Tabi ki.Annelik zaten gönüllü fedakarlık değil mi?
Sürekli bir kendini adayış.
Bu adayışın ilk 2-3 senesi çok zorlu. Sonra başka sorunlar Başlıyor.
Neticede yaşlar büyüdükçe sorunlar da büyüyor...
Arkadaş başka hicbir karakter özelliğini bilmediğiniz kurs teyzesi baska.Ve not düşmek istiyorum. Bugüne kadar sadece gezmek için sadece 2 kere kızımı galasına bıraktım... siz çocuğunuzu kaç kere bir yakininiza emanet ettiniz ??
Misal dün arkadaşım kızını 1.5 saatligine bana bıraktı. Şimdi arkadaşım öcü anne mi oldu??
Yapmayın Allah askına konu hic bu sekilde ilerlememişti, tepki aldıktan sonra abla birden bebek bakıcısı olmuştu.O ablanın mesleği bebek bakıcılikti zaten.
Allah aşkına siz hiç mi çocuğunuzu işiniz varken 1 saatligine guvendiginiz birine emanet etmediniz? ???
Bu konunun diğer konuyla alakası nedir? Neden konu sahibinin eski konusu Gündeme getirildi?Yapmayın Allah askına konu hic bu sekilde ilerlememişti, tepki aldıktan sonra abla birden bebek bakıcısı olmuştu.
Canım bağlantı kurmak istediğinden değil öyle gerekli gördüğüm icin yazdım. Bi sorun mu var?Bu konunun diğer konuyla alakası nedir? Neden konu sahibinin eski konusu Gündeme getirildi?
A tabi siz gerekli gördüyseniz ne sorun olabilir?Canım bağlantı kurmak istediğinden değil öyle gerekli gördüğüm icin yazdım. Bi sorun mu var?
Hanımefendi ben sizin yorumlarınızı sorguluyor muyum? Ben gerekli gördüm ve yazdım. 20 aylık cocuğunu kısa bir zamanda tanıdığı birine emanet etmeyi düşünen bir annenin bu durumu eşine anlatmasının onu vazgecireceğini söyledim, oldu mu yeter li mi? Allah Allah. İki dk da insanı sinirlendiriyorsunuz yahu.A tabi siz gerekli gördüyseniz ne sorun olabilir?
çok sık karşılaşıyorum artık bu durumla. Devamlı konu sahibinin eski Konuları Gündeme getiriliyor. Bu da yasak sanırım. İçerik dışı mesaja giriyor bence.
Inanmamakta serbestsiniz...Yapmayın Allah askına konu hic bu sekilde ilerlememişti, tepki aldıktan sonra abla birden bebek bakıcısı olmuştu.
Kadınlar kulübünde bir takım üyelerin adeti direk 'fake' demek.Bu konunun diğer konuyla alakası nedir? Neden konu sahibinin eski konusu Gündeme getirildi?
Eşim çalışmam konusunda hiç problem etmiyor. Hatta istekli. Çünkü evlenirken maddi sıkıntımız vardı. Tam istediğim şekilde Evimi doseyememistim. Ama maddi olarak rahatladiktan sonra tüm Evimi yeniledim. 3 ay önce borcumuzu bitirdik. Şimdi artık ev almak istiyoruz. Bunun için eşim calismami destekliyor. Sorun bu değil yani.arkadaşlar çok yazmışlar okuyamadım
ben diğer konularını; seneye kızının nasıl bakılacağını daha şimdiden dert ettiğini biliyorum
acaba eşin çalışmanı mı istemi,yor sana bunu diyemeyip de bebek mi isti,yor
yaşın çok genç
eşinin yaşını yazmamışsın ama bence biraz da olgunluk çağı çocuğu lazım
yani 5-6 yıl sonra belki bir tane daha diyeceğim
ever yaş farkı az olunca daha iyi büyürler belki de
o zaman da mutlu bir anneleri olamayabilir her şeye hevesi içinde kalabilir
zira ben 20 yaşımda gününü gün ederek üniversite okuyordum; iki çocuk annesi olmak için erken ilerdeki yıllarda insanın kendisinde göreceği çokkk değişimler var
ben 35 yaşındayım burda 40 lı 50 li yaşlarda ablalar da var onlar da anlatırlar
ben de aynı şeyi yazacaktım.Gerçekler her zaman farklıdır, ama yerinizde olsaydım ne yapardım...
Çok gençsiniz, ama zaten 1 çocuğunuz var.
Yerinizde olsam okulu bitirir, atanmaya çalışır, atandıktan kısa süre sonra çocuk sahibi olmayı düşünürdüm, çocuğa bakmak için de ücretsiz izin kullanırdım maddi problem yoksa ve evde bunalmayacaksam.
Çocuğuma mutlaka kardeş isterdim.
Ben 28 yaşındayım ve hâla çocuk düşüncesini oturtamadım kafamda.
Eğer Allah nasip ederse orta yaşım küçük çocuk bakmakla geçecek, enerjinin ve sabrımın yavaş yavaş azaldığı dönemler.
Siz en azından 30 sonrasını daha rahat geçireceksiniz, bi de öyle düşünün ( :
Ama yok 30a kadar düşünmüyorum derseniz asıl o zaman kendinize vaktiniz kalmaz bence.
Maşallah adamın elinde olsa kendi de doğuracakmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?