Ben mi abartttım bana yardım edin

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
3 hafta sonra Allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alıyorum. Yeni bir eve taşındım bebek için eski evim küçük ve uygun değildi.
Taşınmadan önce bebek odası alamayacagımızı biliyordum ve bu teklifi eşime ben sundum çünkü taşınırlen çok masrafım oldu.
Yeni bir dolap almak zorunda kaldım perdelerim uymadı perde yaptırdım salon halımı yakmıstı eşimin bi akrabası yeni halı aldım yatagım sıgmadı yeni baza aldım falan çokca masraf ettik ve cocuk odasını 6 ay snr almaya karar verdik. Kuzenimin bebek beşigi bostaydı onunla idare ederim dedim eşime kuzenim bir arkadasına vermiş gidip ondan alacaktık eşim başkasının eskisi tanımadıgım insan diyerek o beşigi almak istemedi. Tamam dedim 400 lira falan gider bi besikte alıveririz artık dedim.
Asıl meseleye geliyim eşimn kuzenide 3 yıl önce boşandı, bebekleri oldu 40 ı cıkmadan kadın bebegiyle evi terk etti gitti. Bebek odasını 1 seneye yakın beklettiler kadın geri dönmeyince söküp bodruma kaldırmışlar. Arada odanın sahibi arayıp benim odayı size satayım diyordu ben istemiyordum sonuçta onada para verecek durumumuz yok suan ve neden başkasının malını alıp koyayım yakın bi akraba bu sonucta istemedim işte içimden gelmedi. Bu sürekli ısrar ede ede esimin aklına girdi esimde getireyim cocuk odasını 1000 liraya satın alıyorum ondan dedi. Ben razı degildim ama artık en sonunda tamam dedim. Bu arada oda takımının bodrumda bekledigini bilmiyorum ve oda takımı bir geldi dün aksam ki bildiginiz küf yeşil yeşil olmuş mobilyalar demirleri paslanmış. Hemen geri gönderelim dedim eşim beni dinlemedi dün o kokuya dayanamayıp annemde kaldm sabah montajcılarla eve geldik kapıyı acmamla ögürmem bir oldu sildik temizledik oda takımını yeşil küfler cıktı ama hala keskin bir koku var üzerinde ve eşim bana bir ton söylendi resmen agzıma sıctı surat yapıyorum aglıyorum diye ya nasıl yapmiyim kim yatırır orda cocugunu istemiyorum tamam masraf yaptık alma oda takımı bunu getirmenin manası ne ben annemin evinden eski dolabımı getiririm diyorum illa birinin eskisini kullanacaksa o benim eskm olsun diyorum inat etti inatla cıkarmıyor onları evden ve gördükce sinirim bozuluyo şuan basıp gitmeyi bile düsünüyorum ben mi abartıyorum Allah aşkına yerimde olsanız naparsınız o besigi dolabi parcalayasim geliyo suan sinirden...!!!!

Çok abartıyorsunuz gibi gelmedi.Bende birşeye taktım mı takarım öyle .Keşke hiç oda olayına girmeseymişsiniz .İlk Altı ay bi beşik yeter zaten bebeğe.sonrasındada durumunuz düzelir alırdınız bişeyler.Ayrıca 1.000 Tl ye iyi bir marangoza kendiniz bile yaptırırdınız MDF den acil ihtiyaç olanları.sonrada eliniz bollandıkça eksik parçaları yaptırıdınz

Istersen 1 ay kullansın 2.el diye geçiyor artık. 1000 lira çok para esiniz yanlış yapmış o kadar vererek.2.el satan yerler bile o oda takımını o paraya satın almaz asla.

Görüntüyü geç, sıhhi açıdan hiç uygun değil. Çok iyi bir biçimde dezenfekte edilmesi gerekiyor. Yeni doğmuş bebekler daha önce bakteriler ile tanışık olmadığı ve henüz immun sistemi oturmadığından zaten hastalıklara açık olurlar. Bunu eşinize söyleyin.

Hic almaZdim ya kendi yatagim da yatirurdim ben dort gundur evde camasir suyu ile evi dezentekte etmek icin herseyi yikayip siliyorum herif eve mikrop yuvasini soktu resmen dalga gecer gibi arayip bana hala diyor ki ne heves biraktin ne tat!!!

1000 lira ne be yuh artık, bence vermeyin, 300-400 verin gerisini vermeyin ayıptır ya. 1000 liraya bebeğinize harika bir beşik ve küçük dolap alırdınız zaten..

Evet biliyorum biz herseyi organik aldik du ana kadar o kadar dikkat ettik ki simdi yaptigim herseyi cope atiyo normal de boyle bi zihniyette degildi simdi bana diyor ki biz nerelerdr buyuduk pismi temizmi senin kadar kafa yoran yoktu ne oldu hastaliklimiyiz diyo cahil cahil konusuyo

KüflenmiŞ bir yatağa bebeğinizi yaptırmayımı düşünüyor . Gidin ucuz olsun temiz bir beşik ALIN bebek küçük mikrop falan kaparsa . Beşiği temiz olsunda odası şimdi Kalsın

Kesinlikle yatırmazdım bebeğimi okadat masraf yapmışsınız bi beşik alamadınızda 1000 tl küflü şeylere verdinz ilginç şu ara eşyadan çok bebeğinizi düşünöeniz lazımdı ve ilk onun ihtiyaçları karşılanmalıydı bence sende eşinde normal gelmediniz kusura bakmayın

1000 liraya demonte mobilyalar var hem halisida içinde onlardan alsaydiniz keşke. Size özelden link atarim onlari gösterin eşinize yani eski küflü bir mobilya yerine sizi 2-3 yil idare edecek mobilyalar daha mantikli. Birde foto paylaşma şansiniz var mi? Merak ettim mobilyalari.

Zaten ilk zamanlar bebeği odada yatiramayacaksiniz bir park yatak bile işinizi görürdü.

Tabiki birazdan paylasacagin denicem en azindan. Ucuz almak degil sadece besikte alabilirdik benim kizdigim da bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…