Ben tatildeyken neler olmuş, gene hayatım darmadağın...

tüm bu yaptıklarına rağmen hala bize hakaret ediyor annem de benden özür bile dilemedi diye üzülüyor

Yani aldatmayi gectim ztn onun oncesinde bosanilmasi lazimmis kesinlikle...bosanmak degil o adamla yasamak cok buyuk bir travma resmen...bosansinlarrrr

Yani aldatmayi gectim ztn onun oncesinde bosanilmasi lazimmis kesinlikle...bosanmak degil o adamla yasamak cok buyuk bir travma resmen...bosansinlarrrr
birileri geliyor kabullenin yıkmayın yuvanızı babana sarılın ya bir de sarılıp eve getirecekmişim babam 2 gündür benden korkusuna eve gelmiyor ben onu çağırıp gel deyip sarılacakmışım bir de

Nasil bir cevreye sahipsiniz anlayamadim ki? Boyle bir durumda kabullenin eve cagirin deme cesaretini nereden buluyor cevreniz? Anneniz masaya yumrugunu vurup size ne oluyor bu benim hayatim nasil diyemiyor?

Gercekten hic anlayamadim ben aile iliskilerinizi.

birileri geliyor kabullenin yıkmayın yuvanızı babana sarılın ya bir de sarılıp eve getirecekmişim babam 2 gündür benden korkusuna eve gelmiyor ben onu çağırıp gel deyip sarılacakmışım bir de
Hicde bile cehennemin dibine kadar yolu var bence...
Annenizi ikna edin uzak durun oyle bir babayla ne kazanacakki kardesin...olmasin daha iyi.....mal falanda kaptirmayin su herife..anneni anlamiyorunm.herif omrunu mahvetmis ztnn dahada bosanmam dio...

Anladığım kadarıyla siz çok güçlü bir bayansınız.Annenizi bu adama karşı ezdirmeyin boşanmasını sağlayın bari kadıncağız geri kalan hayatında huzurlu olsun.Gül gibi geçinir gidersiniz en azından huzurunuz olur.Bende ayrı aile çocuğuyum boşanma sebepleri farklı idi ama şuna inanın ne zamanki boşandılar o zaman huzurlu yaşamaya başladık.Allah yardımcınız olsun

ben yıllardır anlayamadım zaten

boşanacakta ileride olacakları düşünüyor

ben biliyorum ki daha mutlu olacağız her şey daha güzel olacak babam bizi huzursuz etmeye devam edebilir ama ben ona da çözüm bulurum ben her şeyi hallederim annem bana güvendiği için ilk defa bu kadar cesur davranıyor boşanmakta kararsız olsada boşanacak biliyorum bakalım hayırlısı

benim annem kimseye cevap veremez maalesef öyle bir insan

Anneniz bence birşey yapsa da affetsem diye bakıyor. Maalesef böyle. Yoksa kimse kafasından sildiği birinden özür beklemez.
Kolay değil kaç senesini vermiş ona da hak veriyorum ama onun ütülediği gömlekle başka kadına gitmiş bu asla affedilebilir olamaz farkında.

Hayat çok zor.Babam dün eve kalmaya geldi anahtarı vardı kapıyı kilitleyemedim.Bir de anneme siz gideceksiniz bu evden demiş terbiyesiz.

6 sayfa okudum...Çok zor; Allah yardimcin olsun

1-Boşanma sürecinde amxanlar vs yalanci taniklikla anneni ve seni suçlayabilur; hazirlikli ol
2-Kocayla yatmamak; boşanmada kadini asli kusurlu yapar
3-Olay olduğu güne ait tel sinyalinden vs öteki kadin bukunabilir ce ona da tazminat davasi açsin annen ve siz ( avukata sorun)
4-Annen satiş değil bağiş yaparsa mal kaçirmak olmaz (...diye biliyorum eşim avukat...ama siz yine de danişip emin olun)
5-O ses kayitlari delil olmaz başka deliller gerek (hukuka aykiri elde efilen delillere göre hüküm kurulmuyor; avukata danisirsiniz)

Evlatliktan reddederim diye kizina borçla afedersin ama kerhane aldirmiş adam ya...bence onun sabika kaydina baktirin.Muhtemele. daha önce yakalanmiş ki kendine özel yer yaptirmiş.sen niye ev koydun ustune ki....

Terbiyesiz adam iyice sinirlendim.Zaten her şey benim üstüme geldi sanki ben aldat dedim sanki ben yaydım herkese ben rezil ettim herkes beni suçluyor

Terbiyesiz adam iyice sinirlendim.Zaten her şey benim üstüme geldi sanki ben aldat dedim sanki ben yaydım herkese ben rezil ettim herkes beni suçluyor
Valla kadin avukat tut; erkekler biraz pasif yada yumuşak oluyorlar.
Siz dava açsaniz dahi o da size karşı dava açabilir; tazminat ister.Babana serefsiz demek hakarettir ve sana hakaret davasi acabilir vs vs... Amcan da şahit olur bence; adil değil tarafli davraniyorlar...bibtemiz döverim ; sonra da diğer kadinin ailesi - kocasi yapmis vs derim.Hatta onlari bulup bu konuyu duyururdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…