- 19 Kasım 2018
- 270
- 152
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
E değişir tabi senin mesafeli durduğun yerde adam mı parçalayacak kendini :)Bende çözemedim ki 1 hafta öncesine kadar o kadar ilgiliydi ki o zaman da ben mesafeli durdum
Şimdi roller değişiyo resmen
ben flört durumlarında çok başarısızım aslında nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorumE değişir tabi senin mesafeli durduğun yerde adam mı parçalayacak kendini :)
Anne gibi davran abartmadan.ben flört durumlarında çok başarısızım aslında nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Biraz taktik versen
Onun eşsiz olduğunu gözünde bir kahraman olduğunu yaslandığın güvenli kapın olduğunu ara ara söyle :)Anne gibi davran abartmadan.
İlgili şefkatli ol çok düşünceli aynı zamanda...
Onun eşsiz olduğunu gözünde bir kahraman olduğunu yaslandığın güvenli kapın olduğunu ara ara söyle :) Gerçekten öyleyse tabi ve eğlenceli ol. Biz 2014 ten beri birlikteyiz, her gün en az 1 şeye gülmekten ölürüz.
Ve en mutlu oldğu yerin benim yanım olduğunu farkında bu sebeple
Yani kendini geri çekmiş olması benden ilgi beklediği için mi diyosun yani1 aylık flörtte ciddi düşünmek, bunu dile getirme gereği duymak çok çocukça. Şuan birbirinizi ciddiye alsanız yeter. Yeterince ilgili davranın, bunaltmayın karşı tarafı. Dengeler yavaş yavaş oturur ilişkilerde, sabırlı olun.
1ay flört 3 kere görüş ve ciddi düşünüyor. uçmayın yere hızlı çakılmayın derim.
Olumsuz düşünüyo olabilir miŞöyle taktikler yapmayın ya...Adam sizde huzur bulsun. Kendiniz olun eğer huzuru bulamazsa da gitsin. Siz de aynı şekilde.
Yanına bişeyler ekleyerek söyle işte tatlımOnun eşsiz olduğunu gözünde bir kahraman olduğunu yaslandığın güvenli kapın olduğunu ara ara söyle :)
Bu cümleyi direkt olduğu gibi mi söyleyeyim yoksa farklı şekilde türetip mi
1 ayda ciddi düşündüğünü mü söylediSelamlar canlarım,
Sizi daha fazla kendimden mahrum etmeye gönlüm razı olmadı yeni bir konuyla karşınızdayım
Hemen konuya girmek istiyorum
1 aya yakın flört ettiğim biri var
3 kere görüştük
Son 1 haftaya kadar çok ilgiliydi, benimle ileriye dönelik düşünüyo ciddi düşündüğünü dile getiriyor
1 haftadır işim yogun vs diyip geçiştiriyor
Böyle davranınca geçen gün böyle davranmasının nedenini sordum istemiyosan konuşmayı bitirebiliriz dedim
O da Hayır canım o son görüşmemizde ve sonrasında hep ben geliyorum bi an çok mu hızlı gittim diye düşündüm dedi
Bende onu tanımak istediğimi önemsediğimi söyleyip hemen adapte olamadığımı yapısal olarak zamanla aşabileceğimi söyledim
Ama yine de bu aralar mesafeli bana karşı biraz
Dün de çok az konuştuk bir iş arkadaşının rahatsız oldugunu onun işlerini de yaptığı için yogun olduğunu açıkladı
Benim de aklıma şu geldi bugün telefonumu kapatayım mesajlarına cevap vermeyeyim bakalım merak edecek mi diye düşündüm
Sizce bu taktik doğru olur mu?
İlk etapta yapıcı fikirler vermenizi rica ediyorum çünkü ilgisiz olduğumu belirtti geçen gün
Yada genel olarak sizce ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım?
Hahahahahhah kız gülmekten çatladım sayende sen çok yaşa emi1 aylik flort 3 kere gorusme sonuc ciddi dusunuyorsunuz ileriye donuk enteresan! Birbirinizi taniyinca zeka patlamasi mi yasadiniz yoksa bir aydinlanma mi?
Peki bende mesafeli davransam ona karşı nasıl olurbence ortada bir sorun varmış gibi davranmaktansa biraz ilgini arttırıp karşı tarafın tepkilerini ölç.ama ona kendini çok kaptırma beklentiye girme bitebilecek bir ilişki olabilir.
Kız bu taktiği ilk defa duydum.1 ayda ciddi düşündüğünü mü söylediyalan. Kimse 1 ayda ciddi falan düşünmez. Erkeklerin bu tarz cümleleri "kendisini eğlenilecek değil evlenilecek kız olarak lanse eden" kızlara taktik olarak kullandığını biliyor muydunuz
Yapılan bi araştırmaya göre erkekler halk gözünde evlenme çağına gelmiş ya da aşmış (27-28 üstü diyelim) kadınlara, en başta "ben aile kızıyım, ciddiyet olmadan takılamam" imajı çizen kadınlara ve de daha önce başından evlilik geçmiş kadınlara daha tanışır tanışmaz evlilikten ciddiyetten, kendisinin de ciddi ilişkiler insanı olduğundan, evliliğe yakın olduğundan bahsederlermiş.. Bi nevi tavlama taktiği diyelimKız bu taktiği ilk defa duydum.
Aydınlattın beni resmen
Ayol resmen gözümü açtınYapılan bi araştırmaya göre erkekler halk gözünde evlenme çağına gelmiş ya da aşmış (27-28 üstü diyelim) kadınlara, en başta "ben aile kızıyım, ciddiyet olmadan takılamam" imajı çizen kadınlara ve de daha önce başından evlilik geçmiş kadınlara daha tanışır tanışmaz evlilikten ciddiyetten, kendisinin de ciddi ilişkiler insanı olduğundan, evliliğe yakın olduğundan bahsederlermiş.. Bi nevi tavlama taktiği diyelimYoksa Allahaşkına kim daha yeni tanıştığı biriyle ciddi düşünür biraz mantık
İşte yaşla değil her zaman kendin söylüyosun onun gözünde hanım hanımcık bi kızım diyeAyol resmen gözümü açtın
Ama ben daha henüz 26 yaşındayım onun gözünde hanım hanımcık ağırbaşlı bi kızım
Peki anlattıklarıma göre çocuk olumlu mu olumsuz mu sence
Hahahahahhah kız gülmekten çatladım sayende sen çok yaşa emi
Ciddi düşünüyorum derken ilerde şöyle yaparız böyle yaparız gibisinden konuşuyo onu demek istedim