Ben mi mutlu olamıyorum ya...

htmoslem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
88
0
merhaba kıslar..
ben bazen yaşadığım küçük olayları abarttığımı düünüyorum ancak bunu anlamam için önce kıyameti koparmam lazım:tomato:aradan zaman gecince aslında tepkilerimin çok büyük oldugunu anlıyorum...:çok üzgünüm:

sizce ben hasta mıyım?senağlama

bilmiyorumkismile

sen hasta cikarsan bana da haber ver ayni durum bende de var
vallaha bu yasdayim buna pek bir cözüm bulamadim,
esim alisti sanirsam öyle yuvarlanip gidiyoruz

merhaba janım...
valla böle birine yüzüne karşı sölemekk zor geldiği için buraya yazdım..benden bi tane daha oldugunu bilmek güzel..:içelim:
amaaaa benim eşim benden deli....ikimiz çıldırınca bizi görenler şaşkınlıktan sesleri kesiliyo vallaa..
gerçi biz de alıştık ama naparsın artık

Gercekten mi ohaoldumsmile o derece yani?
Yok benimkizi allahtan sakin biri…bir deli yetiyor laelaelaelaelae

Canim sana bir tavsiyem var dene mutlaka iyi gelecektir…
Simdi birseye sinirlendigin an , susmayi tercih et sinirini icinde kendinle yasa,
bir an o ortamdan cik git, git odaya bir ciglik atinmi kendine gelirisn...

esinle kavgalarda sadee sunu söyleye bilirim... eger esine herkonuda güveniyorsan

Mutlaka onun seni incitmek icin bir hata yapmadigini satén bilirsin…
Böylelikle sinirde olmazsin….
Ona karsi olan güvenini güclendri…

Son düzenleme:
yavrum benimmm..benim sorunum da o işte..ben sorundan kaçmak yerine,onun üstüne üstüne gidiyorum...ee bizimki de allah versin çatlagın teki..delikafaduldenhiç dayanamaz bana bağırıp çağırırken.sus demek için bile sinir harbi geciriyo adameyvahedigeldismile

gerçi sonra öpüşüp barışmak güzel oluyo ama yinede arada sölenen sözler ne kadar gerçek diye düşünüyo insansempatiksalakcinni

sizden bir tane daha var.verdiğim tepkilerın sertliğini iş işten geçince anlıyorum ama elimde değil o anda kendime hakim olamıyorum.:Çok üzgünüm çoook

sizden bir tane daha var.verdiğim tepkilerın sertliğini iş işten geçince anlıyorum ama elimde değil o anda kendime hakim olamıyorum.:Çok üzgünüm çoook

canım öle bi giriş yapmışsın ki
o zaman karar zamanı .... BİZ HASTA DEĞİLİZ .....:teytey:

hosgeldin al bir hasta daha (yanlis anlama lütfen sadece saka)

Güzelim vallaha senin icin daha zormus…
eh yaninda senin ayninda biri olunca kacinilmaz oluyor tabi…

birgün gelicek yorulucaksin üstüne üstüne gitmeye
sonra birakirsin susmayi tercih edersin…

yanliz o konu bak cok dogru böyle durumlarda söylenenler belirli bir zaman sonra
insanin icini acitmiya basliyor.. insan sorguluyor bu dogru…

söyliyecegimi yanlis anlama cok samimi ve iyi niyetliyim
sonucta sizin kavgalar disariya tasiyor ve insanlar bunu hosgörülü ile bakmaz
bir psikologa gidip danismank…

biliyorsunuz artik hersey psikologa danisilarak yapiliyor…

kızgınlık anında kendi başına kalıp bi köşeye oturup sinirlerinin yatışması için bekle..

bunla ilgili hadis bile var

tam olarak kelimesi kelimesine bilmiyorum ama o ortamdan derhal uzaklaşıp yalnızca bi yere oturup sakinleşmek gerektiğini izah ediyordu..

yok canım alınmadım.eşim böyle durumlarda aynaya bakmamı tavsiye ediyor deliye benziyormuşum öyle söylediğinde ben kendimi tutamayıp gülüyorum sonra ortalık süt liman işte böyle yuvarlanıp gidiyoruz canlarım.

yazdıkların çok güzel teşekkür ederim janım..anca çok küçük bir noktayı kaçrmaktayızbilmiyorumkismile benim kocam anlamaz öle danışman psikolog falanyasakkelimevalla saçımdan tuttuğu gibikaydirigubbakcemile
şaka bi yana ne bilim o kadar mı ciddi bizim sorunumuz yahuuueyvahedigeldismile

içimde büyük bir sıkıntı var herşeyi kırıp dökmek istiyorum 2 gündür içim içime sıqmıyor 5 gündür eşimle konuşmuyorum neden onun her yaptıqını ben alttan almak zorundayım siz şaka yapıyorsunuz ama ben qerçekten cinnetmi diyolar nedir işte ondan geçiricem belkide geçiriken kendime zarar vericem BIKTIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmafoldumben

ahanda bndde geldimmm yazıyı esimle birlikte okuduk oda diyorki pek bir tanıdık geldİbnde sinirlerime hakim olamıyorum azıma geleni sayıyorum kırıyorum 5 dk sonra elimdekinin sükrünü bilmedigimi düşünüyorum..üzülüyorum

bize tahammül edenlere allah sabır versin:)

aaaa lütfen saçmalama ergin sena...
tamam biz işi biraz şaka boyutuna taşıdık ama çok ciddi bir konu aslında..
hem özel değilse neden eşinle konusmadıgınızı yazarmısın?yardımcı olabiliriz belkivereliniortak
bi de bişi sölemek istiyorum...5 gün gibi bi zaman nasıl konusmdan kalabiliyosunuz?
valla ben ertesi günü ---kes su suratını---falan demeye başlıyorumguclubacismile
gerçi bizimkine kalsa konuşmazda ben zorluyom iştesositososito

birde 3 günde 5 günde bir tartısma oluyor.sanki bn cıkarıyorum ama nedenlerimde var yani.... mutlu olmasını bilmiyormuyum yaaa

Yok canim ya durumun ciddi felan degil…

Artik, bir an ahhh cektim icimden doktor bey birseyim varmi?, diye gidiliyor psikoloklari….

Hem onlarin isi bu…
Bak yukarda biri hadis bile var demis…
Biraz kendimisi toparlamaya bakalim hanim hanimcik olalaim 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…