- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- Konu Sahibi RickandMorty
Mesleği ile alakalı asla değil bunu tüm samimiyetimle söyleyeyim, meslek tabiki önemli evlilik için lakin onun kadar iyi meslek sahibi bulamam düşüncesi aklıma gelmedi. Bu açıdan bakmıyorum
Aslında yanlış ifade etmişim kendimi, ben mi mükemmelliyetçiyim kıymet bilmiyorum arkadaşlarımın da dediği gibi beni bu kadar koruyup kollayan ince düşünen birini bulamaz mıyım demek istedim
Yani olup olabilecek en iyisi bu, herkesin bir kötü özelliği olur bu kadar seçersen asla mutlu olmazsın dedikleri için ben mi bu işi bilmiyorum diye düşündüm.. burda tabiki kimse bana daha iyisini bulursun bulamazsın bunun garantisini veremez ama normal bir ilişki ne? Bunu düşünüyorum
Meslek ile ilgili değilse o zaman karşınızdaki kişinin ilgisi, alakası hoşunuza gidiyor.
Fakat size karşı çok istediğiniz tavırları da sergilemiyormuş.Yani tam içinize sindiğini sanmıyorum.
Mükemmelliyetçi değilsiniz.O kişiler hayatta her şey istedikleri seviyede olsun isterler.Yoksa kabul etmezler.Takıntıları vardır.
Bence sizi ilişkiniz duygusal olarak tatmin etmiyor.Ayrıca kültür farkı çok var diye düşünüyorsunuz.Bu konuda haklısınız.
Normal ilişki karşılıklı sevgi, saygı ve özveri düzeyinin asgari şartlarda iki taraf açısından da sağlandığı ilişkidir.Bir taraf çok verici diğer taraf çok alıcı ise o bağımlı ilişki türü oluyor.
Ilişkinizi iyi analiz edin.Eğer bağımlı ilişki türüyse vazgeçmeniz sizin için daha iyi olur.