocukları yeter de artar bile, hele sizinki gibi bir kızı varken dünya üstüne gelse farketmez. Kendi için değilse bile çocukları için ayrılması lazım.

Ahh ahh hep ortalığı idare eden anneler değil mi. Aman o üzülmesin aman bu üzülmesin..

maddi durumunuz da müsaitse ayrılsın anneniz.
mutsuz bir evlilik varken senelerce devam ettirmek hata oldugunu düşünüyorum ben.
ben bu adamlara baba kelimesini yakıştıramıyorum, cezasını çeker umarım

maddi durumunuz da müsaitse ayrılsın anneniz.
mutsuz bir evlilik varken senelerce devam ettirmek hata oldugunu düşünüyorum ben.
ben bu adamlara baba kelimesini yakıştıramıyorum, cezasını çeker umarım
Of ben babasına aşık bir kızdım küçükken ve sonra büyüdükçe gerçekleri anladım yani yakıştıramıyorum hiç yakıştıramıyorum.
Ben kızının elinden tutan babaları görünce bu yaşta bile ağlayacak duruma geliyorum yapılır mı bu ya

Ben olsam Annemi ikna eder, ses kayıtlarını avukata verir, evden uzaklaştırma aldırırdım. Ev kira değilse bırakmayın şerefsize. Gerekirse şimdilik gidin, mahkemede nasılsa annenize verecekler evi.
Bir de annenizin hala bu adama katlanma merakı nerden geliyor bilmiyorum. anneniz için üzülmüyorum. çünkü bazı şeylere bile bile lades diyor. ama çocukların psikolojisini düşünen yok....

Ev kira değil 2 katlı evimiz şimdi gitsek mahkemede evden gittiniz geri gelemezsiniz olayı olur mu acaba bilemiyorum ama o evden gidecek öyle olması lazım

belki bu derece ağır değildi benim yaşadığım ama aynı hisleri ben de yaşadım anlayabiliyorum sizi. bir daha bu güveni kimse sağlayamıcak ve içinizin bu yanı hep kırık dökük kalacak..

Ay İnsalah annen boşanır da rahat edersiniz. Annenizin Hakk'ını geberse ödeyemez. Kazancı kendine Kalsın yazık ya

Ah canım benim ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum tabiki haketmediniz.bizde neler neler yasadık hemde benim babam dört dörtlük iyi bir babaydı kimse ummazdı.bunlar kader bunlar hayatın acıları yasanıyor, atlatılıyorda.güclü dur annenize destek olun sen sinirlenmeki annen ayakda durabilsin Onun cektiği acı senibkinden kat kat büyük.hiç ummadıgın haketmediğin seyler duymus olabilirsin sadece sunu bil suçlu sucunu bastırmak için herseyi yapıyor ne duyarsan kendini koyuverme.

Babanizin ne olduğu zaten ortada. Ama sizi ezdiren bu hale getiren bence annneniz.
Sonucta bunca sene adam olmamis babaniz ,sip diye mübarege baglayamaz ki. Ayrica yanılmıyorsam ,siz bu babanızın telefonunun açık kalmasi ile ilgili bir paylaşımda bulunmuştunuz daha öncesinde.
Ben annenize babaniza uzulmem,emeğinizi yiyen babaniza ve yediren annenize kizarim ancak.
Rabbim size ve kardesinize kolaylıklar versin.
(Bence bir kadin anne olduktan sonra biraz dik durabilmeli bu hayatta.)

Ev kira değil 2 katlı evimiz şimdi gitsek mahkemede evden gittiniz geri gelemezsiniz olayı olur mu acaba bilemiyorum ama o evden gidecek öyle olması lazım

Adam alkol kullandığı için size zarar vermesin orda. Önemli olan o bence. Zaten bu konuda kararlıysanız gidin iyi bir avukata sorun. Fikir vermek için bile cüzi bir miktara randevu veriyorlar. Heleki babanızın bu zamana kadar yaptıklarını anlatacak birkaç tanık da bulabilirseniz kesinlikle evi size verir. Bir de ev babanın üstündeyse avukatın tedbir koydurması gerekli diye biliyorum. Avukatı da mutlaka araştırıp gidin. Dişli ve başarılı birisini bulursanız daha iyi olur

Anneniz kötü de olsa kocam yuvam var diye düşündüğü için boşanmaz. Saçma ama böyle.
Ya siz annenizle beraber çile çekeceksiniz ya da hem anne hem babaya rest çekip kardeşler olarak ayrı eve çıkacaksınız ancak siz gittiğiniz için babanız annenizi evden kovabilir, eziyet edebilir.

Şimdi annemin tek düşündüğü 14 yaşında erkek kardeşim var çokta yakışıklı bir şey tam başa bela yani arkadaş çevresi de hiç hoşumuza gitmiyor benden çok korkardı ama babam sen karışamazsın ancak ben karışırım diyerek onu da asi birisi yaptı hiç söz dinlemiyor biraz babamdan korkuyor annem kardeşim yanlış şeyler yapar baban da başımızda olmazsa bunu zapt edemeyiz diye korkuyor.Yoksa boşanmak o da istiyor.

Bu bahane değil bence. O babanın terbiyesiyle büyürse daha kötü olmaz mı sizin için?

Off off. .
Eski kadınlar sabredermiş. .
Annen boşanmalı bu adamdan. .
Yazık ömür geçer mi böyle. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…