- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kesinlikle katılıyorum akşamda mı yogunsun yol yapıyo sanki evvelsi gün bi kaç gün yogun olacam gibi bi mesaj attı1 ay daha olmamis flortun her sartta sana ulasmasi gerekir.Benim flortun ilk zamanlarindan anlayisim bu.Yogun ne ya ? Memursun iste.Mola,ogle aradi,is cikisin 5 iste.Neyin yogunluk tribi.
Kesinlikle katılıyorum akşamda mı yogunsun yol yapıyo sanki evvelsi gün bi kaç gün yogun olacam gibi bi mesaj attı
sence bi kaç gün daha bekleyeyim mi yoksa tekmeyi basayım mı
hayırAksamlari da mi yazmiyor,aramiyor ?
O dediği bi kaç gün bugün geçiyor yani bugün de yazmazsa akşam her yerden silerim 2018 de bırakayım onu istemediği belli işteO zaman tepkisiz kal.Engelleme,silme biryerden.Yazma hic.O dedigi birkac gun gecsin bakalim.Nasil olucak yaklasimi.Birkac gun olucak mi birkac hafta.Boyle durumlarda tepkisiz kalmak her zaman en iyisi.
Ayrica tekmeyi basmak diyorsun da disarjdan bakildigin tekme basan o gibi.Cok iyi niyetli olursak ufak bir ihtimal disinda.
Bence bekleme . Aksam vakit var msj atip arayabilir. Sabah erken kalkip , guzel msj atabilir. Her yolu var yani. Msj atmak neki . Guzel bir msj yaz sabah aksam. Yogun oldugunu, yorgun oldugunu belirt. Hastasonu telafi edicem de . Bu kadar basit. Sevgiliyken cabalamayandan , evliyken cacik olmaz .Bu aralar yogunum bi kaç gün daha yoğun olacam dedi bi kaç gün daha bekleyip her yerden silecem
Ben ona iki gün önce şu mesajı attımBence bekleme . Aksam vakit var msj atip arayabilir. Sabah erken kalkip , guzel msj atabilir. Her yolu var yani. Msj atmak neki . Guzel bir msj yaz sabah aksam. Yogun oldugunu, yorgun oldugunu belirt. Hastasonu telafi edicem de . Bu kadar basit. Sevgiliyken cabalamayandan , evliyken cacik olmaz .
Sen guzel bir msjla acikla. Hoscakal de .
O dediği bi kaç gün bugün geçiyor yani bugün de yazmazsa akşam her yerden silerim 2018 de bırakayım onu istemediği belli işte
Bi üst yoruma baksana tatlım en son benim yazdıgım ve onun attıgı mesajı yazdımO zaman hic bekleme 2018 de birakmak istiyorsan.
Bi üst yoruma baksana tatlım en son benim yazdıgım ve onun attıgı mesajı yazdım
Ona göre sileyim her yerden bugün
Bugün tatil ona yani müsait bugünde tepkisiz kalırsa her yerden silecemYoldayken ,eve gidince neden yazamiyo onu anlamadim.Ya diyorum ya bir iki gun daha beklerdim ben olsam.Sonra baslamamis bir iliskiyi tamamen netlestirir iletisimi keserdim.
Bugün tatil ona yani müsait bugünde tepkisiz kalırsa her yerden silecem
kendimi kandırmaya gerek yok
Sana verdigi cevaba gore , yogun olabilir insan . Yoldaymis madem eve gidince ya arar , ya msjla kusura bakma yazamadim . Sen naaptin nasilsin diyebilirdiBugün tatil ona yani müsait bugünde tepkisiz kalırsa her yerden silecem
kendimi kandırmaya gerek yok
whatsapta online olmasını bekliyorum yine kayıtsız kalırsa bugün her yerden silecemSana verdigi cevaba gore , yogun olabilir insan . Yoldaymis madem eve gidince ya arar , ya msjla kusura bakma yazamadim . Sen naaptin nasilsin diyebilirdi
Umursamicam bacım o kadar haklısın ki yol verip onu 2018 e gömecem
Seven insan sevdigini net belli ediyor , boyle supheye yer birakmiyor . Ben boyle dusunuyorum yani .whatsapta online olmasını bekliyorum yine kayıtsız kalırsa bugün her yerden silecem
Tatlim suan napayim sence mantikli dusunemiyorum sanirimCanim benim isteyen insan degil yolda aya ciksa firsat yaratir. Senin degerini bilmeyen birine hiiiic zamanini harcama. Taktikle yurumez bu isler.
O kadar haklisin ki bi aklim bugün sil diyo obur aklimda bi kac gun bekle pisman olursun diyo hangisini dinleyeyimSeven insan sevdigini net belli ediyor , boyle supheye yer birakmiyor . Ben boyle dusunuyorum yani .
Tatlim suan napayim sence mantikli dusunemiyorum sanirim
Whatsaba falan giriyo ama yazmiyo telini falan sileyim mi bi kac gun kalsin mi onu söyle bana tatlimCanim zaten onun sana duygulari olsa sen kacsan o kovalar yani duygularini belli eder her sekilde. Bahane uretiyor onun icin sen artik bir sey yapma elinden geleni yapmissin. Akisina birak istedigin sekilde adim atarsa bir sans verirsin baktin hala ayni bas tekmeyi anca gider :) sen ona gayet guzel bir msj yazmissin hala kayitsiz kaliyorsa yontulmamis kereste kendi haline birak uzak dur.