Ben mi mutlu olamıyorum ya...

vereliniortak
bak ikinci ortak noktamiz var...

bende esimi coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
seviyoooommmmm:asigim:

kıss onlar sevilmez mi yaa...aşkım o benim hayatımın anlamııııı:icecream:
onlarsız olurmu....
eminim daha çok ortak nokta buluruz şekerparem....:icecream:

önce yalnız değilsin hele yazıları okuduktan sonra benimde yalnız olmadığımı düşünüyorum.aynı problem bendede var abartmak mı bilmiyorum ama sürekli olumsuzlukları bir araya getirip karşımdakini çileden çıkarana kadar zırvalıyorum.dediğin gibi anca kıyamet koptuktan sonra anlıyorum.ve kendi kendime bir daha daha düşünerek davranacağımı kendime söylesemde olmuyo.ama bu sadece yakın çevreme karşı böyle özellikle eşime ve onun arkadaşlarına.onun dışında iş yeri olsun kendi arkadaşlarım olsun böle bi durum ortaya çıkmıyo...enson dün çıldırmış durumdaydım resmen...belki eşimde alıştı bu halime ama onu da yıprattığımın farkındayım..en küçük olayda son nokta kayacak duruma kadar getiriyorum...nedir yani şimdi bunun adı...?????????:Saruboceq:
eğer burda sorunları ve günlük sıkıntılarımızı paylaşırsak en azından daha az zarar veririz gibi geliyo sevdiklerimize..:Saruboceq:

bende öyleyim yaaaaherşeye sinirleniyorum abartıyorum sorunun sütüne üstüne gidiyorum sonrada pişman oluyorum bazende rahatlıyorum karşımdakine cevap vermezsem kendimi kötü hissediyorum

bende öyleyim yaaaaherşeye sinirleniyorum abartıyorum sorunun sütüne üstüne gidiyorum sonrada pişman oluyorum bazende rahatlıyorum karşımdakine cevap vermezsem kendimi kötü hissediyorum

evet janım bi de o var tabii...ben sinirden çatlıcam ,beni o hale getiren sakin sakin suratıma bakacak...onu deli etmek için elimden geleni yapıyom valla...sonra da bişi olmamış gibi devammm
bu arada bu durumda olanların sayısı gitgide artmaktakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…