- 12 Nisan 2012
- 4.419
- 6.636
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bence Bence whatsup a ekle . Ve deki:Haftasonu da sesi cikmadi ama bi kac gun yogun olacagini belirtmisti acaba aceleci mi davrandim her yerden silmekle 1 gun daha beklese miydim
Tel nosunu geri ekledim bakalim yarin da sessiz kalacak miBence Bence whatsup a ekle . Ve deki:
Ne kadar yogun olursan ol. Bir msj cekmek max 5 dk. Sonucta yeni bir iliskiydi. Bana gore degil boyle beklemek. O yuzden kusura bakma ,hoscakal.
Bekliyememen normal bana gore.simdiden msj atmiyor. İlerde hic atmaz . Cok degil gunde 2 kere msj atabilir en azindan.
Yani ilgisini cekmiyo muyum artikBildigim tek sey bir erkek bi kizi seviyorsa bitti. Topla tufekle yuruyor. Aramalar, sormalar eksik olmuyor. Sanki sesimi duymasa nefesi kesilecek sanirsin. Boyle yok skmak istemem ileri mi gittim vs tavirlari bos beleş seyler.
Hayir bence atma. Birak bu kadar bekleme sonrasi atacaksa o atsin. Atmiyorsada ,anladin sen onuTel nosunu geri ekledim bakalim yarin da sessiz kalacak mi
Ben yarin gece yeni yıl mesaji atacam ona son kez elimden geleni yaptigimi düşünüyorum
Yarin aksam yeni yıl mesajini bahane edip yenu yilini kutlasam o da karşılık verirse her seyi anlatsam nasil olur sence canim?Bak şöyle düşün karşındaki insan tatik uygulamıyor kadnlar kulübü gibi bir yere yazıp beyler akıl verin ne tatik uygulayayım demiyor. O doğal davranıyor. Seninde bu kadar fark eder mi felan taktiklerine ihtiyacın yok doğal davran. Bir diğeri kendini karşıdaki insanın yerine koy şuan burda her zaman ben adım attım bana karşı çok ilgisiz bende biraz geri duracam aramıcam yszmıcam beni merak etsin diye konu açarsın. O adamda bunu yapıyor susuyor ve senin onunla olgun bir şekilde iletişim kurmanı ilgini bekliyor. Güzelce engelini kaldır anlat her şeyi burda bize yazdığın gibi. Beni yanlış anlıyorsun böyle olmak beni üzüyor belki sana ilgimi hissettiremedm ama bunun farkındayım artık de. Çocukça davrandım belki biraz seni engelledim felan de sonra iki şirinlil yap bakalım nolcak
Belki vermez ya sana yazık değil mi içini dök gitsin işteYarin aksam yeni yıl mesajini bahane edip yenu yilini kutlasam o da karşılık verirse her seyi anlatsam nasil olur sence canim?
Benim ona attigim sob mesaji okudun mu kuzu yoruma yazmistim ilgisizsin dedikten sonra inan ilgili davranmaya calistim ama fırsat vermiyo sanki aramiza duvar orüyo gunden guneBelki vermez ya sana yazık değil mi içini dök gitsin işte
Yani öyle çok bi yaşanmışlık yok nasıl diyim seneler birlikte geçti yüzlerce hatıra var diyeceğin bir durumun yok boşver o seni kafasında bitirmeye başlamışsa sende bitir. İşi uzattıkça saplantı haline geliyor amman ona dikkatBenim ona attigim sob mesaji okudun mu kuzu yoruma yazmistim ilgisizsin dedikten sonra inan ilgili davranmaya calistim ama fırsat vermiyo sanki aramiza duvar orüyo gunden gune
Bende o yuzden son olarak icimde kalmasin biseyler diye yarin aksam yilbasi mesaji atacam kayitsiz kalirsa onu 2018 e gömmüş olurum 2019 da önüme bakarak devam
O zaman ben onu kendi haline birakayim kayitsiz kalayim hic bisey yapmimYani öyle çok bi yaşanmışlık yok nasıl diyim seneler birlikte geçti yüzlerce hatıra var diyeceğin bir durumun yok boşver o seni kafasında bitirmeye başlamışsa sende bitir. İşi uzattıkça saplantı haline geliyor amman ona dikkat
Yok son kez bi dene konuş anlat ama ona da son kez olduğunu söyle. Seni tekrar nasıl kazanırım bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum eğer içinde bana karşı hala bişeyler varsa gel konuşalım çözelim 2019 bizim senemiz olsun deO zaman ben onu kendi haline birakayim kayitsiz kalayim hic bisey yapmim
Sanmıyorum.Yani ilgisini cekmiyo muyum artik
Peki seni dinleyip son kez mesaj atıcamYok son kez bi dene konuş anlat ama ona da son kez olduğunu söyle. Seni tekrar nasıl kazanırım bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum eğer içinde bana karşı hala bişeyler varsa gel konuşalım çözelim 2019 bizim senemiz olsun de
Canımcım benim içimden gelen bugün son kez mesaj atmak, bu konuda mutabığım yani fikrim değişmeyecekUmutsuz ,kendi durusu,fikrin yok mu senin ? Kac sayfa yorum var.Her yoruma gore yön degistiriyosun.Netlesmek icin geliyorsun.Bin defa karar degisiyosun.Mumkunse bu gonul meselelerini kendi icinde çöz.Gece kayitsiz kaliyordun.Simdi yilbasi mesaji atmaya karar verdin.Baska biri konusma,engelle dese yine karar degisiceksin.
Sen icinden ne geliyorsa onu yap bence ve bunun arkasinda dur.Sayet engellenip tekrardan eklendigini farkettiyse zaten o mesaji ve aramayi da hic bekleme.
Seviyorsan ara konus .. istemiyorsan açma arama sorma.. telefonu neden kapatacaksın ki .. çocukça .. bir sevgilide ne istiyorsan bunlardan hangilerini sana veriyor hangilerini vermiyor .. değerlendir ve ona göre yol al ilişkinde ..Selamlar canlarım,
Sizi daha fazla kendimden mahrum etmeye gönlüm razı olmadı yeni bir konuyla karşınızdayım
Hemen konuya girmek istiyorum
1 aya yakın flört ettiğim biri var
3 kere görüştük
Son 1 haftaya kadar çok ilgiliydi, benimle ileriye dönelik düşünüyo ciddi düşündüğünü dile getiriyor
1 haftadır işim yogun vs diyip geçiştiriyor
Böyle davranınca geçen gün böyle davranmasının nedenini sordum istemiyosan konuşmayı bitirebiliriz dedim
O da Hayır canım o son görüşmemizde ve sonrasında hep ben geliyorum bi an çok mu hızlı gittim diye düşündüm dedi
Bende onu tanımak istediğimi önemsediğimi söyleyip hemen adapte olamadığımı yapısal olarak zamanla aşabileceğimi söyledim
Ama yine de bu aralar mesafeli bana karşı biraz
Dün de çok az konuştuk bir iş arkadaşının rahatsız oldugunu onun işlerini de yaptığı için yogun olduğunu açıkladı
Benim de aklıma şu geldi bugün telefonumu kapatayım mesajlarına cevap vermeyeyim bakalım merak edecek mi diye düşündüm
Sizce bu taktik doğru olur mu?
İlk etapta yapıcı fikirler vermenizi rica ediyorum çünkü ilgisiz olduğumu belirtti geçen gün
Yada genel olarak sizce ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?
Daha 1 aydır tanışıyoruz sevgili olmadık ama bişeyler hissediyorumSeviyorsan ara konus .. istemiyorsan açma arama sorma.. telefonu neden kapatacaksın ki .. çocukça .. bir sevgilide ne istiyorsan bunlardan hangilerini sana veriyor hangilerini vermiyor .. değerlendir ve ona göre yol al ilişkinde ..
Şöyle bi mesaj atacam akşam sence nasılYok son kez bi dene konuş anlat ama ona da son kez olduğunu söyle. Seni tekrar nasıl kazanırım bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum eğer içinde bana karşı hala bişeyler varsa gel konuşalım çözelim 2019 bizim senemiz olsun de
Şöyle bi mesaj atacam akşam sence nasıl
Sana son kez içimden gelenleri söylemek istedim
Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Belki sana ilgimi hissettiremedim ama bunun farkındayım artık
Eğer içinde bana karşı hala bişeyler varsa konuşup çözelim