Özgüven ve daha birçok problemimden dolayı destek almaya başladım zaten. Konunun başında da belirttim bunu. Kendimi de çok normal bulmadığım için tamamen karşı tarafı suçlayamam dedim.
Peki şu konuda ne düşünüyorsunuz? Oğlunuz bir seçim yapmış ve evleniyor. Gelin aileye sonradan dahil olacağı için ilk etapta ona kendini iyi hissettirmek gerekir öyle değil mi? Sonuçta tanışmıyorsunuz ve o kız sizin oğlunuzun eşi olacak. En başta önyargılarınızı bir kenara bırakıp nötr davranmak bile daha mantıklı bir seçim. Yani illaki boynuna sarılıp canımı cicim demek de gerekmez ama en azından kötü de hissettirmezsiniz değil mi? Ama dış görünüşe bakarak önyargılı olup itici davranırsanız gelin adayı da kendini kötü hissedebilir ve uzaklaşabilir. Tabi aksi de mümkün yani bazı insanlar durumların üzerine giderler. İlk başta kp sanki benden hoşlanmadı ama ben ne yapar eder kendimi sevdiririm der ve bunu yaparlar da. Ama herkes aynı değildir mesela ben zaten kişisel problemlerim de olduğu için bunu yapamadım. En başından beri istenmediğimi düşündükçe daha da uzaklaştım.