Ben haksız mıyım?

20 yaşında deli mi kovalıyor da bunları konuşuyorsunuz, çok pişman olursun sonra

20 yaşında bir erkekten olgunluk ve yuva kavramı beklemek hata zaten. Adam yatak arkadaşı edinmek zannediyor evliliği, bu yaşta bu ÇOCUKTAN olmaz kızım, büyümesi lazım daha. Ayrıca sen ne iş yapıyorsun, gideceğin şehirde iş imkanı var mı ki, çalışabileceğinden emin misin?

Ayrılamıyorum yazmışsın arada bir yerlerde. Neden o? Birliktelik falan yaşadıysan bile bunun çözümü var, asla ayrılamıyorum başka sebepler var deme. Bekar yaşa ama yanlış evlilik yapma

O yüzden bu düşündüklerini unut önüne bak ayaklarını yere sağlam basmadıkça bunları da düşünme aile evinde şiddet yoksa sabret emin ol boşanıp geri geldiğinde daha da çok baskı görürsün .

İlgisiz bir aileniz var diye bile bile ateşe yürüyeceksiniz anlaşılan. Sizinde içinize sinmeyen şeyler var seviyorum da seviyorum diyorsunuz. Sevmek tek başına yeterli değil

Bölümünü küçümsediğimden değil ama biz de öğrenciyken çalıştık evet yorucu ama insana çok şey katıyor. Ailenin bu kadar destek bekleme nedeni nedir ?
Hani ilgisiz sevmeyen aileyi zaten 20 yaşına kadar kabulleniyor insan ama acaba sevsinler diye mi bu para verme isteğin? Okulunu mutlaka bitir. Evlenince okurum diyen arkadaşlarımın hepsi evde çocuklarına bakıp okulu bıraktılar o nadir olan bir şey. Lütfen gerekirse yurda geç ailenden uzak kal part bir iş bul burs ara ama okulunu tamamla ve evlenme. Evlilik kurtarıcı değil inan ki çok merhametli çok iyi bir eşim olduğu halde bunu söylüyorum. Önce birey olarak tamamla kendini kimse seni herhangi bir eksikliğinden vurmasın. Çok çekersin o kaynanadan. Hele ki bekle o zaman diye vıdı vıdı yapan bir erkek gidecek bir yerin olmadığını arkanda bir aile desteğini olmadığını anlamış sana neler yapar. Lütfen güvenme ve söylediklerimizi dinle güzel kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…