- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.677
-
- Konu Sahibi kaldi2sene
1 yıl direndim aslında sustum görmezden geldim..gercekten sirf merak ediyorum; ben yapmazdim, sende kötüsün diyen arkadaslar, eger konu sahibinin yerinde olsaydiniz ne yapardiniz? böyle kalbi kötü bir insanla nasil bas ederdiniz?
ben yapardim veya yapmazdim diyemiyorum cünkü bu durma kimse getirmedi beni daha önce
ama sessiz kaip basima actiklarini sineye cekmezdim
Aynen ya kendimi çok kötü hissettimbazıların başında bir halkası eksik
kanatlanıp uçacaklar sanırsın
boşver. herkes kendıne baksın. insanın canı yandı mı babasını bile tanımıyorAynen ya kendimi çok kötü hissettim
biri de beni katil e filan benzetti hatta :/
Ya inan çok sustum duymadım girmedim ama esımın göz altı morluklarinin Esrar kullanmasına delil olabileceğine kadar getirmiş olayı .. Hayır duyan da gerçek sanacak.....Beni üzeni ben de üzerim. Herkes ettiğini çekmeli hele bana yapmışsa. Kendini kötü hissetme bundan sonra başkalarının başına sarmaz en azından.
Bende çok isteyerek yapmadım zatenboşver. herkes kendıne baksın. insanın canı yandı mı babasını bile tanımıyor
azıcık gercekçi olalım şimdi
kimse melek degıl. insanız :=)
yapana değil
yaptırana bakıcaksın.
1 yıl direndim aslında sustum görmezden geldim..
ama dayanamadim artık. YALAN söylemedim iftira atmadim.
onun ağzından çıkan lafı söyledim sadece..
ve bu şekilde arkasından konuştuğu insanın yüzüne de o kadar yalaka ki anlatamam..
sezen aksu şarkıısında ne demiş ? '' insan olana iyiyim''Bende çok isteyerek yapmadım zaten
mecbur bıraktı
benimle uğraşmadan edemedi bi ya
aynen hepimiz İnsanız. .