• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben köle miyim,hizmetci miyim,5 yaşında gibi davranılmasından bıktı.

Bizim toplumlarda aileye fazlaca anlam yükleniyor. Aile diye illa ki iyi olacak değiller. Nihayetinde biz tutturmadık doğurun yapın bizi diye. Yaptılar baktılar ama olmuyorsa bir yerde dur deyip mesafeyi koymak lazım. Kendinize kendi kararlarınıza bu kadar karıştırmayın. Atanıp uzak bir yere gidin bence. Olmazsa da iş bulup ayrı eve çıkın. Bu böyle olmaz. Ana baba da olsa toksik insanlardan uzak duracaksın.

Bu nasıl bi şımarıklık nasıl bi nankörlük!!!! Her ailenin bazı sorunları olur sen o ailenin çocuğusun değiştiremediğin şeylere saygı duyacaksın, gerekirse istediklerinde ısrar edip kendine inandırıp yaparsın ama bu sanki sana işkence yapıyolar gibi anlatmak nedir? Kendin aile kurduğunda onlardan gördüğün yanlışları yapmazsın olur biter
Siz ısrarla erkek cocugu isteyen hanımefendisiniz. Eminin erkek çocuğunuz olursa onu paşa gibi yetistirip kızınızı da hizmetci gibi kullanacaksanız. O yüzden size laf anlatamam.

Siz ısrarla erkek cocugu isteyen hanımefendisiniz. Eminin erkek çocuğunuz olursa onu paşa gibi yetistirip kızınızı da hizmetci gibi kullanacaksanız. O yüzden size laf anlatamam.
Tanımadan tespit yapma cahilliğine düşme canım. Senin bu tavrının sebebi olabilir ailenin seni sürekli azarlaması, biraz negatif bi tip olabilirsin!

ben ısrarla erkek çocuk istediğimi yazmadım hiç bi yerde, anlamadan sadece olumsuzolarak düşündüğün yorumuma olumsuz cevap vermeye çalışmak için boş yorum yapma

Sana saygı duymuyorlar. Bunu vaktiyle sen sağlayacaktın.

Evet bu konuda hatalıyım. Baskı ve şiddetle büyüdüğüm için sindirildim. Artık bunu değiştirmem imkânsız.
Yo imkansız değil bence. Eğer cesaretin varsa yapabilirsin. Ufak şeylerle başlayıp tavrını koyarsan alisirlar zamanla. Senin bir birey olduğunu anlamaları lazım. Niyetleri kötü değil zaten ama bu kadarı sana zarar verir ki veriyor görünen bu.

Kafa yapilarini degistiremezsinnn.o yuzden ya da atanacan ya evlenecen.baska cikar yol yok.benim ailem de tıpkı senin ailen gibi.okul bittikten sonra eve gelince bi bocaladim ama su an kendimi duruma alistirmaktan baska carem olmadigini anladim.boyle gelmis boyle gidecek onlari oyle kabullenecen.sabret bi cikar yol bulana kadar.ben oyle yapiyorum

Back
X