Ben kötü biri miyim.....

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Is yerinde bi erkek arkadaş vardı .
1 yıldır anamdan emdigim sutu burnumdan getirdi.. 5 dk gec kalsam mudure şikayet etti.. ben nden erken geliyorum o geç kalıyor çifte standart yapmayın müdürüm vs şeklinde. . Onun saçma sapan şekilde laflari yüzünden 2 soruşturma geçirdim . Mesela ayşe ye gitti dedi ki kaldi2sene senin için şöyle böyle kötü konusuyo ; bana geldi dedi ki ayşe senin hakkında böyle kötü konuşuyor ama aramızda kalsın sen benim kardeşimsin vs.. Bu şekilde herkesi birbirine düşürdü. . Herseyim batti ona . 1 yıllık süre zarfında ne arkamdan konusmalari bitti , ne sağa sola hakkımda iftira atmalari..
bi gün canıma tak dedi ve bende onun yaptığı çok büyük bi yanlısı ( en ust mudurumuzun evli bi metresi oldugunu soyleyip duruyordu herkese) en yukaridaki mudurle arasi iyi olan birine ilettim. ... o kişi ilk önce baktım orali olmadı . Öyle olunca bende o kişi hakkında da atıp tutmustu namusunu dahi diline dolamisti ; bunu da söyledim aradaki kişiye. . Tabi o da tahmin ettiğim üzere bu çocuğu bitirmek için elinden geleni yaptı o sinirle..
Sonuç ; çocuk rezil oldu . Kurum müdürü üzerine yürüdü .. yani çok kötü bi durumda şu an.....
1 yıldır planliyordum , bekledigim gün geldi nihayet , çoğu zaman eşime neden agladigimi dahi anlatamadim ; gidip satasmasin diye.. kendim hesabini gorecegim dedim ama şimdi neden bu vicdan azabı. .....
off...
bi de bugun eşim laf lafı açınca dedi ki sen benim tanıdığım en saf en iyi insansın dedi.... vicdanim sizladi....
saf diyorum bende kendime aslında çoğu zaman .. ama..
kötü oldum neden...

Son düzenleme:
Vicdanınızın sızlaması sizin iyi bir insan olduğunuzu gösteriyor..
Doğru yapmış mısın ? Bilemiyorum. Bende yapmak isterdim,belki yapardım.ama şu an hissettiklerini hissedeceğinden eminim

Vicdanınızın sızlaması sizin iyi bir insan olduğunuzu gösteriyor..
Doğru yapmış mısın ? Bilemiyorum. Bende yapmak isterdim,belki yapardım.ama şu an hissettiklerini hissedeceğinden eminim
Bana o kadar kötülüğü oldu ki..
İnanın kimseye zarar vermek istemem normalde. . Ama bu çocuk çok çok çok uğraştı benimle.. işini gücünü bıraktı
aldığım nefesi dahi takip eder oldu. .

Size zarar veren birine karşı çiçek mi atarsiniz

Olan olmuş cnm. Zamanı geri alamıyoruz. Bira empati kurar ,yaptığının yanlış bi şey olduğunu anlar umarım..
Sen ona,onun yaptığını yaptın.
Böyle kuyu kazan tipleri de hiç anlamıyorum, sanki o işten çıkınca onun yerine geçebileceksin.genelde öyle düşünürler patronlar başka birini alır :)

Bu çok ütopik olmadı mı sence de..

Kötü birisiniz diyemeyiz, canınıza tak etmiş demek ki. Ama ben olsam yapamazdım sanırım.
Yalnız adamda da iş ahlakından eser yokmuş. Ne bu böyle herkesi birbirine düşürme çabaları, onun bunun hakkında iftira atma falan. Bunu yapan bir de erkek yani. Evet bence de bir ceza alması gerekirdi, ama sadece sizin seçtiğiniz yol biraz yanlış olmuş.
Dışarıda işsiz tonlarca insan var, işini layıkıyla yapamayan iş ahlakından nasiplenememiş kişilere tahammülüm yok. İş yerinde mi yoksa akşam beş çayında dedikodu seansında mı belli değilmiş resmen.

Bir tarafım bu tarz heriflerle baş etmenin başka yolu yok diyor, diğer yanım başka şey diyor. İş hayatında özellikle üst düzey yöneticilerin erkekleri tutması ve desteklemesi de söz konusu yani kanıt gibi bir şey olmasa zaten inanmazlardı. Aynı şekilde yine birbirlerini tutarak bunu Size karşı da çevirebilirler. Gizli ses kaydı suçtur aynı zamanda. Kötüsünüz diyemem ama canınıza tak edince normalde yapmayacağınız bir şey yapmışsınız. İnşallah başınıza feci halde patlamaz

Merhaba.
İnsanlar arasında siyah ve beyaz gibi, iyi - kötü ayırımı yapmak çok kolay değildir.
Siz siyah değilsiniz ama grisiniz.

entrika ve Planlı yapılan intikam . bir de zamanını bekleyip yapmanız . ben de yapamazdım ve size iyisiniz kötüsünüz demem ama yapmamanız gereken birşeyi yapmışsınız . sadece saf değilsiniz o kesin

sizinle ilgili konularda şikayet etseydiniz keşke, bana sanki durum etik gelmedi pek

Iyide tatlım senin ondan ne farkın kaldı şimdi. Vicdanının sızlaması iyiye işaret ama bu sonucu değiştirmiyor ne yazıkki. Bi suc işlediğimizde sonucundan pişman olunca zamanı geri alamıyoruz. Sen anlık bişey yapmamısın üstelik, baya baya Planlı yapmısın. Kötüsün demek bizim haddimize değil kesinlikle ama iyi bişey yapmadığımı söyleyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…