Ben de kişilik bozukluğu mu var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gercekten şaka olmalısınız
esımın hareketlerı degıstı esımde tuhaflık var falan demıssınızde
bıldıgınız ahlaksız aciz gereksız elle tutulur yanı olmayan bırı yanı ne tuhaflıgı tuhaflık mı kalmıs elle tutulur yanı yok

bıle bıle evlenmıssınız hatanızın da farkındasınız bıze bırsey soylemeye gerek kalmamıs

gecmısler olsun bunla kurtuldugunuza sukredın

Nikahlıydık düğünümüz olmamıştı evet saldırması maalesef tecavüz etmesiydi

İşte size göre aileniz çok doğru olabilir, ancak benim görüşüme göre insanın annesi babası anlamalı çocuğunun ne yaşadığını.

Siz çocuğa, aileye nasıl ne gözle bakıyorsunuz az çok belli oluyor zaten bu evliliğe bir çocuk doğurmaya uğraşmanızdan. O yüzden ailenizle ilişkinize de şaşırmadım.

Aklını peynir ekmekle mi yedin?

Ağlasın isterse gebersin adam ruh hastası psikopat farkında mısın?
Kendine gel silkelen aileni dinle ve tedavi ol lütfen...
Evladını düşün onunda hayatı mahvolacak sakın dönme ve boşan lütfen....

İnsanları sürekli suçlar ve aşşağılar tavrınız inşallah düzelir ben çocuğuma iyi annelik yaptığımı düşünüyorum evet çocuğum olsun diye tedavi oldum ama o süreçte ne yaşadığımı bilemezsiniz sayfalarca buraya yazamazdım her şeyi nasıl tehtit edildiğimi bilemezsiniz nasıl korkutulduğumu bilemezsiniz bilmeyinde o gün ailesi orda olmasa onu da yapamazdım çünkü çekip vurabilirdi ailesinin orda olmasından cesaret aldım lütfen insanları yargılamayın lütfen

Yani gerçekten size hayat vurmuş bir tekme de ben vurmayayım diyorum ama sizin suçlar ve aşağılar tavırdan anlayışınız buysa o kocaya nasıl katlandınız?

Tecavüzcünüzle evlenmişsiniz, bu evliliğe çocuk doğurulur mu uğraşılır mı diye sorana yargılamayın diyorsunuz.

Üzmek istemem seni ama böyle bir durumda çocuğuna nasil sağlıklı bir şekilde annelik etmiş olabilirsin ki?
Evliliğin boyunca dayak yemişsin. Hamileyken bile. Hatta lohusa iken bile.
Ne kadar tehdit edebilir ki seni?
Sen tehdit için affettim demiyorsun ki.
Üzüldüm, acıdım merhamet ettim affettim diyosun.
Daraldım inan böyle bir şey gerçek olamaz.. İnşallah düzelirsin

Hayretle okudum.Hala kıyamıyorum diyorsun.Sanırım ölmek istiyorsun.

Sizi öldürür korkusu ile mi sizden alacağını aldıktan sonra intihar ettiniz? Mesela hamile kalmak için tedavi olmanız da öldürür korkusundan mıydı? Az evvel ağlıyor bana yalvarıyor yazdınız, merhamet ediyorum çabuk affediyorum yazdınız, şimdi de tehdit ölüm korkusu diyorsunuz hangisi doğru?

Hem ağlayıp yalvarıyor hem de tehdit mi ediyordu öldürmekle?

Şu an peki? Şu an da tehdit ediyor mu öldürmekle? Ne değişti şu an neden cesaret ettiniz ayrılmaya? Çocuk demeyin o işe yaramamış belli ki merhametinizi engellemeye.

Bu ülkede şiddet mağduru, cinayete kurban giden çok kadın var evet. Ellerinden hiçbir şey gelmiyor evet. Ancak hiçbiri kocasına merhamet edip affetmiyor. Nefret ederek, tiksinerek, iğrenerek devam ediyorlar korktukları için. Hiçbiri kıyamıyorum demiyor, keşke geberse de çocuklarım kurtulsa diyorlar.

Kıyamıyorum yerine korkuyorum yazsaydınız kimse size bu kadar kızmazdı emin olun. Baktınız kimse size acımıyor hatta kızıyor. Vay efendim korktum bilmem ne. Geçiniz.

Rızanız dışında bir birliktelik evlilik gerçekleşmişse bile tecavüzdür. Ve böyle bir başlangıç yapılan evlilikte devamında yaşadıklarınıza da çok şaşırmamak gerek(dayak, hakaret, özgürlüğü kısıtlama yani burada ayrı ayrı açılan konuların hepsini yaşamışsınız siz resmen)
Nasıl dayandınız diye sormak istiyorum birine deliler gibi aşık olunsa bile her insanın kırmızı çizgisi vardır hani ne bileyim yeni bir hayata başlangıç yapamam diye mi korktunuz acaba neydi sizi her şeye rağmen onun yanında tutan.
Hani ağladı özür diledi kıyamadımlık bir şey değil bu. Bu merhamet değil başka bi şey.
Lütfen şu dünyaya bir kere geldiğimizi ve bunun kimseye kölelik yapmak için olmadığını kendinize hatırlatın, aileniz sizi bu yaşa bir tane adam üzerinizde her türlü pis istek ve davranışlarını uygasin diye mi getirdi yapmayın etmeyin lütfen.
Bir çocuğunuz da var üstelik ona yapılsın ister miydiniz size yapılanlar mesela bi düşünün kız erkek fark etmiyor.
Sizin gerçekten bir desteğe ihtiyacınız var vakit kaybetmeyin lütfen. Yani okurken bu gerçek değil dalga geçiliyor diye düşündüm ama yeni üye de değilsiniz yaşadıklarınız gerçekse bu çok üzücü çok etkilendim.

iş oraya korkutmaya tehdide gelene kadar sizi kolunuzdan tutup bekaret testine götüren sonra da tecavüz eden adamla evlenmişsiniz akıl alır gibi değil. hiç mi kendinize saygınız yoktu. bu adam işe gitmiyor mu hiç tecavüzcüye çocuk yapana kadar evde olmadığında polisi arasaydınız. siz insan müsveddesi ağladıkça kıyamamışsınız. kişilik bozukluğu değil özsaygı sorununuz var sizin.

acilen psikoloğa gidip terapi almalısınız. Yoksa bu gidişle tekrar dönersiniz siz mantıklı hareket etmiyosunuz çünkü aklınız varsa dönmezsiniz. Kaç yaşına gelmiş kadınsınız annesiniz çocuğunuzu da mı düşünmüyosunuz anlamadım bu karaktersiz herife kıyamıyosunuz da çocuğunuza mı kıyıyosunuz bu kadar şiddet içinde büyütmeye çocuğunuzu dövmesinden de mi korkmuyomusunuz. İntihar ederse etsin ne faydası var onun size

Bu sitede birçok şey okudum yeni üyeyim sanırım ondan ama böylesini de ilk kez okuyorum.. Kusura bakmayın ama siz de eşinizde ruh hastasısınız.. Keşke sizin gibi insanlar çocuk sahibi olamasa.. O minicik canlar dünyaya gelip minicik yaşta şiddeti, kanı, huzursuzluğu görüp de nasıl sağlıklı insanlar olabilir?? Sonra ruh hastaları çoğalıyor diyoruz kendinizi böyle ruh hastaları adamlardan kurtarıp kendi problemlerinizi tedavi ettirip normal bir insan gibi yaşayacağınıza saplantılı bir şekilde tedavi görüp bir de çocuk yapıyorsunuz.. PESSS Annenizin babanızın eli öpülesi insanlar.. Sizi o ruh hastalarının eline bırakmamışlar üstelik belli ki sizinde hastalığınızın farkındalar çok şükür.. Bakınız eşinizin annesinin tavrına " ne var o senin kocan sana vuracak tabi" Annesi de hastalıklı bir kadın belli ki.. öyle anneler nasıl erkek çocuğu büyütebilir?? Ya da kız çocuğu?? Oğluna şiddeti noemalleştirirken kızına da boyun eğmeyş öğretecek tabi ki.. Çok üzgünüm ki anneniz babanız size sahip çıkmasa sizin de olacağınız o.. Maalesef sizin de çocuğunuzun olacağı o.. Allahtan aklı başında anneannesi ve dedesi var ki şanslı büyüyecek.. Size söyleyebileceğim birşey yok maalesef siz o kadar şiddete kana mutsuzluğa rağmen akıllanamamışken burada bizim sözlerimizden etkilenip kendinize geleceğinizi hiç sanmıyorum. Üstelik nasıl bir saçmalıksa yazınızda başınıza gelenleri anlatırken paragraf açıp herşeyin farkında oluşunuz ve buna rağmen aynı yolda ilerlediğinizi belirtmeniz daha da tehlikeli geldi bana.. Annenizin babanızın sözünden çıkmayın kesinlikle.. Eğer o adama dönerseniz inşallah birileri farkedip sizi şikayet eder ve o çocuk elinizden alınıp ziyan olmaktan kurtulur..

Evet dün heryerden engelledim ben hatayı kendimde görüyorum o bana mesaj atamayınca gözüm daha net görmeye başladı
Eline mahkeme tebligatını aldığında tehditlere hakaretlere hazır ol canım. Hepsini kaydet. Göreceklerin karşısında şaşırma. Kocanı asıl o zaman tanıyacaksın.

yok artık ya bu kadar aciz olmamalı bir insan. Hanımefendi evlat yetiştiriyorsunuz farkında mısınız?? Böyle mi örnek olacaksınız ona? Bu pisliğe neden katlandın dediğinde ne cevap vereceksiniz?
Tecavüzcü bir pislikle evlisiniz. Bari o yavrunun başını yakmayın. Ayrılın o hayvandan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…