- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
Hepsi buradada buldum bunu,çok daha uygunada var
Tamam canım cok sagol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi buradada buldum bunu,çok daha uygunada var
Dediğim gibi ikna edemiyorsanız eşinizi inat etmiş belliki bebeği söz konusu ya neyse beni ilgilendirmez. Bari mobilyayı vernikleyin paslanmış demirleride boyayın Allsh korusun bebeğiniz hasta olur en kısa zamanda yapın da iyice havalansın koku falan kalmasın.Diger arkadasa da izah ettim keyfimden esya drgistirmedim mecbur kalip yaptigim masraf hepsi ve beni dinleseydi 6 ay snr oda takimi alsaydik zaten hersey normaldi bi sikinti cikmayacakti sikinti suan onun gereksiz yere eve mobilya getirmesi ve bu mobilyanin pis olusu
kuzenınden aldıgı fıyata sıfır ve senın begendıgın sey alınabılırdı. sor bakalım niye inatla onunkını almıs?Cikti gitti simdi sinirliyim diye aramiyorum gelirse beyfendi aksam konusacagim ama ne olur bilmiyorum
Yani tamam yavaş yavaş bakterilerle tanışması lazım ama bunu doğar doğmaz yapmaya ne gerek var?Evet biliyorum biz herseyi organik aldik du ana kadar o kadar dikkat ettik ki simdi yaptigim herseyi cope atiyo normal de boyle bi zihniyette degildi simdi bana diyor ki biz nerelerdr buyuduk pismi temizmi senin kadar kafa yoran yoktu ne oldu hastaliklimiyiz diyo cahil cahil konusuyo
Buzdolabim calismiyordu defalarca tamire gonderdim mecburen almak zorunda kaldim. Eski evim rutubetli ve kucuktu tasinmam sartti tasinmak bugun zaten buyuk bi masraf. Yatagimin yanlari mobilyaliydi komidinide bitisikti sigmadi yeni eve mecburen gittim baza aldim. Perdelerim uymadigi icin onuda mecburen yaptirdim ki eski perdelerimde kv nin eski perdeleriydi. Yani inanim hepsi gercekten sart oldugu icin bu masraf yapildi 6 ay taksit odeyecegim 6 ay bebek besikte yatacak 6 ay snr oda takimi alacagim dedim hersey hesapladigim gbi gitse zaten sikinti yoktu
Eşiniz ikna olmuyorsa onun yanında doktora sormayı deneyin. Nasıl bi tepkiyle karşılaşacağını kestirebilecek mi bakalım.
Daha yeni doğmuş bebek tüm bakteri ve virüslere duyarlı olur. Öpülmesi bile doğru değilken kömürlükte bekleyen mobilyalar zarar vermez mi Allah aşkına?
Bide çok garip geldi bana siz ne kadar mecburiyetten yaptık desenizde evin eksikliklerini alana kadar ilk önce bebeğinizin mobilyalarını alsaydiniz keşke.
1000 lirayı o eski küflü takıma vereceğine 400 tl ye beşik alsaymış ya kocan... Hiç aklı yokmuş... Satan tanıdığınızda çok çakalmış... Yatırma bebeğini o beşikte
1000 tlye besik+etajer+dolap alınabilirdi.
Eşiniz de kazığı yediğini farketti inadindan yediği kaziga sinirinden cikarmiyor odayı.
Sanki kazık yemedim ben dercesine inatlasiyor kendini kandiriyor.
Çok fena kaziklanmiş.sindirmek kolay değil.