Ben Nerde Yanlış Yaptım

Sabah ki ona attıgım mesaja bakar mısın bugun kayıtsız kalırsa yarın her yerden silecem
Sence nasıl olur

taktikle filan ilgiyi kısa süreli çekebilirsiniz ama adam zaten ilgisizim demiş. uzun vadede sıkıntı olabilir.
işler ciddiye bindiğinde sorun olur benden söylemesi. kadın ilgi bekler ama bunu söyleterek yapmak istemez, kendiliğinden ilgilensin der.

Olumsuz düşünüyo istemiyo sanırım ondan bu davranışı sabah onca sey yazdım hiç bişey demedı

Evlilik yaşındayım taliplerimi değerlendiriyorum hepsi bu
Tam olarak bu sebepten dolayı geri adım atmış olabilir. Siz nasıl özel hissetmek istiyorsanız erkekler de bunu istiyor. Siz farkında olmasanız da evlenmek istiyorum sinyalini verdiğiniz sürece karşınızdaki de böyle 2 ileri 1 geri oynar. Karşısındaki kim olursa olsun bu kız ilişki devam ederse evlenmek isteyecek benim ne farkım var diğerlerinden düşüncesi oluşur.
Ayrıca evlilik yaşı kaç oluyor tam olarak ona göre talip defterimi kapatayım bende

Kesinlikle öyle bi algı oluşturmadım evlilik heveslisi gibi hatta evlilik sorumluluğuna hazır hissediyo musun kendini dedi bende hayır dedim

1 ay daha olmamis flortun her sartta sana ulasmasi gerekir.Benim flortun ilk zamanlarindan anlayisim bu.Yogun ne ya ? Memursun iste.Mola,ogle aradi,is cikisin 5 iste.Neyin yogunluk tribi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…