- 20 Ocak 2015
- 9.260
- 12.983
- 40
hayır aslında biz kendi aramızda konuştuk nişanlımla. Ailem yatak odasını alacak. Çünkü bizde öyle yani ya oturma odası ya yatak odası alınır. Ben ekstra bir oturma odası istemediğim için yatak odası alırız diye düşündük. Bir de beyaz eşya olarak kurutma makinası alacağız. Onun dışında zaten yemek takımı mutfak banyo eşyası ev tekstili zaten kız tarafının aldığı şeyler. Biz bunu erkek arkadaşımla da konuştuk. Ama bu akşam geliş amaçları neydi anlayamadım. Bunu konuşmak için gelmek istiyorlar demişti nişanlım. bir de kadın beni kıyıda köşede yakalayıp eşim sürekli gidip gelmek istiyor diyor. Arayı açmayalım diyor. Ama adam iletişime tamamen kapalı. hiç konuşmuyor.
Peki siz nisanlinizla yemeği iptal edelim gibi bişey dediniz mi belki oda bunu ailesine diyemedi kendi böyle bişey dedi. Benden size tavsiye o onu dedi böyle oldu olmadi diye düşünmeyin, bırakın akışına muhabbet edemiyor mu etmesin eder bir zaman sonra,sonradan herşey batar. Bazı şeyleri görmeyin en onemlisi altinda bisey aramayin. Herkes neleri idare ediyor bilsen, kötü fitne fücur insanlar olmadığı sürece görmeyin. Siz o gün bana soğuktu vs dediniz bakin adam demis acemeyiz belki sana karsida onu demek istedi, nişanlın birşey dediyse