Ben mi mutlu olamıyorum ya...

ihiihihi...eminim çok güzel bi rüyadır şekerparem..en kısa zamanda gerçekleşir inşallah:Saruboceq:
valla dediğin gibi beğenen beğenmiş.. oda fazla beğenmiş..dün gece yine sinir etti beni yahueyvahedigeldismile
tatilin inşallah istediğin kadar MİKENBEL geçer şekerparemmmmturkbayragi

Ay insallah, :Saruboceq:
önce tabi antalya izmire kadar inerirz herhalde sahili,
almanya ya dönmeden önce istanbulun tadini cikartiriz..

kiz seninki de bir rahat durmuyor, napdi ??
yoksa daha dogrusu yapmadi, sen abartin mi??

inşallah şekerparemmmhihoyyyt

amann bakma adamın da aslında bişi yaptığı yok
bazen ben abartıyom işte...çok karpuz yedi kısssboshayallersmilesonra habire tuvaletesüprizzzzzben sinir oldum haliylee..bakma çakallık bende...canım başka bişi isteyince kavga çıkarıyom evde:icecream:

Kiz tam catlaksin sen yaaasempatiksalakcinni
Bak seninkisi umutsuz vaka benden söylemesi…kaydirigubbakcemile
Artik yaslilkta da elinde bastonla esinin arakasindan kocarsin klava:yapma etme diye…

Artik yaslilkta da elinde bastonla esinin arakasindan kocarsin klava:yapma etme diye…

kıssss öle deme be ...evet çatlağım ama umutsuz değilim...eşimi de bi gün kendime benzetecem:roflol:
valla dinime söven müslüman olsa..sen içinde olmasan beni nasıl anlayacan bu kadar net şekerparemm:icecream:
sen de çatlaksın işte...ohhhalkisalkisalkis

Tamam tamam catlaklar grubu SAHNEDE kaydirigubbakcemile5

Gaymakli dondurmam & Sekerparem olumunekankayizsmile

BAHARIM ya ben sana özel mesaj yazamıyorum bitanem ..konuyla alakası yok aranıza girdim ama ..

KONU DISI AFFEDIN
(((yok canim iyi oldu bende seni merak ediyorum kac gündür kac msj atim hicbirini yanitlamadim...
merakdan ölüyordum vallah...
hala mesaj gelmedi...))))

Son düzenleme:
KONU DISI (((Talihsizben ya nerdesin…
Yine mi kayboldun &#8230)))

Bak güzelim

“Kullanici Paneli” diye sag tarafda yukarida kirmizi bir link onun üstüne bas…
Sonra sayfa acildikdan sonra sag tarafda bir liste var orada “özel mesaj gönder”
linkine bas….
Böylelikle özel mesaj göndere bilirsin….

Son düzenleme:

yok gülüm biliyomda sistem izin vermiyor 50 mesaj olmamış benim..

talihsizben
bak ben simdi bir yer actim oraya gel..
hic bir basliga uymayan bölüme...
konu: gecici bir süre

hadi bekliyorum

birde burdaki yazilari editleyelim ayip olmasin
htmosleme

ciddi, ciddi, sen bu dururmu düzeltmek icin
birseyler yapmayi düsünmüyormusun...

ciddi, ciddi, sen bu dururmu düzeltmek icin
birseyler yapmayi düsünmüyormusun...

ya aslında bi dönem kendi üzerimde çalışmalar yaptım...ben sabırsız bi insanım ve bu durumlarda asabi oluyorum...bi de yetişme tarzı var tabii..tek çocuktum ve benden bir bardak su isteyen bile olamamıştı...ta ki evlenip adamın birine hizmet etmek zorunda kalana kadar..tabi ki severek isteyerek yapıyorum..ancak adapte olabilmem sırasında bu tarz davranışlarım oldugu ortaya çıktı...biraz da bencilim sankiii ama atlattım o evreleri..şimdilerde daha sakin bi yapıya sahibim...ancak arasıra gözüm dönüyo ve kendimi kaybediyommmm....ama eskisi kadar değilimmmm
ben koç burcuyum ve dediğim gibi aceleci bir yapıya sahibimmm..istediğim hemen şimdi olsun diyenlerdenima.sçevrem buna alıştı,yeni tanıştıklarım da neyle karşılaştıklarını bilmiyolar:dance:geçinip gidiyozzz:icecream:şekerparem uzun oldu ama napalımakannehir

:ecrin_bebek:
ailenin tek simarik cocugu bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 ben demedimin senin durumun hepimizden agir diye :roflol:

sen calismalar devam et en iyisi:sm_cool:

saka bir yana ...
hersey düzelir zamanla, sende biraz sakinlesirsin....
cok akilli birine benziyorsun... kendin icin en dogru yolu bileceksindir...
esini fazla üzme... adam bak sana katlaniyor *massalah*

evet tek çocugum ama şımarık değilim şekerparem...bende öle bi anne var kikaydirigubbakcemileimkansız şımarman...
allah razı olsun kocamdan..aramızda 9 yaş var ama beni gerçekten iyi taşıyor,tabi bende elimden geldiği kadarıyla onu...sefiyom ben kocamı...sositososito
ne olursa olsun aramızda barışmayı hep bilmişizdir....hatta o benden daha çocuktur bu konudaaa...
ama artık alıştık dedim ya birbirimize.....:icecream:

vereliniortak
bak ikinci ortak noktamiz var...

bende esimi coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
seviyoooommmmm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…