- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Konularımı bilenler bilir sıkıntılı bir aileye sahibim neyse bugün uzun yola çıktık mola verdik yemek yiyeceğiz,zaten bir gün önceden hastayim yolculukta iyice midemi bozdu on bes dakikaya yakin lavaboya gittim neyse yemek yiyeceğiz. Benimde bir huyum vardır bacak bacak üstüne atmadan oturamam gerçekten rahat edemem. Babam lokantada bana bağırdı "O bacaklarını indir,bir daha uyarmayacağım,yemeğin karsisinda günah" ya sabır dedim. Tam yemek yiyorum bu defa annem "Ekmek ye,neden ekmek yemiyorsun" yemeyeceğim diyorum ille ye diyor. O da bi posta bağırdı "Ekmek yemediğin için miden kötü sonra yarim saat lavabodan cikamıyorsun"diye, reddettim bir posta daha bağırdı. Her gün evde ayni muhabbet sofraya yeni oturuyoruz yok sundan ye yok bundan yedin mi. Şeker kullanmiyorum,reçel gibi sekerli seyleri yememeye çalışıyorum,ekmek,kızartma yemiyorum. Hep bunun kavgası.Ya ben 5 yasinda miyım ne yiyip ne yemeyeceğimi seçemeyecek yaşta mıyım ? Artık yemek yemekten o kadar soğudum ki 53 kilodan 45 kiloya düştüm. Yolda gidiyoruz erkek kardeşim konum atti evinin benden hem onunla telefonda konuşup hem navigosyana bakıp 2 farklı telefondan süreci yönetmemi bekliyor. Navigasyon geç yükleniyor bana bağırıyor. Ben de bağırdım ben nasıl hepsiyle ilgileneyim diye. İlgileneceksin bakmak zorundasın diyor.
Bir diğer meselede sürekli benden hizmet etmemin beklenmesi. Erkek kardeşimin evine gittik,soda ictiler "şişeleri götürsene" erkek kardeşim götürsün diyorum hayır diyor babam. Yatak yorgan serilecek. Annem gitmiş içeride yatak yapıyor,babam bana "yardım etsene" diyor. Erkek kardesim yardım etsin diyorum olmaz diyor. Ya ben bir eve misafir gelmişim,neden ben hizmet ediyorum,neden babam kalkıp kendi yapacağı yatağı yapmıyor mesela ? Neden ictiği soda şisesini kendisi mutfağa koymuyor ? Annem de temizlik hastası bu soğukta hiç kullanilmamasina ve tertemiz olmasına rağmen bir hafta icinde 2 kez balkon yıkadı.15 bin tllik koltuk takımı ve 2bin tllik halı aldı salona kullanmamız yasak kirlenir diye ama sürekli o odayı temizliyor. Dubleks evde kullanilmayan tüm odalari siliyor. O kadar diyim size. Onda da suç var gelir gelmez hemen kardeşimin bulaşıklarını yıkayıp temizliğiyle ilgileniyor bir de bunu marifetmiş gibi gülerek yapıyor. Misafirliğe gidiyoruz ev sahibesi var onun kızı var ama herkesin icinde "git mutfaga yardım et""x yapar" vs.. Kaynanam olsa bu kadar çekmem. Yeminle bıktım ya köle miyim ben. Bu sadece bir günüm. Düşünün 24 senedir neler yaşıyorum. Hele son 8 aydır üniversiteden mezun oldum. Çalışmama izin vermedikleri icin evde kpss calışıyorum kafayı yemek üzereyim.
Bir diğer meselede sürekli benden hizmet etmemin beklenmesi. Erkek kardeşimin evine gittik,soda ictiler "şişeleri götürsene" erkek kardeşim götürsün diyorum hayır diyor babam. Yatak yorgan serilecek. Annem gitmiş içeride yatak yapıyor,babam bana "yardım etsene" diyor. Erkek kardesim yardım etsin diyorum olmaz diyor. Ya ben bir eve misafir gelmişim,neden ben hizmet ediyorum,neden babam kalkıp kendi yapacağı yatağı yapmıyor mesela ? Neden ictiği soda şisesini kendisi mutfağa koymuyor ? Annem de temizlik hastası bu soğukta hiç kullanilmamasina ve tertemiz olmasına rağmen bir hafta icinde 2 kez balkon yıkadı.15 bin tllik koltuk takımı ve 2bin tllik halı aldı salona kullanmamız yasak kirlenir diye ama sürekli o odayı temizliyor. Dubleks evde kullanilmayan tüm odalari siliyor. O kadar diyim size. Onda da suç var gelir gelmez hemen kardeşimin bulaşıklarını yıkayıp temizliğiyle ilgileniyor bir de bunu marifetmiş gibi gülerek yapıyor. Misafirliğe gidiyoruz ev sahibesi var onun kızı var ama herkesin icinde "git mutfaga yardım et""x yapar" vs.. Kaynanam olsa bu kadar çekmem. Yeminle bıktım ya köle miyim ben. Bu sadece bir günüm. Düşünün 24 senedir neler yaşıyorum. Hele son 8 aydır üniversiteden mezun oldum. Çalışmama izin vermedikleri icin evde kpss calışıyorum kafayı yemek üzereyim.