Ben kötü biri miyim.....

Bence bu olayla kötü olup olmadığınızı belirlemeye çalışmayın. Çocuk! cidden çocuk olan bu kişi psikolojinizi bozmuş olmalı. Yerinizde olsam en yetkili kişiye gider rahatsızlığımı dile getirirdim. Hiç kimse öyle biriyle çalışmak istemez. Böyle insanlar çok malesef iş hayatı.. Binbir türlü insan var. Haketmiş aslında söylediğinizi. Nasıl bir duygu olduğunu görmüştür umarım. Baktınız aynen devam ediyor eşinizle konuşun. 1 tehdit edilsin görün bakalım yapıyor mu aynı çocuklukları.

Bi insanin iyi ya da kotu olmasi farkli sey dogru ya da yanlis yapmasi farkli sey. Vicdanin sizlayabiliyosa iyi birisindir. Ama arkasindan oyun cevirmen onun yaptigi yanlisa dusmek olmus. O kotu biri mesela. Vicdani sizlasa bir yil boyunca senle ve digerleriyle ugrasmazdi. Yaptigi da yanlisti. Benim aklima 'acaba sende gozu mu vardi da evli oldugun icin ona pas vermedigin icin bu tur bi oyunun icine girdi' diye geldi. Yoksa bir erkek neden bi kadinla durup dururken bu kadar ugrassin ki bana sacma geldi. Hep senin uzerine oynamis araya diger insanlari sikistirsa da. Sanirim ben de aynisini yapardim senin yerinde olsam benim de vicdanim sizlardi belki ama en azindan bu ona bi ders olurdu. Bunun mutlaka olmasi gerekiyodu bir yil boyunca bakti tabii buldu saf kizi nasil olsa bisey yapamiyo diye ugrasiyo. Simdi de yapsin bakalim. Bence cok iyi olmus agziniza zekaniza saglik

iyi yapmışsın ne yani o sana vurdugunda diğer yanağını mı uzatacaktın sanki böyle insanlar iyilikten anlıyor

En iyi yol uzak durup muhatap olmamaktı. Siz ekmeğiyle oynamışınzz. Bn olsam yapmazdım

İnsanoğlu hata yapar , sizde onun hatasına düşmüşsünüz ama en azından vicdanınızın sızlaması güzel birşey , iyi yada kötü insan yoktur. İyi yada kötü yönü fazla olan insan vardır.

bende sizin gibi şeyler yaşıyorum ama böyle bişeyde yapmadım.yapmamda sanırım.

not: siz asla saf değilsiniz.aksine...

Bence herkesin tşk etmesi gerek bir pislikten kurtulmuşsunuz hem yalan dolan anlatmadınız. Müdürünüzünde bilmesi doğru nasıl bıri olduğunu görmüş oldu .Kendini hiçte suçlu hissetme eden bulurmuş insallah bundan sonra haddini bilir ve kimseye eziyet edemez

vicdanın iyiki sızlamış ama daha iyisini yapamazdın aferin sana oh öyle bi pislik benimde başımdaydı işten çıktımda kurtuldum erkeğin dedikoducusuda çok pis gerçekten

Adam müdür hakkında bile iftira atıp dedikodu yapıyorsa sonucuna katlanmalıdır. Sonuçta siz ona iftira etmediniz değil mi? Kendi çıkardığı bir lafı yerine teslim ettiniz. Bu kadar dedikodu yapan adam bu attığı bumerangların bir gün gelip kendini vurabileceğini hesap etmeliydi. Hem böyle adamlardan her türlü sahtekarlık beklenir. İş yeri için de ciddi tehlike. Buna benzer bir tip var. Hatta ben hamileyken bana ne iftiralar attı yüzüme ne hakaretler etti. Onun yüzünden hamileyken dünya stres yaşadım. Doğumdan az önce sancı çekerken bile aklıma geldi ve ona güzel bir bed-dua gönderdim. Bir gün elime onunla ilgili bir koz gelirse kullanır mıyım. Kesinlikle kullanırım. Çok iyi anlıyorum sizi. Vicdansızlara karşı anladığı dilden konuşmak vicdansızlık değil ADALETin yerini bulmasıdır.

Başkasının yüzüne söyleyemeyceğini asla arkasından demeyeceksin. Gün gelir bulur seni bu olay.
Bir şekilde adalet tecelli eder ama ispiyoncu olmak da güzel değil. Herkes ne yaparsa kendine yapar.

hayır siz kötü değilsiniz. eğer o adam sadece dedikodunuzu yapmakla kalmış olsaydı tamam yapmamanız gerekirdi derdim ama 2 kez soruşturma geçirdim defalarca ağladım zor duruma düştüm diyorsunuz. e ne yapacaktınız adam bu kadar y.v.ş.k. sa??? o yapsın yapsın siz susun oh ne ala mualla...bazıları laftan anlamaz laftan anlamayana da kendi dilinde cevap vermek gerekir. iyi yapmışsınız umarım ders alır da milletin arkasından dedikodu edip kimsenin canını sıkmaz bi daha....ben olsaydım aynısını yapardım ve sizin gibi de vicdan azabı çekmezdim. siz olanı söylemişsiniz adama o ise olmayan şeyleri söyleyip ortalığı karıştırıyor. ikisi aynı şey değil...

açık yüreklilikle söylemen çok güzel.
bazıları da böyle düşünmesine rağmen tam tersini söylüyor ya dayanılası değil.

ramazan ya milletin gönül gözü açıldıysa. demek...

ben uğraşırım hatta ben ilk hareketinde uğraşmaya başlarım kolunu kanadını kırar eline veririm, erkek bide ondan al ona ver laf taşı insanları birbirine kat dili zehir sinsi pis, vicdan da yapmam açıkçası

En iyi yol uzak durup muhatap olmamaktı. Siz ekmeğiyle oynamışınzz. Bn olsam yapmazdım
ekmeğiyle oynamak mı? çalıştınız mı hiç hayatınız boyunca merak ettim. eğer ekmek kazanmak istiyorsa edebiyle kazanacak. meslek etiği diye bir şey vardır. iyi vallaha herkes canının istediği itliği yapsın sonra da ama ekmek parası.
bazı insan siz ne kadar uzak durmaya çalışsanız da durmuyor, bir benzerini şu an ben yaşıyorum. ben kaçtıkça adam üzerime geldi. ne mi yaptım, geri dönüp üzerine yürüdüm, şimdi o düşünsün. ve evet ben de o kovulana kadar durmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…