Ben Nerde Yanlış Yaptım

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Selamlar canlarım,
Sizi daha fazla kendimden mahrum etmeye gönlüm razı olmadı yeni bir konuyla karşınızdayım
Hemen konuya girmek istiyorum
1 aya yakın flört ettiğim biri var
3 kere görüştük
Son 1 haftaya kadar çok ilgiliydi, benimle ileriye dönelik düşünüyo ciddi düşündüğünü dile getiriyor
1 haftadır işim yogun vs diyip geçiştiriyor
Böyle davranınca geçen gün böyle davranmasının nedenini sordum istemiyosan konuşmayı bitirebiliriz dedim
O da Hayır canım o son görüşmemizde ve sonrasında hep ben geliyorum bi an çok mu hızlı gittim diye düşündüm dedi
Bende onu tanımak istediğimi önemsediğimi söyleyip hemen adapte olamadığımı yapısal olarak zamanla aşabileceğimi söyledim
Ama yine de bu aralar mesafeli bana karşı biraz
Dün de çok az konuştuk bir iş arkadaşının rahatsız oldugunu onun işlerini de yaptığı için yogun olduğunu açıkladı
Benim de aklıma şu geldi bugün telefonumu kapatayım mesajlarına cevap vermeyeyim bakalım merak edecek mi diye düşündüm
Sizce bu taktik doğru olur mu?
İlk etapta yapıcı fikirler vermenizi rica ediyorum çünkü ilgisiz olduğumu belirtti geçen gün
Yada genel olarak sizce ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?

Tamam bugün ilgili davranıcam
Peki niye böyle davrandığını açıkça sorayım mı?
Bir de akşam arayayım mı

Tamam bugün ilgili davranıcam
Peki niye böyle davrandığını açıkça sorayım mı?
Bir de akşam arayayım mı
hayır tekrar sorma zaten davranışlarından anlarsın.
evet akşam müsaitsen konuşalım mı de. konuşun bakalım zaten hissedersin ya ses tonundan bile. seninle konuşmayı isteyip istememesinden

İlişkiniz çok yeni. Niye karşınızdaki insanı tanımak yerine, taktikle test moduna girdiniz? Gereksiz işler. Biraz daha zaman verirseniz, zaten anlarsınız ilgisizliğinden mi aramıyor, yoksa gerçekten iş gücü başından aşkın mı diye... Siz de 1 aylık bir ilişkiye bu kadar odaklanmayın bence. Bir kere siz buluşmayı teklif ettiyseniz, bırakın bir daha ki teklif ondan gelsin.

1 aya yakın flört ettiğim biri var
3 kere görüştük
Son 1 haftaya kadar çok ilgiliydi, benimle ileriye dönelik düşünüyo ciddi düşündüğünü dile getiriyor

1ay flört 3 kere görüş ve ciddi düşünüyor. uçmayın yere hızlı çakılmayın derim.

O da Hayır canım o son görüşmemizde ve sonrasında hep ben geliyorum bi an çok mu hızlı gittim diye düşündüm dedi

haklı çocuk

Benim de aklıma şu geldi bugün telefonumu kapatayım mesajlarına cevap vermeyeyim bakalım merak edecek mi diye düşündüm

ergen değilsen eğer telefonunu kapatman mantıksız diye düşünüyorum. he illa bir taktik istiyorum dersen. bugün onu arama işine gücüne bak. mesaj atarsa geç ve kısa cevaplar ver.eğer senı ararsa hayırdır nıye böylesin diye üstüne düştüğünü anlarsın zaten. sende şu işim var canım yoksa farklı bı durum yok dersin. ama tripli konuşma.herzamanki gibi olsun sesin

hayır tekrar sorma zaten davranışlarından anlarsın.
evet akşam müsaitsen konuşalım mı de. konuşun bakalım zaten hissedersin ya ses tonundan bile. seninle konuşmayı isteyip istememesinden
tamam öyle yaparım
Ya ben anlamıyorum 4 gün önce görüştük o zaman gayet iyiydi ileriye yönelik konuştu kıskançlık yaptı
Ama mesaja aramaya gelince mesafeli

Hahahahha ilahi sen ya alemsin valla şekerim
Peki şöyle yapsam nasıl olur bugün çok ilgili davranıp, yarın da dediğin gibi kısa ve geç mesajlar verip ayarlarıyla oynasam

Aynen bir daha ki görüşme için ben teklif etmeyecem
Nasıl davranmalıyım sence

Adamdan adama değişir ben böyle bişey yapsam kıyamet kopar mesela.
Kaldı ki hala birlikteysek yapmam. Zorla beni önemse der gibi olmaz öyle şey... Adamı bi yerde aşka getiren kadındır bacım, sen adama ilgi göstericeksin ki heyecanlanıp o yola girip o da sana gösterecek.
Kadın dediğin aşk dolu olmalı

Bende çözemedim ki 1 hafta öncesine kadar o kadar ilgiliydi ki o zaman da ben mesafeli durdum
Şimdi roller değişiyo resmen

1 aylık flörtte ciddi düşünmek, bunu dile getirme gereği duymak çok çocukça. Şuan birbirinizi ciddiye alsanız yeter. Yeterince ilgili davranın, bunaltmayın karşı tarafı. Dengeler yavaş yavaş oturur ilişkilerde, sabırlı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…