Ben Nerde Yanlış Yaptım

O kadar zoruma gidiyo ki yaptigi şuan içimden gelen tek şey her yerden silmek

Haklisin tabi ki kimin olsa zoruna gider. Zaten yeniymis daha belki elektriginiz tutmadi belki aradigi baska bir sey ama senlik bir durum yok onun icin hic uzme kendini. 1-2 gun icinde gecerli bir neden sunmazsa sana her yerden engelle hic ayriliyorum falan deyip onu adam yerine koyup bir tarafini kaldirma. Bir daha da arkana bakma.

Ben her yerden sildim onu az once engellemeye gerek yok

Whatsaba falan giriyo ama yazmiyo telini falan sileyim mi bi kac gun kalsin mi onu söyle bana tatlim
whatsupa giriyor ve sana yazmiyor. Aman bosver valla canini sikmaya bile degmez. Zaten silmissin oh kurtuldun.
Tabi ki biraz canin sikilacak . Ama eglenceli videolar ve yazilar oku kafan dagilsin. Ya da cik disari alabildigine yuruyus yap .

Umutsuz vaka, içinden geldiği gibi değil de böyle taktiklerle ilerlersen çok daha umutsuz vaka ilişkiler yaşarsın.
Sal kendini. İçinden geldiği gibi davran.
Öyle 'bugun çok ilgili olayım,yarın küser hayalete bürünürüm' falan adamın senin hakkında 'dengesiz mi bu la?' diye düşünmesinden başka birşeye yaramaz. İstediğin anlık ilgi ve onemsenme duygusuysa evet, bunu alırsın. Ama hiç gerek yok bole dengesiz davranışlara.
Şu an yılbaşı oncesi. Bazı şirketlerin en yoğun zamanı çünkü hesap kitap vs vs kapatmaları gereken şeyler var. Yazılması gereken senelik raporlar var...anlayışlı ol.
Yerinde olsam çıkıp bir yeni yıl hediyesi alırdim ona verecek

Siz adama ilginizi hissettirememişsiniz adamda artık biraz geri çekilmiş. Eğer maddi imkanınız varsa kendi bütçenize göre bir yeni yıl hediyesi alıp içine de çok güzel bir not koyup verebilirsiniz. Güzel bir rahat bir mekanda oturup saatlerce sohbet edip konuşup bişeyler yiyip birbirinizle olan samimiyetinizi arttırabilirsiniz. Bilmiyorum sizin için bunlar nasıl olur ama ben bazen omzuna başımı koyarım sarılırım yanağından öperim karşı tarafa sevgiyi hissettiren en güzel yöntem budur diye düşünüyorum. Sık sık arayıp mesaj atmak da yorar insanı sürekli cicim sözleri de yorar bence içinizden geldiği gibi sevginizi gösterin ona.

3 gündür hic konusmuyoruz ama normal mi bu

Canimcim haklısın aramiz düzelecekse oyle yaparim tabi de 3 gundur ses yok ondan
Ben dün anlık sinirle her yerden sildim
Geri mi ekleyeyim anlayışsız mi davrandim

Tamam canim ama bos kalinca sana tekrar yazar yine ayni davranir bosuna canini sikmis olursun ve zamanina yazik olur. Ne istedigini bilmeyen insanlardan uzak durmakta fayda var. Kendi iyiligin icin!
Ya haftasonu hep takip ettim nerdeyse hic girmedi whatsappa sosyal medyaya falan acaba gercekten yogun mu haksizlik mi ettim her yerden silmekle biraz daha mi bekleseydim

Haftasonu da sesi cikmadi ama bi kac gun yogun olacagini belirtmisti acaba aceleci mi davrandim her yerden silmekle 1 gun daha beklese miydim

Bir defa kusura bakma ama heryerden silmek asiri ergence bir tepki.17 yasinda misin sen sanki.Direkt ciddiyet odakli bir gorusme diyorsun.Hosuna gitmedi mi tavirlari mesaj atarsin "kusura bakma benim yasamak istedigim iliski tarzi bu degil,yolun acik olsun" dersin biter.Adam bogazina yapismayacakti sonucta.Heryerden engellemek nedir yani ?Cocuk cocuk hareketler kusura bakma.Boyle pisman olursun iste.Bekle dur mesaj gelir arama gelir diye simdi.

Tamam whatsaba geri ekliyorum numarasini ama instagramdan tekrar ekleyemem farkeder direkt

3 gündür hic konusmuyoruz ama normal mi bu
İyi de üç gündür konuşmuyorsun diye adami silip engellemek mi lazım?
Aynısını bazen ben de yapıyorum ama cooook saçma bir hareket :))
Valla bak, dışarıdan bakınca çok komik duruyor.
O da şimdi 'ufff arasam bin türlü kapris dinleyecegim,aramasam da hepten küsecez' diye düşünüyordur. Al bir hediye, yeni yılıni kutla,buluşmak iste, ters köşe olsun:)
Ha, ₺ilk günden gösterdi kendini, bundan bir cacık olmaz" dersen hiç uğraşma bile. Engelle hatta.
Ama ilişkin için mücadele etmek istersen sen de birşeyler yap,çekinme.
'Bunca zaman ben kaçtım o kovaladi,1 haftadır durum tersine dondu' gibi sacma şeyler düşünüp de kendini doldurma.
Nesin sen? Fare mi?
Doğada hayvanlar avcisindan kaçarlar . Ama eşlerine çiftleşmek için kur yaparlar. O senin avcın mi eşin mi?
İlla bir hayvan olmak istiyorsan kuşları örnek al

Canimcim haklısın aramiz düzelecekse oyle yaparim tabi de 3 gundur ses yok ondan
Ben dün anlık sinirle her yerden sildim
Geri mi ekleyeyim anlayışsız mi davrandim
Bende her yerden silerim aslında ama benim sevgilim bunu çok çocukça bir davranış olaral görür. Hatta erkek yakın bir arkadaşım da öyle görüyor. Galiba erkekler için bu çocukça bir hareket.

Tamam whatsaba geri ekliyorum numarasini ama instagramdan tekrar ekleyemem farkeder direkt
Bak şöyle düşün karşındaki insan tatik uygulamıyor kadnlar kulübü gibi bir yere yazıp beyler akıl verin ne tatik uygulayayım demiyor. O doğal davranıyor. Seninde bu kadar fark eder mi felan taktiklerine ihtiyacın yok doğal davran. Bir diğeri kendini karşıdaki insanın yerine koy şuan burda her zaman ben adım attım bana karşı çok ilgisiz bende biraz geri duracam aramıcam yszmıcam beni merak etsin diye konu açarsın. O adamda bunu yapıyor susuyor ve senin onunla olgun bir şekilde iletişim kurmanı ilgini bekliyor. Güzelce engelini kaldır anlat her şeyi burda bize yazdığın gibi. Beni yanlış anlıyorsun böyle olmak beni üzüyor belki sana ilgimi hissettiremedm ama bunun farkındayım artık de. Çocukça davrandım belki biraz seni engelledim felan de sonra iki şirinlil yap bakalım nolcak

Adam ne kadar yoğun olsa da iki dakika yazmak aramak için vakit bulur. Ya sizden yeterince hoşlanmıyor ya da adamı darladiniz ya da taktiklerinizi anladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…