Ben mi abartttım bana yardım edin

Çocuk sanki sadece senin mi ? sen bile rahatsız olmussun bebek nasıl olur allah bilir.. İnsan cocugunu nasıl yatırır kötü kokan bir yatakta

Bebğinizin çiğerleri ne olucak acaba o küf kokusuyla değiştirmicekseniz veya atmicaksanız demirleri demir boyasıyla mobilyayıda vernikleyin bari aklıma bu geldi

Bebek odası konusunda haklısınız da evin diğer kısımları için yaptığınız masraflar bence yersiz olmuş. Ev yenilenmeyecekse mevcut eşyaya göre bakılır. Ben sizin yerinizde olsam perde halı tamamlayacağıma bebek odası için kenara koyardım o parayı. Birkaç aya güzel içime sinen bir şey alırdım. Belki de eşiniz de buna sinirlendi
Bir de tamam 6 ay sonra alalım deyip gün aşırı bu konuyu açtıysanız daralmış ve susturmak için yapmış olabilir.

Küflü mobilyalara gelince, mutlaka ikna edin ve geri gönderin.

Ama 2. el bebek odasi için 1000 tl çok fazla. Sağlik kismina arkadaşlar değinmiş zaten.
Eşiniz gerçekten saçmalamiş.

Esyayi satanlar kendini mi acindirdi acaba yoksa komurlukteki esyaya 1000 tl nedir yani.Hem ne geregi var baskasinin bebegi yatamamis belki kadin ah etti kolay mi 40 gunluk bebekle yuva yikmak ne bileyim her yonden icime sinmezdi benim.

Arkadaş özelden fotolari atti beşik ve 2 kapili dolap. Mobilyalar güzel görünüyor eski gibi de değil ama içinize sinmemiş eşinizi bir şekilde ikna edin.

2. ele o kadar para verılır mı yahu
yenısı alınır o fıyata.
bu nasıl ''hesaplı'' anlayısıdır .

eşin kuzenı dıye almıs, yahu ne '' mal '' adamlar var. ulan mis gıbı o fıyata yenısını al ve eşinin istediği seyı al eşin de mutlu olsun. illa kendi istediği olacak.
böylelerıne acayıp uyuz oluyorum.

böyle insana küfredılır .

Buzdolabim calismiyordu defalarca tamire gonderdim mecburen almak zorunda kaldim. Eski evim rutubetli ve kucuktu tasinmam sartti tasinmak bugun zaten buyuk bi masraf. Yatagimin yanlari mobilyaliydi komidinide bitisikti sigmadi yeni eve mecburen gittim baza aldim. Perdelerim uymadigi icin onuda mecburen yaptirdim ki eski perdelerimde kv nin eski perdeleriydi. Yani inanim hepsi gercekten sart oldugu icin bu masraf yapildi 6 ay taksit odeyecegim 6 ay bebek besikte yatacak 6 ay snr oda takimi alacagim dedim hersey hesapladigim gbi gitse zaten sikinti yoktu

Ici
Arkadaş özelden fotolari atti beşik ve 2 kapili dolap. Mobilyalar güzel görünüyor eski gibi de değil ama içinize sinmemiş eşinizi bir şekilde ikna edin.
. Icime sinmemek degil goruntuyu umirsamiyorum onun kuflu olmasi daha once
Bodrumda beklemesi beni cildirtti..
Ve esimin inatla onu dayakmasi

Hepsi olur gider..
Canınızı sıkmayın. .
Güle güle büyüt bebeğini.
.

Benim kocam yapsa var yaaa alirim elime balyozu paramparça ederim o takimi

Hiicc abartmamissiniz aksine bişey bile yapmamissiniz. Yatirmayin bebeğinizi o pis paslı yatakta. Gözü kör müymüş alirken görmemiş mi

#direnchiLL

Küf bir çok hastalığa yol açar. Bronşitten başlar karaciğer kanserine kadar gider.
Aflatoksin diye arattırın googleda nelere sebep olduğunu göreceksiniz. Bu tip küf genelde yiyeceklerde olur ama sizin başınıza böyle bişey gelmeyeceği de garanti değil.
Küf ciddi anlamda tehlikelidir. Bebeğinizi o odada yatırmayın. Eşyaları geri gönderdikten sonra da iyice dezenfekte edin odayı.

Ici
. Icime sinmemek degil goruntuyu umirsamiyorum onun kuflu olmasi daha once
Bodrumda beklemesi beni cildirtti..
Ve esimin inatla onu dayakmasi
Sinirlenmeden surat yapmadan sakince konuşsaniz eşinizle

Diger arkadasa da izah ettim keyfimden esya drgistirmedim mecbur kalip yaptigim masraf hepsi ve beni dinleseydi 6 ay snr oda takimi alsaydik zaten hersey normaldi bi sikinti cikmayacakti sikinti suan onun gereksiz yere eve mobilya getirmesi ve bu mobilyanin pis olusu

Eki Görüntüle 1601540
Bu sadece ilk aramamda çıktı googleda,araştirılsa 1000liraya gayette sıfır bulunabilirdi.
İade edebilecekseniz edin derim. Küf,rurubet tehlikeli ya.

Ya biliyorum 1000 liraya yeni mobilya almayi birak hicbirsey almadan da 6 ay idare edebilirdim bu olaya hic gerek yoktu benim kizdigim onun anlayamadigi seyde bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…