Ben tatildeyken neler olmuş, gene hayatım darmadağın...

Patronumun eşi bayan iyi bir avukat onun halledeceğini söyledi ama bilmiyorum söyledikleriniz davayı kazanamayacağız diye korkuttu

Patronumun eşi bayan iyi bir avukat onun halledeceğini söyledi ama bilmiyorum söyledikleriniz davayı kazanamayacağız diye korkuttu
Avukat bilgi verir size zaten.Yani her şey terse dönebiliyo; onu ifade etmek istedim.Sizin kendinizi çok haklı görmeniz başks, dava neticesinde haklı çıkmanız başka bişey

Eşimden de duyduğum vazı olaylar nedeniyle yazdim onları

tamam teşekkür ederim annem kesin kararını verse ben de avukata başvuracağım ama tam bir şey söylemiyor

O anneden o karar çıkmazzz..
Merak ettim; hadi arsa alindi da ev niye yapildi? Annen anlamaz m o evin bu işlerde kullanilacağını ?Boşanmayacak kafin niye basmaya gider ki? Ben anneni anlamadim

O anneden o karar çıkmazzz..
Merak ettim; hadi arsa alindi da ev niye yapildi? Annen anlamaz m o evin bu işlerde kullanilacağını ?Boşanmayacak kafin niye basmaya gider ki? Ben anneni anlamadim
yok biz pazar günleri orada piknik yapıyorduk mutfak falan var bir de müstakil evimiz daireye verilecek o zaman kiraya gitmek yerine oraya gidecektik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…