20 yaşında mısınız gerçekten ? Erkek arkadaşınızın ailesiyle neden bu kadar sıkı fıkısınız ?Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir buçuk senelik bir ilişkimiz var. Erkek arkadaşımın askerliğini yapmasına daha var. Evlilik hakkında konuşuyoruz ve erkek arkadaşımın annesi sürekli şunu söylüyor. “Eğer oğlum askerliğini yapmadan evlenirseniz, askerliğini yapıp gelene kadar benim evimde yaşarsınız. Eğer askerliğini yapıp geldikten sonra evlenirseniz benim diğer evimi istediğiniz gibi dayayıp döşeriz o eve çıkarsınız.” diyor. Ben tabii ki askere gidip geldikten sonra evlenme taraftarıyım. Annesi de aynısını söylüyor ama size kalmış da diyor. Benim ailem zaten erken bulacağı için şu an evlenemeyiz. Ama bu akşam erkek arkadaşımla konuşurken erkek arkadaşımın annesi konudan alakasız bir şey dedi bana.” Eğer şimdi evlenirseniz sen çalışma, ben çalışırım. Sen evde dur, evi temizle yeterki dedi. Erkek arkadaşımın annesi böyle dediğinde ben de hizmetçi miyim ben dedim. Erkek arkadaşım da her gün temizlik yapacak değilsin ya dedi. Ben de yapmam zaten, şu an kendi evimde bile yapmıyorum dedim. Erkek arkadaşımla da ufak bir tartışma yaşadık. Erkek arkadaşım ve annesi çalışıyor ben de çalışıyorum. Erkek arkadaşımın babası ise emekli bütün gün evde. Ben bütün gün erkek arkadaşımın babasıyla evde durup temizlik mi yapacağım? Ben bunun için mi evleniyorum sanki. Ben ilerideki eşime muhtaç olmak istemeyen biriyim. Sürekli evde boş boş oturmaktansa çalışırım kendi paramı kazanır, rahat bir şekilde, laf yemeden harcarım.Öyle bir kafadayım. Bu konu benim çok moralimi bozdu. Erkek arkadaşım annesini bana karşı çok savundu. Tamam annesi ama. Sizce haklı mı? Kim haklı?
Yirmi mi ay yaşı bilmeden yorum yaptım ben daha büyük sanıyordum bu yaşta ne gerek var böyle düşüncelere20 yaşında mısınız gerçekten ? Erkek arkadaşınızın ailesiyle neden bu kadar sıkı fıkısınız ?
Evlilik yaşı 25 olmalıArkadaşlar iyi akşamlar. Bir buçuk senelik bir ilişkimiz var. Erkek arkadaşımın askerliğini yapmasına daha var. Evlilik hakkında konuşuyoruz ve erkek arkadaşımın annesi sürekli şunu söylüyor. “Eğer oğlum askerliğini yapmadan evlenirseniz, askerliğini yapıp gelene kadar benim evimde yaşarsınız. Eğer askerliğini yapıp geldikten sonra evlenirseniz benim diğer evimi istediğiniz gibi dayayıp döşeriz o eve çıkarsınız.” diyor. Ben tabii ki askere gidip geldikten sonra evlenme taraftarıyım. Annesi de aynısını söylüyor ama size kalmış da diyor. Benim ailem zaten erken bulacağı için şu an evlenemeyiz. Ama bu akşam erkek arkadaşımla konuşurken erkek arkadaşımın annesi konudan alakasız bir şey dedi bana.” Eğer şimdi evlenirseniz sen çalışma, ben çalışırım. Sen evde dur, evi temizle yeterki dedi. Erkek arkadaşımın annesi böyle dediğinde ben de hizmetçi miyim ben dedim. Erkek arkadaşım da her gün temizlik yapacak değilsin ya dedi. Ben de yapmam zaten, şu an kendi evimde bile yapmıyorum dedim. Erkek arkadaşımla da ufak bir tartışma yaşadık. Erkek arkadaşım ve annesi çalışıyor ben de çalışıyorum. Erkek arkadaşımın babası ise emekli bütün gün evde. Ben bütün gün erkek arkadaşımın babasıyla evde durup temizlik mi yapacağım? Ben bunun için mi evleniyorum sanki. Ben ilerideki eşime muhtaç olmak istemeyen biriyim. Sürekli evde boş boş oturmaktansa çalışırım kendi paramı kazanır, rahat bir şekilde, laf yemeden harcarım.Öyle bir kafadayım. Bu konu benim çok moralimi bozdu. Erkek arkadaşım annesini bana karşı çok savundu. Tamam annesi ama. Sizce haklı mı? Kim haklı?
Ortada fol yok yumurta yok sevgilinzin annesiyle neden bu samimiyet?Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir buçuk senelik bir ilişkimiz var. Erkek arkadaşımın askerliğini yapmasına daha var. Evlilik hakkında konuşuyoruz ve erkek arkadaşımın annesi sürekli şunu söylüyor. “Eğer oğlum askerliğini yapmadan evlenirseniz, askerliğini yapıp gelene kadar benim evimde yaşarsınız. Eğer askerliğini yapıp geldikten sonra evlenirseniz benim diğer evimi istediğiniz gibi dayayıp döşeriz o eve çıkarsınız.” diyor. Ben tabii ki askere gidip geldikten sonra evlenme taraftarıyım. Annesi de aynısını söylüyor ama size kalmış da diyor. Benim ailem zaten erken bulacağı için şu an evlenemeyiz. Ama bu akşam erkek arkadaşımla konuşurken erkek arkadaşımın annesi konudan alakasız bir şey dedi bana.” Eğer şimdi evlenirseniz sen çalışma, ben çalışırım. Sen evde dur, evi temizle yeterki dedi. Erkek arkadaşımın annesi böyle dediğinde ben de hizmetçi miyim ben dedim. Erkek arkadaşım da her gün temizlik yapacak değilsin ya dedi. Ben de yapmam zaten, şu an kendi evimde bile yapmıyorum dedim. Erkek arkadaşımla da ufak bir tartışma yaşadık. Erkek arkadaşım ve annesi çalışıyor ben de çalışıyorum. Erkek arkadaşımın babası ise emekli bütün gün evde. Ben bütün gün erkek arkadaşımın babasıyla evde durup temizlik mi yapacağım? Ben bunun için mi evleniyorum sanki. Ben ilerideki eşime muhtaç olmak istemeyen biriyim. Sürekli evde boş boş oturmaktansa çalışırım kendi paramı kazanır, rahat bir şekilde, laf yemeden harcarım.Öyle bir kafadayım. Bu konu benim çok moralimi bozdu. Erkek arkadaşım annesini bana karşı çok savundu. Tamam annesi ama. Sizce haklı mı? Kim haklı?
Erkek arkadaşının annesiyle bu derece samimi olmamaliydiniz. Erkek arkadaşınız bu cümleleri size iletiyorsa bil ki aklına yatmıştır seni bu duruma hazirliyordur. Ortada bir söz nişan yokken bunların konuşulması çok saçma. İki çalışan bir göz oda kiralar yaşarsınız en kötü senaryoda. Bence ilişkini gözden geçir.Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir buçuk senelik bir ilişkimiz var. Erkek arkadaşımın askerliğini yapmasına daha var. Evlilik hakkında konuşuyoruz ve erkek arkadaşımın annesi sürekli şunu söylüyor. “Eğer oğlum askerliğini yapmadan evlenirseniz, askerliğini yapıp gelene kadar benim evimde yaşarsınız. Eğer askerliğini yapıp geldikten sonra evlenirseniz benim diğer evimi istediğiniz gibi dayayıp döşeriz o eve çıkarsınız.” diyor. Ben tabii ki askere gidip geldikten sonra evlenme taraftarıyım. Annesi de aynısını söylüyor ama size kalmış da diyor. Benim ailem zaten erken bulacağı için şu an evlenemeyiz. Ama bu akşam erkek arkadaşımla konuşurken erkek arkadaşımın annesi konudan alakasız bir şey dedi bana.” Eğer şimdi evlenirseniz sen çalışma, ben çalışırım. Sen evde dur, evi temizle yeterki dedi. Erkek arkadaşımın annesi böyle dediğinde ben de hizmetçi miyim ben dedim. Erkek arkadaşım da her gün temizlik yapacak değilsin ya dedi. Ben de yapmam zaten, şu an kendi evimde bile yapmıyorum dedim. Erkek arkadaşımla da ufak bir tartışma yaşadık. Erkek arkadaşım ve annesi çalışıyor ben de çalışıyorum. Erkek arkadaşımın babası ise emekli bütün gün evde. Ben bütün gün erkek arkadaşımın babasıyla evde durup temizlik mi yapacağım? Ben bunun için mi evleniyorum sanki. Ben ilerideki eşime muhtaç olmak istemeyen biriyim. Sürekli evde boş boş oturmaktansa çalışırım kendi paramı kazanır, rahat bir şekilde, laf yemeden harcarım.Öyle bir kafadayım. Bu konu benim çok moralimi bozdu. Erkek arkadaşım annesini bana karşı çok savundu. Tamam annesi ama. Sizce haklı mı? Kim haklı?
Evet 20 yaşındayız. Kendi ailem bana karşı hep soğuk, ilgisizdir. Ailemle aynı evde yaşıyor olsam da çok konuşmayız. Bana hep mesafeliler, üstelik bir şey yapmamış olmama rağmen. O yüzden erkek arkadaşımla tanıştıktan birkaç ay sonra ailesiyle de yakın oldum. Evet yanlış olduğunu biliyorum. Araya bir mesafe koymak gerekiyor. Ama kendi ailemle aram kötü olunca onun ailesiyle iyi oldum.20 yaşında mısınız gerçekten ? Erkek arkadaşınızın ailesiyle neden bu kadar sıkı fıkısınız ?
Ben de onu anlamıyorum. Normalde erkek arkadaşımın annesi sen de çalış, kendi paranı kendin kazan kendin harca. Hiçbir zaman oğluma muhtaç hissetme derdi. Şimdi ne olduysa oldu evlenin de sen çalışma evlenin, bizim evde oturun, sen de evi toparla temizle diyor. Ben de öyle düşünüyorum askerlik çok önemli. Zaten erkeğin karakteri de askerlikte oturuyor bence. Sanırım her şeyi onun ailesinin gözü önünde yaşadığımız ve çoğu şeyimizi ailesi bildiği için bu kadar müdahale etmeye çalışıyorlar. Evlensek de bize çok karışacaklar gibi hissediyorum. Erkek arkadaşım da biraz fazla düşkün annesine. Sizce ben ailesiyle arama nasıl mesafe koyabilirim?Niye çalışmanıza engel oluyorlar onu anlamadım. Askerliği yapsın asla öncesinden evlenme, ve bu kadar müdahale edilmesine izin verme bence . Anneci erkek zor eminmisin
Daha yirmi yaşındayız ya. Evlilik için yaşımız genç ama ailemle yaşayamadığım aile hayatını onunla evlenip yaşayacağımı düşünüyorum işte. Ama hata yapmaktan da korkuyorum.Yirmi mi ay yaşı bilmeden yorum yaptım ben daha büyük sanıyordum bu yaşta ne gerek var böyle düşüncelere
Yanlış yapıyorsunuz. Aileniz sizin kötülüğünüzü isteyen, akıllarından zoru olan insanlar değilse; yeri geldiğinde yanlışınızı da söylemeliler. Ailenizde yakalayamadığınız sıcaklığı erkek arkadaşınızın ailesinde yakaladığınızı sanmayın.Evet 20 yaşındayız. Kendi ailem bana karşı hep soğuk, ilgisizdir. Ailemle aynı evde yaşıyor olsam da çok konuşmayız. Bana hep mesafeliler, üstelik bir şey yapmamış olmama rağmen. O yüzden erkek arkadaşımla tanıştıktan birkaç ay sonra ailesiyle de yakın oldum. Evet yanlış olduğunu biliyorum. Araya bir mesafe koymak gerekiyor. Ama kendi ailemle aram kötü olunca onun ailesiyle iyi oldum.
O an ne yapacağımı da bilemedim ki. Şok oldum bildiğiniz. .Siz haklisiniz, hatta o kadar haklisiniz ki o an kapiyi carpip çıkmak ve bu iliskiyi sonlandirmak yerine neden tartıştınız, anlayamadim.
Askerden önce evlenmezsen bu sorunları yaşamayacağının ve tartışmanın anlamsız olduğunun farkında mısın?Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir buçuk senelik bir ilişkimiz var. Erkek arkadaşımın askerliğini yapmasına daha var. Evlilik hakkında konuşuyoruz ve erkek arkadaşımın annesi sürekli şunu söylüyor. “Eğer oğlum askerliğini yapmadan evlenirseniz, askerliğini yapıp gelene kadar benim evimde yaşarsınız. Eğer askerliğini yapıp geldikten sonra evlenirseniz benim diğer evimi istediğiniz gibi dayayıp döşeriz o eve çıkarsınız.” diyor. Ben tabii ki askere gidip geldikten sonra evlenme taraftarıyım. Annesi de aynısını söylüyor ama size kalmış da diyor. Benim ailem zaten erken bulacağı için şu an evlenemeyiz. Ama bu akşam erkek arkadaşımla konuşurken erkek arkadaşımın annesi konudan alakasız bir şey dedi bana.” Eğer şimdi evlenirseniz sen çalışma, ben çalışırım. Sen evde dur, evi temizle yeterki dedi. Erkek arkadaşımın annesi böyle dediğinde ben de hizmetçi miyim ben dedim. Erkek arkadaşım da her gün temizlik yapacak değilsin ya dedi. Ben de yapmam zaten, şu an kendi evimde bile yapmıyorum dedim. Erkek arkadaşımla da ufak bir tartışma yaşadık. Erkek arkadaşım ve annesi çalışıyor ben de çalışıyorum. Erkek arkadaşımın babası ise emekli bütün gün evde. Ben bütün gün erkek arkadaşımın babasıyla evde durup temizlik mi yapacağım? Ben bunun için mi evleniyorum sanki. Ben ilerideki eşime muhtaç olmak istemeyen biriyim. Sürekli evde boş boş oturmaktansa çalışırım kendi paramı kazanır, rahat bir şekilde, laf yemeden harcarım.Öyle bir kafadayım. Bu konu benim çok moralimi bozdu. Erkek arkadaşım annesini bana karşı çok savundu. Tamam annesi ama. Sizce haklı mı? Kim haklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?