Ben mi mutlu olamıyorum ya...

Dur güzelim, ne oldu ya? Bir anlat bakalim bu sikkinti niye?...

yavrum sen ne kadar hanım ol adamı var ya nasıl delirtiyolar yauuuukötükedihüso
deli manyak bişi oluyorum..tamam çok haklısın ama maalesef o saniyeler de insan kendine hakim olamıyorklava:

biliyorum bilmezmiyim ....

ya söyle bir düsünelim nelere cok sinirleniriz...
sonra eslerimize uzun uzun anlatalim...
hem onlar dikkat ederler...
hadi bakalim hanimlar neye delirirsiniz????

Erginsena hikayeni okudum…
Öncelikle cok üzüldüm…
Nasil baslayim bilemiyorum…

Esinin sana ve kizina böyle davranmasi (kizmicaksan burayi oku cok hayvanlasmis bir davranis)
Seni sokak ortasinda birakmalar felan ….neyse onun ayibi…
Sinirlenmek senin hakkin tabi, bu durumda sinirlenmezen satén bir yanlis var derim….

Bu insandan sana es ve kizina baba olurmu bu sorgulamalisin vence…

15 yıllık evliyim yıllarca bana çozuklarımın gözü önünde şiddet uyguladı hamileyken 8 aylık sancılandım doktora gittik yalancı sancıymış eve gelince beni sırf bunun için dövdü yüzüm gözüm morardı şişti annem babam hep ayrılmama karşı çıktı elalem ne dermiş sıyırdım yani kafayı kızlar belkide gerçekten delirdim artık

Offf ya su tipik cahil laflar “elalem ne der” .. elalem dayakmi yiyor da bisey demiyor…

Simdi annenlere git diyecegim, annenler böyle diyorsa evlerine Kabul etmezler….
Simdi git kadinevine dicem, sizin aile sana düsman hatta kan davasi felan cikartirlar…

Eee bu kadincagiz ne yapsin ??

Galiba bir fırtına kopmadan rahatlayıp yaşamımızın değerini anlayamıyoruz.....

Ekonomik özgürlüğü varsa kimseyi dinlememeli sonuçta hayat onun hayatı elalem yemiyor o dayakları onunla beraber.Dışardan herkese konuşması kolay gelsin içinde dursunlar bakalım.Eğer yoksada bir an önce ufaktan ufaktan iş planları gelecek planları yapmaya başlamalı.Sakın şu durumda eşimi seviyorum deme Çocuklarım içinde deme Sen mutsuzsan çocuklarınıda mutlu edemezssin.Mutlu büyümeyen çocuklarda ileride sorunlu kişilik olur çıkarlar daha çok uğraşırsın sonra Allah korusun.
Örneğin el becerin varsa çaktırmadan evde yaptığın el işilerini satabilirsin.Ben bile çeyizimi parayla yaptımıştım.Yada okulun falan yarım kaldıysa yavaş yavaş onu bitirmeye çalışabilirsin.Sevgi bitmiştir eminim eşine karşı.Bir gün kapıyı çarpıp çıkıp gittiğinde onun için üzülmeyecek olmalısın ki gözün arkada kalmasın.Planını yapmalı ve gittiğinde seni bekleyen güzel geleceğe yürümelisin gülümseyerek... Rabbim yardımcsın olsun inş.

elalem lafını duymak istemiyorum bıktım artık babam şeker hastası az bişeyde şeker tavan yapıyor en çokta ben eşimle tartıştıqımda üzülüyor birgün onu bu nedenden kaybedersem ömür boyu vicdan azabı çekerim tartışmalarımızı duymalarını istemiyorum ama öyle bir eşim varki tartışınca direk annemleri arıyor bana inat yapıyor gör Allahım nolur duy sesimi selamete erdir kan davası nedir bilmeyiz biz ..

evet çok haklısın oqlum şimdiden çok hırçın ve babası onu dövüyor enqel olmasam öldürecek çocuqu neyse kızımla oqlumu yurda yerleştirdim ordan okula gidecekler bnm ekonomik özgürlüqüm yok elişi çok yaptım dışarı ama bnm istediqim dışarda bir işim olsun evde butun gun stres bide elinde iş yaparken onunda stresi oluyor dört duvar arasında bunalım iki katına çıkıyor evde oluncada gelen giden eksik olmuyor bu sefer strese giriyorum işe girmemi eşim istemiyor önce adliyeye git boşan ondan sonra ne yaparsan yap diyor ama ben onu dinlemicem iş bakıyorum arkadaşlar uyqun bir iş olursa aklınızda bulunsun amin cnm Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..

Yok canim sizin ailenisde var demedim, sadece hep ayni hikayeler…
Ve üzüntümü caresizligimi(yardimci olamamayi) ölye yansittim….

Tatlim bilmiyorum ama baban herhalde onun yanina tasinirsan daha mutlu olur, öyle degilmi???
Kizi ve torunu dayakdan kurtulacak, torunu icin güzel bir gelecegin baslangici olabilir…

Bir ailenle uzun uzun konuszan diyorum….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…