Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim sizin ailenisde var demedim, sadece hep ayni hikayeler…
Ve üzüntümü caresizligimi(yardimci olamamayi) ölye yansittim….
Tatlim bilmiyorum ama baban herhalde onun yanina tasinirsan daha mutlu olur, öyle degilmi???
Kizi ve torunu dayakdan kurtulacak, torunu icin güzel bir gelecegin baslangici olabilir…
Bir ailenle uzun uzun konuszan diyorum….
htmoslem....
bizim konuda arada kaynadi gitti :hulya:
htmoslem....
bizim konuda arada kaynadi gitti :hulya:
evet dogru insallah cözüm bulmusdur….
Saten kendinden biraz daha emin gibiydi son yazisinda…
Hoyt kaydirigubbakcemile3 bizim gibi hastalar buraya öyleyse…
söylediklerinde çok çok haklsın canım...ama benim için derler ki senin anlaşamadıgın insan varmı?şimdi bu tepkileri alıp da ,öyle deli bağırıp çağırıken kendimi biranda buluverince şaşırıyorum ben sempatiksalakcinniyok ya insan yaslandikca, haliyle sakinlesiyorda....
Biz kadinlar biraz böyle deli doluyuzdur..bu normal…
Yanliz abartmamak gerekiyor…
Heleki bir iliskide, cok dikkatli olmak gerekiyor, cünkü laflar agizdan ciktima,
Karsi tarafi cok inciltebilirirz…
Hem erkeklerde buna ne kadar bir süre dayana bilirki, öyle degilmi?
Biraz daha anlayisli olmaliyiz, ve daha rahat ve relaxt…
bulundugumuz cevre ve ortam derken? .. seni dordurma yerimseniben
Haklisin gercekten,… seni tatli dondurma , hihihih ismin bundan sonra dondurmam…
ortamdan ve cevreden kacmak lazim ozaman…
hiç sorma şekerparem yaaa:)ben çatlak o benden çatlak(gerçi böle sevdim ben ama):jeyyar:6 sene oldu alıştım da artık ama benim de onunda huysuzluğu devam ediyo yauuukafamçokkarıştı
Vallah dondurmam ne diyeyim sana…
Esinde yani bile bile atese yürüyor, biliyor senin deli olucagini, yinede seni oraya sürüklüyor
Tencere yuvarlanmis,kapagini bulmus hooop
Senden sinirini esinden cikarticagina, oradaki sevmedigin insandan cikar caniiiim onu gicik edicek seyler söyle
KURNAZ ol biraz…sengözlerimebaksanab
Bende böyleyim ya. Birden patlarım karşımdakine. Demediğimi, etmediğimi bırakmam sonrada aslında sorunun çok basit olduğunu, bu kadar abartmamam gerektiğini düşünüp utancımdan yerin dibine girerim. ohaoldumsmile Hasta değiliz ya Bence kişilik meselesi. Biz de böyleyiz napalım yani? sempatiksalakcinni Zaten bi süre sonra çevrede alışıyor, tanıyor pek umursamıyor sempatiksalakcinni
Gaymakli dondurmam :icecream:
Ben senin isin icinden cikamadim…
Sizde bir degil 2arza var... delikafadulden
Napicagiz seni yahuu… şakkıdı
Bende böyleyim ya. Birden patlarım karşımdakine. Demediğimi, etmediğimi bırakmam sonrada aslında sorunun çok basit olduğunu, bu kadar abartmamam gerektiğini düşünüp utancımdan yerin dibine girerim. ohaoldumsmile Hasta değiliz ya Bence kişilik meselesi. Biz de böyleyiz napalım yani? sempatiksalakcinni Zaten bi süre sonra çevrede alışıyor, tanıyor pek umursamıyor sempatiksalakcinni