Ayrica simdiki sevgiliniz adina cok uzuldum. asla sizle beraber olmak istemezdim.
Açarsa bende ağzımı açarımHaftaya eşim aradı ( eski değil) dönmek istiyor (!) beni kıskanıyor (!) sevgilimi soruyor (!) bu adamdan bıktım(!) sevgilisini sevmiyor demek ki diye konu açacak var mısınız iddiaya ?
Açarsa bende ağzımı açarım
Her şeyi göze alırım, normal şartlarda ilk laf söyleyenlerden biri benim olmam lazım ama seviyorum bu hatunuAçma yanarızzz banlanırızzz konudan engellenirizzz
Valla açmaz demek isterdim ben de seviyorum Jameya’yı, ama açacak muhtemelen yaAçarsa bende ağzımı açarım
Valla açmaz demek isterdim ben de seviyorum Jameya’yı, ama açacak muhtemelen ya
Bundan da bahsetmek lazım.Ayrica simdiki sevgiliniz adina cok uzuldum. asla sizle beraber olmak istemezdim.
Bundan da bahsetmek lazım.
İyileşmemiş bir acının yara bandı, törpülenemeyen hırsların maskesi durumunda yeni sevgili.
Bir de kendisinden her bakımdan mükemmel bir erkek diye bahsediyor.
Gerçekten iyi bir adamsa arka planda yaşanan bu olaylar ona büyük haksızlık.
valla kimse kusura bakmasın ben hiç de öyle yürü git engelleci değilim.
aldatılmış yutmamış boşanmış
yeni bir hayat kurmuş
üstüne bir de çocuğu büyütmüş
bırakın da metresin kuduruşunu izlesin
Iyi ozaman gidip sevgilinize de anlatirsiniz bak askim ex kocamin sevgilisi nasil da beni kiskaniyor diye. cidden bu mu ya?? Cok klise olucak ama size yapilsa ohh kudursun tabi dermiydiniz yeni sevgilinize ?valla kimse kusura bakmasın ben hiç de öyle yürü git engelleci değilim.
yeni bir hayat kurmuş
ben anlattığı konu üzerinden yorum yaptım.Iyi ozaman gidip sevgilinize de anlatirsiniz bak askim ex kocamin sevgilisi nasil da beni kiskaniyor diye. cidden bu mu ya?? Cok klise olucak ama size yapilsa ohh kudursun tabi dermiydiniz yeni sevgilinize ?
Her konuda bunu yazıyorsunuz ama tekrar yeni bir konuyla geliyorsunuz.Bu sefer dediğinizi yaparsınız umarımevet benim param yok belki ama gerçekten huzurlu bir hayatım var. doğru söylüyorsun teşekkür ederim. ileriye bakıcam ve hiç ilgilenmicem bundan sonra.
engellicem zaten de bunlara neden gerek duyar bir insan onu anlamaya çalışıyorum
valla kimse kusura bakmasın ben hiç de öyle yürü git engelleci değilim.
yeni bir hayat kurmuş