Ben Nerde Yanlış Yaptım

Yeni nesil ergenler bile telefon kapatma gibi saçma -taktik olmayan- bir taktik uygulamıyor.
Tanıma aşamasına ilk adımı zor atmışsınız. Ciddi ilişki böyle olmaz. Kafanda kurma istersen. İlişki olmazsa üzülürsün.

Ilgisiz olduğunu belirttiyse sen mesajlarına cevap vermezsen yine ilgisiz olacaksın bence temkinli git bakalım yat kulağının üstüne. Zamanla şekil alır zaten

Dün attığım mesajları görmezden geldi bu sabah günaydın yazdı
Bende şu mesajı attım
Eski zamanlarda biseyler kırıldığında çöpe atılmaz tamir edilirmis
Bende büyüklerimden böyle ogrendim
Ben eski Ömeri geri istiyorum
Cozulebilecek bisey varsa aramiza duvar örme

GAYET IYI BENCE

Ya o kadar çok ilişkiden ilişkiye geçiş yapıyorsun ki , yanlış evlilik yapacaksın böyle giderse ..

Hangi ara tanışıyorsunuz da , hangi ara ciddi kararlar veriyorsunuz ..

Kusura bakmayın ama düşünceniz çok çocukça :)) sizin bu düşündüğünüzü 15-16 yaşındaki bebeler bile yapmıyor artık. O yüzden lütfen yapmayın. Taktik işlerini de bir köşeye bırakın, orada kalsın. Daha yeni tanışmışsınız, daha doğrusu tanışma evreniz bitmemiş bile. Zamana bırakın, içinizden geliyorsa ilgilenin, bir iki hoşluk güzellik falan yapın (abartmadan). Sonra bakarsınız adam hala aynıysa ve aradan da iyi kötü zaman geçmişse, o zaman arar sorarsınız. Zaten neden böylesin diye sormuşsunuz, tekrar tekrar sormanın bir mantığı yok. Bence, dediğim gibi zamana bırakın ve keyif almaya bakın.

Ayrıca öyle 3 görüşmede falan ‘ciddi düşünüyorum’ laflarına da kanmayın. Erkekler istediklerini yapabilmek için hep ‘ciddi düşünüyor’ nedense.

Ya o kadar çok ilişkiden ilişkiye geçiş yapıyorsun ki , yanlış evlilik yapacaksın böyle giderse ..

Hangi ara tanışıyorsunuz da , hangi ara ciddi kararlar veriyorsunuz ..
Yanlış anladın canım benim ciddi karar falan vermedik zaten bitti gibi bişey aramızdaki her neyse
Evlilik yaşındayım taliplerimi değerlendiriyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…