- 4 Mayıs 2016
- 2.906
- 7.904
- 27
- Konu Sahibi RickandMorty
Evet ama yaz tatilinde kesin ayrılırız o zaman çünkü zaten yazları aramız bozuluyor beyefendi telefon ile yazmaya vakit bulamadığı için. Yazın çalışıyor çünkü ve yazmadığı ilgilenmediği için hep kavga ediyoruz geçen yaz az daha ayrılacaktık. Neyse muhtemelen sizin dediğiniz gibi yazın enine boyuna düşünüp karar vereceğim sonuç ayrılıksa da ayrılmak yazın bana daha kolay olur ailem de yanımda olduğu için az sürünürüm. Sadece okul başlarken tekrar karşılaşma korkusu vs yaşayacağımBence sizin sevginizin yerini alışkanlık ve arkadaşlık almış.Uzun süreli ilişkilerde bu hep vardır. Bu şekilde de ilişkinizi devam ettirebilirsiniz sorun değil ama dediğim gibi sevginiz aşkınız azaldıkça birşeyler göze batmaya başlar şuan bunları yaşıyor ve bunlar için endişeleniyorsunuz.
Bir taraftan da güzel bir ilişkimiz var herşey yolunda aslında çok kavga da etmiyoruz diyip mantıklı olan iyi taraflarını arıyorsunuz. Orda da külttür farkı bazı ailesel faktörler derken kafanız karışık.
Bence yaz tatilini fırsat bilin uzak kalın netleştirin kalbinizde ve mantığınızdakileri.
Benim ve eşimin ailesinin arasında da çok fark var ama birsekilde herkes birbirini kabul etti zamanla...Tabi bu duruma gelene kadar çok yıprandı herşey .O aileyle alakalı ,aileler anlayışlı ve herşeye bana uyacak diye bakmazsa hiç sorun olmuyor .
Ama özür dilemeyi bilmeyen ,hatasını görmeyen ,kabul etmeyen ,hep ben haklıyım kafasındaki insanlar zor ...Evlilikte yıpratır .Daha sonuçta en az 2 yılınız var bekleyin gözlemleyin ama hicbirseyi göz ardı etmeyin ..
Bu arada bursaliyim ben ve 2 yıldır dogudayiz yemin ediyorum burada gördüğüm insanlığı ,sahiplanmeyi hiçbir yerde görmedim . Akşamın köründe tek başıma veya oğlumla dolaşıyorum ne bir kez laf atan birini gördüm ne bir rahatsızlık duydum .Otobüste filan elimde eşya Filan varsa hemen yardımcı olmaya çalışıyorlar genel olarak boyleler içtenler ...
Ben zaten doğuluları gerçekten severim ama bunlar bildiğin aşiret oldukları için aralarında yapamamaktan korkuyorum. Benim ailem sorun çıkarmaz en fazla üzülür onlara karşı bir ayıp etmezler ama. Onun ailesini tanımıyorum ama diğer gelinlere pek karışmıyorlar gibi görünüyor dışarıdan.
Ben açıkçası evlenmeyeceksek 2 yılımı daha onunla geçirmek hiç istemiyorum onur ve gururumla yalnızlıktan ölsem de yalnızlığı tercih ederim o yüzden artık karar vermek istiyorum işte..
Oradaki insanlar çok sahiplenir. Değer verdiğini bilse koşulsuzca canını verir senin için ama. Dünyada hiç ayrı kültürden insanlar bir araya gelmiyor gibi geliyor size. Bence de ayrılın, geçinmeye niyetiniz yok. Kendi kültürünüzden birini bulun.
Ben sorunluymuşum gibi olmuş ama işte kültür farkı artı ilişkimizdeki sorunlar.. mutsuz bi aile hayatından çok korkuyorum ne bileyim ben gerçekten mükemmel olcak her şey kafasında biriyim sanırım..
Evet haklısınız onun hataları var şu an bu ilişkide ama ben de çok hatalıyım. Olgun değilim ne istediğimi bilmiyorum.. çok erken girdim bu işlere ve çok erken ciddileşti her şeyBence bu iliski bitmeye mahkum. Hislerin degismis zaten. Uni 1'de daha cocuk sayilirdiniz. Daha cok gencsiniz ikiniz de. Anlasamiyorsaniz uzatmayin. 4 yil nedir ki? Ben aileler arasindaki kultur farkinin da cok sorun olusturacagini dusunuyorum ama tanimadan da bilemeyiz tabi ki. Asil sorun senin kafandaki sorular. Bunlar simdiden varsa bu iliskide pek gelecek olacagini sanmiyorum. Arkadaslarinin soyledikleri seni baglamaz. Onlar sadece disaridan bakip yorum yapiyor.