Ben mi abartttım bana yardım edin

Esinizle sakin bir şekilde konusmaya calisin eve geldiğinde. Kendinizi ve bebeginizi uzmeden. Benim kizima da oda takimi besik vs.hepsi alındı ama o cogu zaman yanimda, bazen de asma salincak yaptı dedesi onda uyudu. Böyle seyler için yipratma kendini yumuşak konusmaya calis esinle, izah et. Demeden de edemiycem, o satan adamin da karisinin 40 günlük bebegiyle neden gittigi belli. Terbiyesiz utanmadan satmis bi de o kuflu esyalari

fotolara bakarsak gayet şık bir bebek odası takımı. küfleri falan görünmüyor. ama cidden şıkmış. güzelce temizlesin eşiniz madem çok istiyor zaten yaz günü cam kapı açık kurur kokusu da gider

Yeterince canini sikmis oda takimi bu konu hakkinda konusmak istemiyormus yarin icanina bakacakmis oyle dedi .. Bilmiyorum artik icabi ne ise

eşin o yatağın kenarındaki pembenin renginde yada sanırım krem rengi o, o renkten sprey boya alsın balkon varsa boyasın bir kaç gün dursun huzursuzluk çıkaracak kadar birbirinizi kırmayın bence hallolacak şeyler bunlar

Zeytinyağını biraz Isitip mobilyalariniza pansuman yapar gibi silin ve bekletin biraz. Daha sonra biraz suya sirke koyup o sekilde iyice silin. Rutubet ve küf kokusu gidecektir.
Kötü görünen alt kisimlarida beyaz sprey boya ile boyadiniz mi tamamdir.
(Mobilyalar cok güzel fakat sizi anliyorum, bende asla eve sokmazdim. Tek sorun koku ise bu yöntem isinizi görür)

montaj v.s yapilmissa esiniz geri gondermez artik bu kesin. size hak veriyorum ama madem ki geri gondermiyor siz de oluruna bakin. odayi surekli havalandirin, gunluk sirkeli veya karbonatli.su ile silin, temas edecegi yerleri kaplayin v.s icinize sinecek sekle getirin .
esinizin.hatasini dillendirmek size faydadan.cok zarr saglar diye bu fikri oneriyorum.

1000 liralık sizi idare edecek sıfır mobilya elbet vardır biraz araştırsaydınız, küflü yataga 1000 lira verilir mi??

Hayır kesinlikle abartmıyorsun hatta sakin bile davranmışsın

1000 TL çok yaa.Eşiniz kendini şaşırmış resmen.Hemde küflü bi takıma! Satan adam arkanızdan hohoho diye göbeğini hoplata hoplata gülmüştür bence.

Bu konu icin ev terk edilir mi hiic bak bebisini de uzuyorsun uzulme.. sakinles mutlaka bir caresi vardir.. esine sinirlenip aglamak yerine belkide yumusak yumusak soylesen ikna olur canim

Canım üzme kendini madem yakın arabay di kutlu pas li şeye bin lira mi istedi sen uzulu nce bebeğin de etkilenir hiç bişi sizin sağlığınız dan önemli değil düzelir inşallah

Çok enteresan internette 1000 liraya orta halli takımlar var ondan alaydı daha iyiydi.yada normal bir beşik bi dolap.küflü seye hem para vermiş hem eve koymus.baskı bi derdi var gibi geldi bana. Benim eşim aldıgımız seylerin paketini acmıyor tozlancak doguma yakın acalım bebeğim tertemiz yatsın diye

herşeyi geçtim o küf kokusu yenidoğan bebeğin ciğerlerini çok etkiler sarılıgını arttırır en azından ilk aylarda yatırmamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…