Erkek arkadaşım ve eski sevgilisi

Adamdaki azme bak. Dua et senden once afrikaliya falan asik olmamis oralara da el atardi 😀😅 takilma izmir bu arada gercekten guzel. Ben sadece nasil bu kadar kolay duzen degistirebiliyor onu anlamadim

İşi uzaktan yani aslında evi kendisi tuttu, kirada şu an benimle bi bağlantısı yok ev konusunda. Zaten ben gidemem öyle her zaman kendi işim de çok yoğun arada nadiren kalıyorum, yani 2 ay içinde bi geçen hafta bi de 1 ay önce onda kalmıştım. Onun dışında da hiç gitmedim

Bir anlam yükleme,siz nerede ben orada der gibi😅
Fedakarligiyla göz boyuyor ama eskiyi de unutamıyor

Bizim kızlar da ne çok seviyor kalktı geldi deyip kelebek uçuşları ..:KK68: büyük aşk sanıyorlar

Demiyorlar ki bu adam ne iş yapar ne yer ne içer çevresi arkadaşı kim ?

Merhabalar

Bahsetmek istediğim konu biraz hassas aslında belki çoğunuzdan tepki de alabilirim ama kafam çok karışık

Sevgilimle 2 sene önce tanıştık. Araya zaman girdi hiç konuşmadık fakat 4 ay önce aramızda etkileşim oldu ve bi anda sevgili olduk. Çok şükür güzel de gidiyor aslında bir problemimiz yok
2 aydır da benim olduğum şehre taşındı buraya geldi. İşi uzaktan olduğu için sorun olmadı bu durum.
Ben benim için buraya taşınmasını çok önemsiyordum ama sanki o neden bu kadar abarttın ki tabii ki yapıcam şeklinde tepkiler veriyor
Geçen gece onda kaldım, ışıklar kapalı uyumaya yakın konuşurken izmirin ne kadar güzel olduğundan bahsediyordu ve izmirde 6 ay kadar yaşadığından bahsetti
Eski sevgilisi de İzmirli.
Ben de ne zaman yaşadığını sordum. Uykum geldi uyucam diyerek beni geçiştirdi ve sorumu cevaplamadı sonra üsteleyince cevabını bildiğin şeyleri sorma dedi. Ben de böyle dediği için sinirlendim kendimi özel de hissetmedim açıkçası gece içine dert olacak ki beni uyandırıp ne kadar sevdiğinden bahsetti sarıldı bana kızma nolur dedi.
Şimdi benim sorum şu, benim geçmişime çok takıntılı bu kişi ve en ufak flörtüme kadar anlattırıp isim bile soruyor ama ben onun hakkında doğru düzgün soru soramıyorum bilmiyorum bile. Beni gerçekten seviyor mu yoksa boşlukları mı dolduruyor, benimle özel yaptığı bir şey var mı gerçekten bilmiyorum içimde ona karşı garip bir his var.
Ne düşünüyorsunuz?
Lütfen kırıcı olmayın, kendimi kötü hissediyorum
Bu adamı çok mu aradınız?? Sizin en özelinizi , sınırlarınızı ihlal ediyor ama siz ona basit bir soru soramiyorsunuz.Adam sevgiliyi nerede yaptıysa oraya taşınıyor 4-6-8 ay farketmez ,yenisini bulunca hop onun yaşadığı şehre.Guzel yöntem 👏👏👏

Fedakarligiyla göz boyuyor ama eskiyi de unutamıyor

Bizim kızlar da ne çok seviyor kalktı geldi deyip kelebek uçuşları ..:KK68: büyük aşk sanıyorlar

Demiyorlar ki bu adam ne iş yapar ne yer ne içer çevresi arkadaşı kim ?

Ne guzel yazmissin pare eline saglik. Artik sokaga cikmaya korktugumuz bir donemdeyiz millet ne cabuk guveniyor. Soru bile soramiyor ama adi ask.

ıncığınızdan cıncığınıza herşeyi soruyor demek
ne takıntılı adam ben en çok bundan korkarım
birde kendisi anlatmıyor geçiştiriyor üstelik
oldu paşam!

yarın birgün evlendiniz Allah korusun kötü oldunuz ailenize bile anlatır bu çook gördük okuduk buralarda da
o ilişkilerinizde cinsel ilişki yaşadıysanız bunlarla ilgili bile kötü konuşabilir
hiç hoşlanmadım sevgilinizden.. dikkatli olun

X