Ben kötü biri miyim.....

Kendimi senin yerine koyarak cevap veriyorum; adam haketmiş.
Aramızda insan kılığında dolaşan böyle şeytanlar var maalesef.Evet hadleri bildirilmeli,özellikle de haksız yere canımızı yaktılarsa.
Fazla kafana takma derim.İnsana iş yeri ortamında iftira atılması kadar korkunç bişey yok.
Bunu bugün sen yapmasaydın,başkası daha başka şekilde yapacaktı emin ol...Belki de sen bu şekilde onun başına daha ciddi belaların gelmesine bile engel olmuş olabilirsin.

iyi yaptin... hak etmis zaten boyle sustugu icin iyiler kotuler daha beter kotu oluyor. gucleri zayifa eter hasta ruhlu insanlar

3 kere okudum hala anlamadım yaptığınız şeyi. Herkes anlamış. Bu adamın iftira attığı kişinin yakınına "bakın, filanca adam x in arkasından böyle böyle dedikodu yapıyor" mu dediniz? Hani haberi olsu diye. E bu da 1 yıldır planı yapılacak kadar komplike bişey de değil. Yoksa başka bir şey mi var? Anlayan bana da anlatsın ya.

kesinlikle iyi yapmışsın. yalan mı söyledin? hayır, iftira mı attın hayır.
hani bir laf vardır ya "psikopatlıkla alakası yok, senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin" diye.
evet, acımasız, evet onun dilinden konuşmuşsun.
evet sert bir tedbir
ama bir daha sana uzanamayacağı kadar başından def ettiğinden emin olabilirsin.

hiiiiç de kötü biri değilsiniz, ilahi adalete vesile olmuşsunuz. size bir sene mobbing yapan, durduk yere insanların dedikodusunu yapan iftira atan biri her şeyi hak ediyor.

eline böyle bir koz geçse herkes kullanırdı emin olun, hele ki onca acı çektikten sonra. siz buradaki yorumlara aldanmayın, internette iyilik meleği kesilmek kolay. :KK14:

ne zaman mı kötü olurdunuz? müdürün metresi hikayesini siz uydurup iş arkadaşınızın üstüne yıksaydınız kötü biri derdim ama o lafı çıkaran da adamın kendisi. o halde suçlu hissetmenize gerek yok. kendi diliyle kendini bitirmiş.

gercekten sirf merak ediyorum; ben yapmazdim, sende kötüsün diyen arkadaslar, eger konu sahibinin yerinde olsaydiniz ne yapardiniz? böyle kalbi kötü bir insanla nasil bas ederdiniz?

ben yapardim veya yapmazdim diyemiyorum cünkü bu durma kimse getirmedi beni daha önce
ama sessiz kaip basima actiklarini sineye cekmezdim

Insanlar iyi ve kötü diye ikiye ayrilmaz. Sadece yaptıkları iyi isler ve kötü isler vardir. O sahis oldukca kötü isler yapmis, ama sizde ondan geri kalmamissiniz. Bu sizi kötü bir insan yapmaz ama yaptığınızın yanlis oldugu kesin.

Ben de buna benzer bir sorun yaşamıştım, benimde uğraşan manyağın biri vardı ama ben yapamadım aynı şeyleri. İyi mi yapmışsın kötü mü bilemedim. Olan olmuş artık yoluna devam et, o da umarım dersini almıştır.

gercekten sirf merak ediyorum; ben yapmazdim, sende kötüsün diyen arkadaslar, eger konu sahibinin yerinde olsaydiniz ne yapardiniz? böyle kalbi kötü bir insanla nasil bas ederdiniz?

ben yapardim veya yapmazdim diyemiyorum cünkü bu durma kimse getirmedi beni daha önce
ama sessiz kaip basima actiklarini sineye cekmezdim
1 yıl direndim aslında sustum görmezden geldim..
ama dayanamadim artık. YALAN söylemedim iftira atmadim.
onun ağzından çıkan lafı söyledim sadece..
ve bu şekilde arkasından konuştuğu insanın yüzüne de o kadar yalaka ki anlatamam..

Beni üzeni ben de üzerim. Herkes ettiğini çekmeli hele bana yapmışsa. Kendini kötü hissetme bundan sonra başkalarının başına sarmaz en azından.
Ya inan çok sustum duymadım girmedim ama esımın göz altı morluklarinin Esrar kullanmasına delil olabileceğine kadar getirmiş olayı .. Hayır duyan da gerçek sanacak.....
delirdim ne yapayım. ..

boşver. herkes kendıne baksın. insanın canı yandı mı babasını bile tanımıyor
azıcık gercekçi olalım şimdi
kimse melek degıl. insanız :=)
yapana değil
yaptırana bakıcaksın.
Bende çok isteyerek yapmadım zaten
mecbur bıraktı
benimle uğraşmadan edemedi bi ya
aynen hepimiz İnsanız. .

1 yıl direndim aslında sustum görmezden geldim..
ama dayanamadim artık. YALAN söylemedim iftira atmadim.
onun ağzından çıkan lafı söyledim sadece..
ve bu şekilde arkasından konuştuğu insanın yüzüne de o kadar yalaka ki anlatamam..

burda kacimiz bize karsi yapilan bu kadar hakiszliga bir sene boyunca katlanirdi acaba

yine iyi dayanmissin

X