Bu konu galiba benden yorum istediğiniz.
Güncellemeyi de okudum, öyle yazıyorum. Eleman çok dengesiz, sonuca falan vardıramazsınız böyle birisiyle yani ilişki başlasa da yürütemezsiniz. Böyle bir tiple ben üniversite yıllarımda takıldım. Bunun gibiler gönlünce flörtleşebileceği, gezip tozabileceği, hatta sevişebileceği biri olsun ister ancak bunu ilişkiye dönüştürerek tek eşliliğe indirmek işine gelmez. Sizi beğeniyordur ama ciddi bakıyorum bilmem ne olayı fasa fiso yani, sizin en ufak bir ilişkiye başlama emarenizde kaçar. Gerçekten ciddi düşünen birisi allem ediyor kallem ediyor, o ilişkiye başlıyorsunuz yani gerçekten öyle. Bunun gibiler hem karnım doysun hem pastam dursun diyenler. Siz bu işe bir nokta koymadıkça, yani elemana "Yallah" çekmedikçe kafasına göre, boşta kaldıkça sizi arar, istediği ilgiyi alınca ortadan kaybolur, böyle böyle en sonunda sizi delirtir. Ne hayatınızda doğru dürüst birisi olur ne de istediğiniz stil bir ilişki... Bir yol olmaz kısacası, ben "Yallah" çekmiştim size de öneririm. İyi ki de çekmişim.