- 25 Ağustos 2016
- 964
- 680
- 103
Haklısınız tam olarak o moda girmişim :) etrafımdan etkilendiğim için kendimi sıkıp bunaltmışım. Önceliğim mesleğimi almak inşaAllah ama o yoldayken evlilik nasip olursa olmaz demem herhalde :) çünkü onun da çok geciktirilmemesi taraftarıyım. Tamamen kişisel görüşüm.Öncelikle bu işler nasip. Bence evlilik için daha çok gençsiniz üstelik daha okulunuz bile bitmemiş önce okulunuz bitsin işinizi gücünüzü elinize alın sonra evlenme olaylarına girersiniz. Hayatınıza yine birilerini alın tabi ki tanıyın sevin sevilin sevgili olun insan bir yere kadar arkadaslarıyla oluyor bir süre sonra duygusal anlamda birilerini istemesi normal. Ama hemen evlilik moduna girmeyin birileri evleniyor diye sizde evlenmek zorundaymışsınız gibi düşünmeyin 21 yaşla 25 yaş arasındaki olgunluk gercekten farklı oluyor. Bakın mesela ben 26 yaşındayım işimi de elime aldım çalışıyorum çevremdeki arkadaslarım evlenmeye nişanlanmaya başladı daha şimdi şimdi evlilik olayına daha özenle bakıyorum. Ama sırf birileri evlendi nişanlandı diye ayyy ben neden evlenmiyorum demiyorum. Sizde bu modadan çıkın gezin tozun eğlenin unutmayın bir daha 21 yaşında olamayacaksınız☺