Ben kötü biri miyim.....

sızınkı kısasa kıssas olmus benımle haksız yere ugrasan bırı olsa fıtne fucur takımından bende aynısını yapardım umrumda da olmazdı her koyun kendı bacagından asılır sonucta...

ben kötü biri miyim demişisiniz kötüsünüz diyene siz olsanız gül mü atardınız demişsiniz.
belliki yaptığınız çok hoşunuza gitmiş ve burayada övünmek için açmışsınız.
yaptığınızdan vicdan azabı filan duyduğunuz yok övüldükçe hoşunuza gidiyor yerildikçe kendinizi savunuyorsunuz.
ben de size soruyorum yaptığınızdan gayet memnunsunuz neden birderdim var diye konu açtınız?

kısasa kısas yapmışsınız hiç hoş değil evet fıtratınıza aykırı olunca da azap çekmeye başlamışsınız..fakat kepçük ağızlı yalak memurda aşırı kaşınmış artık bir yerde ayağına dolanması lazımdı..ben vicdan azabı çekmezdim sanırım.

oh ne güzel olmuş... İşe yaramayan yalaka tipler bu sayede yaranarak bi yere gelmeye çalışıyorlar.. Çok ta iyi yapmışsın.. Beni üzecek herkesin arkasından konuşacak kenara çekip oturacak oh ne ala memleket.

Bazı şeylerin hesabı bu dünya da görülüyor.. Vicdan azabı yok katil yok ölü vs saçma kim olsa aynısını yapar

Ben canimi cok yakan insanlar icin bile boyle dusunmek kotulugnu istemek istemiyorum diye agladigimi bilirim..
Ayni derecede bir intikam sizin araciliginiz ile olmus, bence kotusunuz huzunlenmek baska kin tutmak baska ben yapamazdim bugune kdr yapmadim bundan sonrada Allah firsat vermesin..

Kötüsünüz değilsiniz bilemem o kararı ben veremem fakat,sadece o adamın suçu değil yaşadıklarınız,ona fırsat veren,yaptığı dedikoduyu ağzını açıp dinleyen,size uyarı veren yöneticilerinizde hatalı. Fırsatını bulamasaydınız ikinizde kullanamazdınız bu durumu birbirinizin aleyhine.
Ben sizin yerinizde olsaydım bu kadar detaylı plan yapıp ayağını kaydıramazdım sanıyorum. İntikam peşinde koşmanız tuhaf geldi bana. Karşınıza alıp'bak devam edersen bu tavrına bende bildiklerimi anlatırım'babında uyarsaydınız iyi niyetli bulurdum sizi ama iyi niyetli saf insan davranışı değil yaptığınız.

yalan degıl degıl mı?
eger degılse sanırım bende yapardım
bende yasadım ve dedıgınız gıbı aynen fırsat kolladım ve ılk yanlısında dırek durumu mudurlere ılettım
ben pısmanda olmadım cunku benıde cok aglatmıstı cogu zaman eve o kadar morelım bozuk gıdıyordum kı yemek fılan hak getıre

İşin içinde yalan yok, birine iftira etmemişsin. Onun gibi olmak zorunda değildin, kendimi tutamayıp patladığım anlar olurdu belki ama kimseyi bitirmek için oynamazdım sanırım. Herkesin tarzı ve terchihi. Sana yapılanı aynı dilde karşılamışsın yalan söyleyip iftira atmamışsın. Hem olmuş bitmiş, ders olsun başkasının canını yakmaz belki. Üzülmeee,

Burda kötüsü diyenleride anlamiyorum..

Kadinin canina tak etmis nasil davransinli bide cicekalsin tebrikmi etsin..

Bence iyi yapmissim herkese hak ettigi gibi davranacaksin..

Eğer benim de canımı birisi çok yakar.. hatta bana iftira dahi atarsa, daha beterini yapardım!

Sonuçta herkesin için de rahat rahat konuşuyorsa, duyulmasından da korkmaması lazımdı.
Oh iyi olmuş ona!

en normalını yapmışsın,ama çok beklemişsin,lakın işyerıne saatınde gelme konusunda herkesın dıkkat etmesı lazım,bunuda patron sağlaması lazım,o konuda haklı adam,ama sneın yaptığının bın beterını yaptı bır kadın bana,ben sonra başka nedne çıktım,ama hep içimdedir,çok beddua ederım kendısıne,senı kötü bulanlar var,ilginç geldi,bu kadar ıyı ınsan var,taş atana ekmek atanlar varda bız nıye görmuyoruz merak ettim

Olayı gözünde büyütmüşün. Zaten bu tip insanları kimse ciddiye almaz sen almışın. . Bir süre sonra bu rahatsızlığın geçecek ama rahatsız olmanın sebebi kendini tam olarak haklı görmüyor olman.

benimlede çoook uğraşan oldu iş hayatında ama ben hiç bizaman bi plan yapıpta onu attırıp kurtulmayı düşünmedim... he karşı taraf bana bunu yapıyodu ama ben karşılık vermiyodum..sanırım aynı karşılığı verebilmek karşıdaki gibi kötü biri olmayı gerektiriyo...

Ben de aynısını yapardım, iyi yapmışsın
Kötüye karşı iyi olmak vs vs bu devirde işe yaramıyor hani sonradan utananı görmedim
Hatta bi kere sesini çıkarmadın mı iyice yüklenirler.

Milletin namusu hakkında ileri geri konuşan birinin savunulacak tarafı yok bence. Aranızda bu olaylar yasanmasaydi göz yumulacak bir durum mu olacaktı? Adam net bir şekilde kötü biri.

Siz ise kötülük yapmış oldunuz ama kötülüğü kötü bir insana yaptığınız için net muhasebe yapamiyorsunuz. GGerçek iyi bir insanın tvri bunu duyunca o kişiyi sert bir dille uyarmak ve bunu önlemek olurdu. Sizin yaptığınız nnefsinize kolay gelen olmuş, haklı nedenleriniz olabilir. Burda iyilik kötülük aranmaz. Bunun kararını biz de veremeyiz.

kesinlikle doğrusu bu. İş dünyası ve çalışma ortamındaki huzursuzluğun ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum böyle insanları hiçbirimiz çevremizde tutmayız zaten eğer söylememiş olsaydın bu arkadaşın böyle ortam kızıştırmaya dedikoduya sürekli devam eden ve herkesi rahatsız eden bir tip olarak kalacaktı bundan sonraki iş yerinde haddini ve sınırını bilir en azından. onun karakter sorunuyla ilgili vicdan azabı çekmene hiç gerek yok hak edene haddini bildirdiğinde bile onun adına üzülen bir insan kesinlikle kötü biri değildir için rahat olsun.

ben olsam yapamazdım sanırım, ama bunu yapıp içten içe üzülüyorsanız kötü biri değilsiniz demektir.

Umarım gerçekten dersini almıştır da bir daha kimsenin canını yakmaya kalkmaz.Birinin burnunu sürtmesi gerekiyormuş üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…