Ben Nerde Yanlış Yaptım

1 ay daha olmamis flortun her sartta sana ulasmasi gerekir.Benim flortun ilk zamanlarindan anlayisim bu.Yogun ne ya ? Memursun iste.Mola,ogle aradi,is cikisin 5 iste.Neyin yogunluk tribi.
Kesinlikle katılıyorum akşamda mı yogunsun yol yapıyo sanki evvelsi gün bi kaç gün yogun olacam gibi bi mesaj attı
sence bi kaç gün daha bekleyeyim mi yoksa tekmeyi basayım mı

O zaman tepkisiz kal.Engelleme,silme biryerden.Yazma hic.O dedigi birkac gun gecsin bakalim.Nasil olucak yaklasimi.Birkac gun olucak mi birkac hafta.Boyle durumlarda tepkisiz kalmak her zaman en iyisi.
Ayrica tekmeyi basmak diyorsun da disarjdan bakildigin tekme basan o gibi.Cok iyi niyetli olursak ufak bir ihtimal disinda.

O dediği bi kaç gün bugün geçiyor yani bugün de yazmazsa akşam her yerden silerim 2018 de bırakayım onu istemediği belli işte

Bu aralar yogunum bi kaç gün daha yoğun olacam dedi bi kaç gün daha bekleyip her yerden silecem
Bence bekleme . Aksam vakit var msj atip arayabilir. Sabah erken kalkip , guzel msj atabilir. Her yolu var yani. Msj atmak neki . Guzel bir msj yaz sabah aksam. Yogun oldugunu, yorgun oldugunu belirt. Hastasonu telafi edicem de . Bu kadar basit. Sevgiliyken cabalamayandan , evliyken cacik olmaz .
Sen guzel bir msjla acikla. Hoscakal de .

Ben ona iki gün önce şu mesajı attım
Eski zamanlarda biseyler kırıldığında çöpe atılmaz tamir edilirmis
Bende büyüklerimden böyle ogrendim
Ben eski Ömeri geri istiyorum
Cozulebilecek bisey varsa aramiza duvar örme

O da şöyle bi cevap verdi
Ben bir kaç gündür ve önümüzde ki bir kaç gün yoğunum yıl sonu diye hakim beyle kararları sıfırlamaya yazıyoruz bugün de mesai de idik şimdi geçiyorum eve yoldayım

Sence artık zaman tanımaya gerek var mı bence yok gibi?

Tatlim suan napayim sence mantikli dusunemiyorum sanirim

Canim zaten onun sana duygulari olsa sen kacsan o kovalar yani duygularini belli eder her sekilde. Bahane uretiyor onun icin sen artik bir sey yapma elinden geleni yapmissin. Akisina birak istedigin sekilde adim atarsa bir sans verirsin baktin hala ayni bas tekmeyi anca gider :) sen ona gayet guzel bir msj yazmissin hala kayitsiz kaliyorsa yontulmamis kereste kendi haline birak uzak dur.

Whatsaba falan giriyo ama yazmiyo telini falan sileyim mi bi kac gun kalsin mi onu söyle bana tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…