sen neden kızınla alakalı olarak kocanın sevgilisiyle iletişim kurulmasını kabul ediyorsun ki?
seninle iletişim kurması gereken kişiler belli: kızın ve eski kocan
bu kadın ise dış kapının dış mandalı. aradığı zaman açman bile hata
muhatap olman inanılmaz büyük hata, inanılmaz
adamın kendi numarasından veya kızının kendi hattından iletişim kuramıyorsan çocuğu o adama göndermeyeceksin
iletişim sorunu yaşıyorum o yüzden göstermiyorum çocuğu diyeceksin bak bakalım ne yapabiliyor o zaman ?
böyle saçmalık mı olur ya nerde görülmüş babanın sevgilisinin çocuğun annesiyle iletişime geçtiği
hatta eski kocanın numarasından iletişime geçmen bile hata, sadece çocuğunun numarasından iletişim kurulacak
kurulmuyorsa o çocuk o herife gönderilmeyecek
ben evladımla iletişim kuramıyorsam yok sana çocuk falan bundan sonra rüyanda görürsün deyip bi duruş sergileyecektin
gerçekten kendini düşürdüğün durum aşırı saçma sapan, söyleyecek söz bile bulamıyorum
eski kocanın yeni sevgilisinin durumlarını hikayelerini kafaya takıp buraya konu açmak falan acilen bi uzmandan destek alman lazım
hayat devam ediyor hala eskiye bu kadar takılı kalmak hala eski olanla bu kadar ilgilenmek hiç normal değil
seni sokak ortasında yerlerde döverek rezil rüsva eden kadınlık insanlık gururunu bitiren adamla alakalı konularda kıskanılma duygusuyla egonu tatmin ediyor olman ciddi psikolojik sorunların belirtisi
bence artık kendine gelmelisin ve hayatına devam etmelisin insanlar boşanabilir artık unutman lazım geride bırakman lazım açtığın her konu eski kocanla alakalı
biraz kendini sev biraz özdeğerini yükselt ki sana zamanında yapmadığı kalmamış bi adamı düşünmekten hala onunla ve onunla alakalı şeylerle ilgilenmekten kurtulmalısın
yani dünyanın en mükemmel evliliğini yaşamış olsan şu an unutamamış olmanı anlayabilirdim
ama insan kendisine yapmadığı kalmamış dayakçı bi herifin nesini hala düşünür ?
allah belasını versin benden uzak şeytana yakın olsun deyip adını duyduğun an tüylerinin ürpermesi lazımken sen daha yok sevgilisinin hikayeleri yok bilmem ne diyerek ego tatmin etme peşindesin, kendine bunu yapma artık yapma. toparlan en kısa zamanda
aldatıldın dayaklar yedin hatta öldürebilirdi bile kurtulmuşsun elinden ama hala kafan bu adamda. bu adam hala senin gündeminde yahu
yaşın genç hayat çok kısa hele hala böyle şeylere harcamak için çook daha kısa