Ben mi mutlu olamıyorum ya...

htmoslem....

bizim konuda arada kaynadi gitti :hulya:

canım ben kşiden ayrılamıcamı anladım peşimizi bırakmaz daha kötü şeyler yapar şu an tek çıkış yolum çocuklarımı yurda yerleştirdim bu konuda rahatım cuma eve gelip pazartesi gidecekler bnm biraz önce iş bulup evden uzaklaşmam gerekiyor evde olduqum zamanlardada onu yok sayıcam kendi düzeni kurucam Allah izin verirse ama dediqim iş konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum

erginsena
Ya güzelim bak bu yakismadi, lütfen nedemek senin yüzünden…
Lütfen okumadim görmedim hemen hemen editle bakiim…
Cok güzel planlar kurmuszun bak, cok hosuma gitti
INSALLAH allah yardimcin olsun diyorum…

Is konusuna gelince bir topic ac canisi bakalim belki yazan olur….

sonunu dusunerek hareket et canım sende o an sınırlı oldugunda dusun tepkım fazla olunca sorun buyucekmı daha cok yoksa cozulcekmı sonuç ne tabıkı tepkı verırsen karsındakıde dahada ustune cıkmaya baslıcak sakın olmaya calıs dusun sakın olursan bırasdan sorun cozulcek enazından dahada cok buyumıcek ama tepkın çok olursa tabıkı buyur..:hulya:empatı kurmaya calıs yada dusun sen haklı oldugnda karsındakının sen sucluymus gıbı sendende çok tepkı vermesınımı ıstersın yoksa sakın olup senın sınırının gecmesınımı bunun ıcın caba sarfetmesınımı ıstersın hagısı daha ıyı??sende oyle yapcaksın ozaman sen olsan napmasını ısterdın sende oan oyle yapmayı dene madem oan patlamak ıstıyon baska seylerle ılgılen olumlu dusun bıras duraksa sınırlernmeyınce 2nızınde mutlu olcagını dusunkaydirigubbakcemile2

evet dogru insallah cözüm bulmusdur….
Saten kendinden biraz daha emin gibiydi son yazisinda…

Hoyt kaydirigubbakcemile3 bizim gibi hastalar buraya öyleyse…

evet dogru insallah cözüm bulmusdur….
Saten kendinden biraz daha emin gibiydi son yazisinda…

Hoyt kaydirigubbakcemile3 bizim gibi hastalar buraya öyleyse…

evet bana da öle geldi..inşallah yardımcı olabilmişizdiryerimseniben

yaa cidden kaptırdık yalnız bahardy bu hasta ayağına biz...sempatiksalakcinni
belki de hasta falan değiliz yauuu..gecici olabilir mi sencea.s
kendimi mi kandırıyom ne:roflol:

yok ya insan yaslandikca, haliyle sakinlesiyorda....

Biz kadinlar biraz böyle deli doluyuzdur..bu normal…
Yanliz abartmamak gerekiyor…
Heleki bir iliskide, cok dikkatli olmak gerekiyor, cünkü laflar agizdan ciktima,
Karsi tarafi cok inciltebilirirz…
Hem erkeklerde buna ne kadar bir süre dayana bilirki, öyle degilmi?
Biraz daha anlayisli olmaliyiz, ve daha rahat ve relaxt…

söylediklerinde çok çok haklsın canım...ama benim için derler ki senin anlaşamadıgın insan varmı?şimdi bu tepkileri alıp da ,öyle deli bağırıp çağırıken kendimi biranda buluverince şaşırıyorum ben sempatiksalakcinni
aslında şeker gibiyimdir ben yaa..ye ye bitmez bende yani:icecream:
yaş ile de alakalı tabii ama ,en önemli etken çevre ,bulunduğumuz ortam bencea.s

bulundugumuz cevre ve ortam derken? .. seni dordurma yerimseniben

Haklisin gercekten,… seni tatli dondurma , hihihih ismin bundan sonra dondurmam…
ortamdan ve cevreden kacmak lazim ozaman…

Son düzenleme:
bulundugumuz cevre ve ortam derken? .. seni dordurma yerimseniben

Haklisin gercekten,… seni tatli dondurma , hihihih ismin bundan sonra dondurmam…
ortamdan ve cevreden kacmak lazim ozaman…

:icecream::teytey:teşekkür ederimm şekerparemm

canım benim ortamdan ne kadar uzaklaşabilirsin...mesela istemediğin sevmediğin ama kocanın bayıldıgıbiri ile akşam yemeğindesin...en fazla tuvalete kadar uızaklaşabilirim...ee orada da yemek yenmezsositososito
yani en küçük örnek bu...tabi gitme yemeğe diyebilirsin ...ancak eşin senin de orada olmanı istiyor..diyecek laf yok..tabi eve gidince koptu kıyamet ve eşimde bunu yapacağımı bilir yaniiboshayallersmile

kafamçokkarıştı

Vallah dondurmam ne diyeyim sana…

Esinde yani bile bile atese yürüyor, biliyor senin deli olucagini, yinede seni oraya sürüklüyor
Tencere yuvarlanmis,kapagini bulmus hooop

Senden sinirini esinden cikarticagina, oradaki sevmedigin insandan cikar caniiiim onu gicik edicek seyler söyle
KURNAZ ol biraz…sengözlerimebaksanab

hiç sorma şekerparem yaaa:)ben çatlak o benden çatlak(gerçi böle sevdim ben ama):jeyyar:6 sene oldu alıştım da artık ama benim de onunda huysuzluğu devam ediyo yauuu
yavrum denemes olurmuyum :lepi:neler yaptım hem de var ya...ama yok dönüp dolaşıp bize geliyo konu ya:roflol:anlamıyom ki:1rolleyes:

Bende böyleyim ya. Birden patlarım karşımdakine. Demediğimi, etmediğimi bırakmam sonrada aslında sorunun çok basit olduğunu, bu kadar abartmamam gerektiğini düşünüp utancımdan yerin dibine girerim. ohaoldumsmile Hasta değiliz ya Bence kişilik meselesi. Biz de böyleyiz napalım yani? sempatiksalakcinni Zaten bi süre sonra çevrede alışıyor, tanıyor pek umursamıyor sempatiksalakcinni

Gaymakli dondurmam :icecream:
Ben senin isin icinden cikamadim…
Sizde bir degil 2arza var... delikafadulden
Napicagiz seni yahuu… şakkıdı

Hosgeldin dadlum…:lepi:
Haklisin bizde böyleyiz…kafamçokkarıştı
Ama baya bir cevreye zarar veriyormusuz gibime geliyor, vallaha ben biraz
Utandim böyle durumlari azaltiyorum :kedi:…basarmaya calisiyorum…boshayallersmile

Gaymakli dondurmam :icecream:
Ben senin isin icinden cikamadim…
Sizde bir degil 2arza var... delikafadulden
Napicagiz seni yahuu… şakkıdı

yaaa işte şekerparem....sen olayı biliyon ben olayı yaşıyorumşakkıdıdüşün artık..
ama öle ciddi boyutlarda zarar vermiyoruz janım birbirimize veya çevreye...kaydirigubbakcemile2
amannn ne bilim ...BENİ SEVEN BÖYLE SEVSİN ŞEKERPAREM:umursamaz:

hoşgeldin janım sende..

evet bende neden umursamıyor artık bunlar diyodum...:kedi:

Seni saten begenen begenmis, alan almis
Gaymakli dondurmam, gecen yazdin ya yemek yemeye gidiyoruz diye…
Ay icimi öyle bir oturmus bu lafin, dün gece rüyamda istanbulda bogaza karsi balik ahh be
ÖZZZZLEDDDDIIIIIIIIMMMMM Türkiyemi ama dün aldim tatil iznini isyerinden
GELIYOOOOOOOOOOORRRUM BEkle beni ISTANBUL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…