Ben kötü biri miyim.....

kaşınmış fazlasıyla. edebiyle çalışsaymış ne demek habire milletin dedikodusunu yapmak kuyusunu kazmak. ben olsam ben de bir şey yapardım. yöntem aynı olur muydu bilmem de sonuç aynı olurdu. rahat batmış adama resmen. batan rahatı çıkarmışsınız, elinize sağlık..

hakedene hakettiğini yapmışşın ne var bunda kendı sılahıyla vuruldu çeksın sımdı

Evet çok çok çok çok kötüsünüz

kötü biri değilsin bence hak etmiş herkes ektiğini biçer

o sana acıdı mı da sen ona acıyacaksın?

iftira en ağır şey intikamı alınmalı

Aynen öyle çoğu evrakı eksik zaten
milleti Özür dilerim ama cidden laf bu yani mahalle karisi gibi cekistirdi durdu 1 sene ..

Aklima burhan altintop geldi :)
Haketmis...
Yanliz bdv ye boyle bir baslik acmak cesaret ister kotumusunuz bilmem ama cesursunuz vesselam

Aklima burhan altintop geldi :)
Haketmis...
Yanliz bdv ye boyle bir baslik acmak cesaret ister kotumusunuz bilmem ama cesursunuz vesselam
Kötü yorumlar da olabilir
Insanlar in düşüncelerine ket vuramam ya :)

Benim yaşadıklarımin aynisini yaşarsınız da siz iyi olursunuz inşallah. ..
Pardonda desteklemek zorundamıyız?
Amacınız ne sizin gibi düşünmeyenlere beddua etmekmi?
Siz sordunuz biz söyledik aksi cevabı kaldıramayacaksanız konu açmayacaksınız.
Sizin cümlenizle cevap verdim saygı çerçevesi dışında da değildi

Ben yapmazdim veya yapardim diyemiyorum .ama bazı insanlara burnunu sürtmek ancak aklının başına gelmesini sağlıyor.sen kotusun diyemem vicdanın sizliyormus çünkü.

Kötü biri değilsiniz bence ancak kısasa kısas bir çözüm yolu olmamalı. Keşke o kişinin yalanlarını herkesin içinde deşifre edip neden benim arkamdan bu kadar çirkin şeyler söylüyorsun herkes burdayken açıkla diye hesap sorardım. En azından onun seviyesine inmezdim.

Yaptım
inkar etti . Demedim diye yeminler etti
suçlu yine ben oldum

Eğer hakkında olmayan seyler söyleyip iftira atsaydınız siz de kötü biri olurdunuz. Ama siz adamın yaptıklarını onun yaptığı şekilde ortaya çıkarmışsınız. İftira atmasaydı başına bunlar gelmezdi. Kendi düşen ağlamaz...

çok da iyi yapmışsn bence. saf olup hergün ağlamayı mı isterdin bırak ne hali varsa görsün. burda o tiplere bişey ağızlı derler töbe yareppim kadında dedikoduyu sevmem erkekte ise iğrenç ötesi duruyo üstelik bunun yaptığı dedikodu değil iftira. inş sepetlerler işten de huzurla çalışmaya devam edersiniz. hiç vicdan yapmayın bence ben de olsam aynısını yapardım

Ben yapardım veya yapmazdım diyemiyorum.birini suçlamak çok kolay çünkü. belki de o hırlsa yapardım.. bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…