Ben Nerde Yanlış Yaptım

Haftasonu da sesi cikmadi ama bi kac gun yogun olacagini belirtmisti acaba aceleci mi davrandim her yerden silmekle 1 gun daha beklese miydim
Bence Bence whatsup a ekle . Ve deki:
Ne kadar yogun olursan ol. Bir msj cekmek max 5 dk. Sonucta yeni bir iliskiydi. Bana gore degil boyle beklemek. O yuzden kusura bakma ,hoscakal.

Bekliyememen normal bana gore.simdiden msj atmiyor. İlerde hic atmaz . Cok degil gunde 2 kere msj atabilir en azindan.

Tel nosunu geri ekledim bakalim yarin da sessiz kalacak mi
Ben yarin gece yeni yıl mesaji atacam ona son kez elimden geleni yaptigimi düşünüyorum

Bildigim tek sey bir erkek bi kizi seviyorsa bitti. Topla tufekle yuruyor. Aramalar, sormalar eksik olmuyor. Sanki sesimi duymasa nefesi kesilecek sanirsin. Boyle yok skmak istemem ileri mi gittim vs tavirlari bos beleş seyler.

Yarin aksam yeni yıl mesajini bahane edip yenu yilini kutlasam o da karşılık verirse her seyi anlatsam nasil olur sence canim?

Başlığı okuyunca istemsizce kafamda Allahım neydi günahım şarkısı çalmaya başladı

Belki vermez ya sana yazık değil mi içini dök gitsin işte
Benim ona attigim sob mesaji okudun mu kuzu yoruma yazmistim ilgisizsin dedikten sonra inan ilgili davranmaya calistim ama fırsat vermiyo sanki aramiza duvar orüyo gunden gune
Bende o yuzden son olarak icimde kalmasin biseyler diye yarin aksam yilbasi mesaji atacam kayitsiz kalirsa onu 2018 e gömmüş olurum 2019 da önüme bakarak devam

Yani öyle çok bi yaşanmışlık yok nasıl diyim seneler birlikte geçti yüzlerce hatıra var diyeceğin bir durumun yok boşver o seni kafasında bitirmeye başlamışsa sende bitir. İşi uzattıkça saplantı haline geliyor amman ona dikkat

O zaman ben onu kendi haline birakayim kayitsiz kalayim hic bisey yapmim

O zaman ben onu kendi haline birakayim kayitsiz kalayim hic bisey yapmim
Yok son kez bi dene konuş anlat ama ona da son kez olduğunu söyle. Seni tekrar nasıl kazanırım bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum eğer içinde bana karşı hala bişeyler varsa gel konuşalım çözelim 2019 bizim senemiz olsun de

Peki seni dinleyip son kez mesaj atıcam
Ama ne yazıcam tam olarak söyler misin canımcım

Umutsuz ,kendi durusu,fikrin yok mu senin ? Kac sayfa yorum var.Her yoruma gore yön degistiriyosun.Netlesmek icin geliyorsun.Bin defa karar degisiyosun.Mumkunse bu gonul meselelerini kendi icinde çöz.Gece kayitsiz kaliyordun.Simdi yilbasi mesaji atmaya karar verdin.Baska biri konusma,engelle dese yine karar degisiceksin.
Sen icinden ne geliyorsa onu yap bence ve bunun arkasinda dur.Sayet engellenip tekrardan eklendigini farkettiyse zaten o mesaji ve aramayi da hic bekleme.

Canımcım benim içimden gelen bugün son kez mesaj atmak, bu konuda mutabığım yani fikrim değişmeyecek
Sadece doğru cümleler kullanmak ıstıyorum o yuzden soruyorum sizlere canım benim
Evet haklısın ani karar değişikliği yaşıyorum ama içimde kalmaması için kayıtsız kalmak değil de 2018 yılının son gününde mesaj atmak son kez

Seviyorsan ara konus .. istemiyorsan açma arama sorma.. telefonu neden kapatacaksın ki .. çocukça .. bir sevgilide ne istiyorsan bunlardan hangilerini sana veriyor hangilerini vermiyor .. değerlendir ve ona göre yol al ilişkinde ..

Daha 1 aydır tanışıyoruz sevgili olmadık ama bişeyler hissediyorum

Şöyle bi mesaj atacam akşam sence nasıl
Sana son kez içimden gelenleri söylemek istedim
Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Belki sana ilgimi hissettiremedim ama bunun farkındayım artık
Eğer içinde bana karşı hala bişeyler varsa konuşup çözelim

Eklentiler

• upload_2018-12-31_9-31-16.png
    176,9 KB · Görüntüleme: 34

Harika canım aynen böyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…