Ben mi abartttım bana yardım edin

Diger arkadasa da izah ettim keyfimden esya drgistirmedim mecbur kalip yaptigim masraf hepsi ve beni dinleseydi 6 ay snr oda takimi alsaydik zaten hersey normaldi bi sikinti cikmayacakti sikinti suan onun gereksiz yere eve mobilya getirmesi ve bu mobilyanin pis olusu
Dediğim gibi ikna edemiyorsanız eşinizi inat etmiş belliki bebeği söz konusu ya neyse beni ilgilendirmez. Bari mobilyayı vernikleyin paslanmış demirleride boyayın Allsh korusun bebeğiniz hasta olur en kısa zamanda yapın da iyice havalansın koku falan kalmasın.
He bide çoğu erkek böyle mesela vantilatör alıcaktım şöyle var şu fiyata falan diye sormuştum eşime pahalı muhabbeti yaptık gitti kendi daha pahalısını aldı :KK51:

Canım bence geri ver ya bebek hassas allah korusun ciğerine falan yapışır bide insan çocuğuna hep iyisi olsun ister yani

Evet biliyorum biz herseyi organik aldik du ana kadar o kadar dikkat ettik ki simdi yaptigim herseyi cope atiyo normal de boyle bi zihniyette degildi simdi bana diyor ki biz nerelerdr buyuduk pismi temizmi senin kadar kafa yoran yoktu ne oldu hastaliklimiyiz diyo cahil cahil konusuyo
Yani tamam yavaş yavaş bakterilerle tanışması lazım ama bunu doğar doğmaz yapmaya ne gerek var?

Eşiniz ikna olmuyorsa onun yanında doktora sormayı deneyin. Nasıl bi tepkiyle karşılaşacağını kestirebilecek mi bakalım.

Daha yeni doğmuş bebek tüm bakteri ve virüslere duyarlı olur. Öpülmesi bile doğru değilken kömürlükte bekleyen mobilyalar zarar vermez mi Allah aşkına?

Bide çok garip geldi bana siz ne kadar mecburiyetten yaptık desenizde evin eksikliklerini alana kadar ilk önce bebeğinizin mobilyalarını alsaydiniz keşke.

Buzdolabim calismiyordu defalarca tamire gonderdim mecburen almak zorunda kaldim. Eski evim rutubetli ve kucuktu tasinmam sartti tasinmak bugun zaten buyuk bi masraf. Yatagimin yanlari mobilyaliydi komidinide bitisikti sigmadi yeni eve mecburen gittim baza aldim. Perdelerim uymadigi icin onuda mecburen yaptirdim ki eski perdelerimde kv nin eski perdeleriydi. Yani inanim hepsi gercekten sart oldugu icin bu masraf yapildi 6 ay taksit odeyecegim 6 ay bebek besikte yatacak 6 ay snr oda takimi alacagim dedim hersey hesapladigim gbi gitse zaten sikinti yoktu

Yani her neyse siz o eşyayı evden çıkarmaya bakın. Bizim evimizde de küflü bir mobilya vardı, bana dokunmadı salonda çok vakit geçirmediğim için ama eşimin ciğerleri resmen mahvoldu. Küf görünüşte gitse bile etkisi kalır. Sakin sakin konuşun, inadı yüzünden çocuğu hasta edecek değil ya

Gaz vermek gibi olucak diye içimden geçen bi çok şeyi yazmıyorum valla :KK12: ama olacak iş değil yani

Bin lira verdikten sonra sifirini da alirdiniz yani bu kadar inat etmesine gerek yokmuş aslında

1000 lira nedir ya, kocanda hiç akıl yok.
karısını umursamıyor bile, bebeğini de.
satan adam da pislikmiş o paraya 2. el dükkanına kakalayamazdı tabi.

1000 lirayı o eski küflü takıma vereceğine 400 tl ye beşik alsaymış ya kocan... Hiç aklı yokmuş... Satan tanıdığınızda çok çakalmış... Yatırma bebeğini o beşikte

Eşiniz ikna olmuyorsa onun yanında doktora sormayı deneyin. Nasıl bi tepkiyle karşılaşacağını kestirebilecek mi bakalım.

Daha yeni doğmuş bebek tüm bakteri ve virüslere duyarlı olur. Öpülmesi bile doğru değilken kömürlükte bekleyen mobilyalar zarar vermez mi Allah aşkına?

Bide çok garip geldi bana siz ne kadar mecburiyetten yaptık desenizde evin eksikliklerini alana kadar ilk önce bebeğinizin mobilyalarını alsaydiniz keşke.

Evet onun yaninda doktora sormak cok iyi bir fikir tskler..
6 aylik taksit yaptirdim en uzun 6 aya simdiki masrafimin borcu bitecek o zaman da oda takiminin taksidine girecektim bu surecte besik alacaktim ve bebek besikte yatacakti yani sepet su kucuk olandan o zaman hicbi sikinti olmayacakti bu
Yuzden aldim

Bebek odası dediğin bi yatak bi dolap 1000 liraya bir dolap bir beşik ya da yatak alınırdı idare edecek kadar. Eşin yanlış yapmış haklısın. Ayrıca insan hamile karısına o küfü nasıl sildirir? Bebeğini orda nasıl yatırır? Allahım büyük konuşmuyorum da bi cinnete bakar onları balkondan atmam. Onları gönderene de Allah merhamet versin bi de para istemiş

1000 tlye besik+etajer+dolap alınabilirdi.
Eşiniz de kazığı yediğini farketti inadindan yediği kaziga sinirinden cikarmiyor odayı.
Sanki kazık yemedim ben dercesine inatlasiyor kendini kandiriyor.
Çok fena kaziklanmiş.sindirmek kolay değil.

Ama bebek kuf kokusundan alerji olur yahu olur mu ole sey :KK20: hem 1000 liraya resmen adam kaziklamis esinizi bi sekilde ikna edin bence

1000 lirayı o eski küflü takıma vereceğine 400 tl ye beşik alsaymış ya kocan... Hiç aklı yokmuş... Satan tanıdığınızda çok çakalmış... Yatırma bebeğini o beşikte

Takimin icinde besikte var yatakta dolapta o yuzden iyi bi bk yaptigini sandi

1000 tlye besik+etajer+dolap alınabilirdi.
Eşiniz de kazığı yediğini farketti inadindan yediği kaziga sinirinden cikarmiyor odayı.
Sanki kazık yemedim ben dercesine inatlasiyor kendini kandiriyor.
Çok fena kaziklanmiş.sindirmek kolay değil.

Bende sizin gbi dusunuyorum ve bu kazigin acisini benden ve cocugumdan cikartcak

X