Herkesin yükü bizde babamın ailesi annemin ailesi bıktım.

beybi0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2025
22
36
3
Yıllardır bıktım bi yardım edin kendimi kötü birisi gibi hissediyorum anneminde ailesi babamında ailesi sürekli bizde yada her hangi bişey olunca hep bizimkiler gider yardım eder çokta kalabalıklar tek çocukta değillerki anlayamadım dedem vefat etti 10 gün oldu Mevlüt oldu yine bize toplandılar köle gibi hep biz bide davette etmedik ki sinir krizi geçirdim onlar gelince ya bide hastaydım sesim gitti halden anlayan yok babamla annem bana kızıyo ama ben annenize babanıza bakmayın demiyorum kimse bize toplanmasın diyorum tabikide bakılacak sırayla ama 20 yıldır Herşey bizde dedem ameliyat olur 6 çocuğu var 5 kere ameliyat oldu hep bize geldi bakmayan çocuklarıda bizde ziyaret etti geldiler amcam gil zaten her gün geliyo dedem olunca bide çok kalabalık bi sülaleyiz psikolojim gitti misafirden nefret ettim artık kafayı yiyorum biri gelecek diyince beni bıktırdılar örneğin anneannemin evinde bi iş varsa ilk annemi ararlar benim 2 tane daha teyzem var ama hep annem gider annem tek gider ama diğer teyzem gittiğinde annem kesin ona yardıma gider bu hep böyle ama anneme kimse yardım etmeye gelmez bu çok küçük bir örnek gerisini siz düşünün,amcamlar halamlar teyzemler dayımlar hep sıyrılıyor bir şekilde çocuğumuz var hastayız küsüz ama ben annem babam asla böyle yapmıyor çok yıprandım bu konuda bugün ağladım ettim sinir krızi geçirdim rezil ettin diyorlar kendimi kötü biri hissettim ama yıldır bu böyle yılardır her şeyi sırayla yapsalardı şimdi sesim çıkmazdı yorumunuz nedir?
NOT=Yaşlılara tabiki bakılacak yardım edilecek onlar anne baba ama babamın ve annemin çok kardeşi var Herşey sırayla diyorum kötümü diyorum bu arada dedemlerin ve babaannelerin kıymet verdikleri evlatları biz değiliz bakmayanlar.

Son düzenleme:
Evet bende de o var yani bazen lazım oluyorlar bazen seviyorum ama bunlar her şeyi dozunda olmalı beni ailem bıktırmayacaktı onlardan
Kötü olma. Akrabaya birşey deme şimdi. Ha ilerde hakim güç olunca laf et 🤣 ama kendi hakkını aramayanin hakkını aramak mümkün olmuyor. Boşa kürek çekiyor insan. Zulme kendi rizasiyla gidene merhamet edilmez de geç.

Back