Ben de kişilik bozukluğu mu var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bebek olsun diye tedavi(!) olurken keşke doktora,sekretere, asistana bir not yazıp kime denk gelirse sıkıştırsaydınız (orda da tek bırakmaz falan zorla getiriyordur aksini düşünmek istemiyorum) ‘tehdit altındayım polis çağırın’ demeniz yeterliydi..
Kurtulmak istedikten sonra öldürülmeden her yolu dener insan.
Hala ailesi evdeydi intihar edemezdi öyle çıktım yazmışsınız bir de. Çok önemli bir detay gerçekten.

Kurumu için yapacağıniz sikayette;
Darp raporu aldiniz
Polise gittiniz sikayetci oldunuz
Konu savcılığa gitti uzaklastirma kararı aldınız(uzaklaştırma kararı esnasin yada sonradinda barisip eve döndünüz herşey geçersiz affetmis sayiliyorsunuz artik)
Tüm bunlardan sonra en hızlı şekilde kurumunu şikayet bildirme yöntemi cimer .
Cimerden yazıyorsunuz belgeleriniz yukluyorsunuz 15 gün içinde geri dönüş olmadığında tekrar aynı işlemi yapıyoruz yine 15 gün bekliyorsunuz bu sefer iletişim hattını arıyorsunuz ondan sonra bakın nasıl tıkır tıkır işlem yapıyorlar.
Bu arada ilk 15 gün içerisinde geri dönüş olmaması çok nadirdir bu olaylarda. Heleki gündemde buna benzer bir olay varken. Ama uzaklaştırma kararından sonra tekrar eve donmediyseniz tabii .Umarım donmedin.

Hayır dönmedim dönmeyide düşünmüyorum Asla kurumuna şikayetim gitti polisler kurumuyla görüştük silah elinden alındın diye dediler ama savcı silahını almamış yani öyle bir karar verilmemiş abim avukat o ilgileniyor ama pazartesi günü boşanma avukatına gideceğim ondan daha detaylı bilgi alabilirim sanırım

Lady Diana, eşi Charles'dan henüz bosanmamisti fakat Londra'da kalıyordu. Bu dönem çok kötü geçmiş ve bir psikologa gidip derdini anlatıp psikolojim hiç iyi değil demiş. Psikolog da kendisinin gayet iyi olduğunu fakat evililiginin berbat olduğunu söylemiş o günden sonra Diana artık kendini iyi hissetmiş ve boşanmış.

Siz kurumuna şikayet ettigimzide kurum kendi arasinda çözüyor ama cimere şikayet ettiğinizde nasıl çözdüğünü cimere raporla 15 gun içerisinde sunuyor o yüzden herzaman cimer üzerinden yapılan şikayetler daha titizlikle incelenir.

Arkana bakmadan kaccccccccc

Ayrıca bekaretinize inanmayıp yanlış anlamadıysam bunu öğrenmek için size tecavüz eden bir adamla nasıl evlendiniz aklım almıyor... bile bile lades demişsiniz. Bi de üzerine çocuk yapmışsınız bu adama. En başından beri nerden tutsan elinde kalıyor. Yanlışlar silsilesi... Umarım bu adamdan canınızı kurtarırsınız. Sakın ağlayıp sizlamalarina kanip görüşmeye kalkmayın. Öldürülme riskiniz var ciddiyim.

Tamm yazacağım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Çok inanamasam da dönmeyeceğim demissin ınsallah da öyle olur.
Evladının sağlıklı bir anneye, ailenin de sağlıkla evlatlarıyla olmaya ihtiyacı var. Bir psikopatin elinde Allah'ın verdiği organını bırakacaksın bir gün.
Hiç düşündün mü?
Akıl sağlığından olmaya başlamışsın zaten böyle pisliğe acimandan belli.
Tamamen delirmek mi istiyorsun?
Affettim diye 50 kelime okuduk belki.
Bir temiz de benim dövesim geldi kendine gel yeter diye.
Inançlı mısın bilmem. Bir de ordan yazayım belki etkisi olur.
Vücuduna ettiğin bu eziyet için Rabbin hesap soracak.
Bundan sonra barışırsan çocuğunu ailene bırak da git. Günahtır.

Maşallah adam combo yapmış yemediği halt yok. Hala daha üzülüyorum diyorsanız hakikaten iyi bir psikiyatra görünmeniz lazım. Bu kadar kara sevda aşıksanız yine kendime engel olamam diyorsanız hattınızı değiştirin hatta telefon kullanmayın bi süre. Alışıksınız nasılsa, verin ailenize. Siz biraz kitap okuyun spor yapın doktora gidin tabi ilk olarak. Allah şifa versin.

Hangi kişilik? Artık insanlar yaptıkları her hatadan sonra psikolojim bozuktu deyip işin içinden sıyrılıyorlar. Siz bu adamla tanışmadan önce herhangi bir tedavi gördünüz mü ya da psikoloğa gittiniz mi? Adam evlenmeden önce tecavüz ediyor, baskı uyguluyor yani ne bok olduğunu en ince ayrıntısına kadar gösteriyor ve siz buna rağmen evleniyorsunuz. Sizinki bozuk psikoloji falan değil. Ya evde kalırım korkusu yaşamışsınız ya da mesleği maaşı gözünüzü boyamış. Başka bir açıklaması yok. Olan yine masum bebeğe oldu, karısının boğazına bıçak dayayan bir caniye ömrü boyunca "baba" diyecek.

Zevk mi alıyorsunuz böyle söyleyince eğer öyleyse tamam ama biz evlendikten sonra tecavüz etti benim de onla evlenmeden önce gayet iyi bir maaşım vardı çalışıyordum ailemin durumu da gayet iyiydi ve hep çok rahat yaşadım para gözümü boyamadı öyle bir parası yoktu evde kalacağım korkusu yaşamadım 23 yaşındaydım ama her neyse siz insanları anlamadan yorum yapın ve yaftalayın teşekkürler

Ya bu okuduklarım gerçek mi? Siz gerçek misiniz? Hâlâ üzülüyorum diyebiliyorsunuz bu ruh hastasına.

Affedin bence de devam. Tencere kapaksınız çünkü. Size müstehak.

Kişilik bozukluğu, o insan müsveddesi eşinizde. Sizin psikolojiniz bozulmuş. Biraz da safsınız muhtemelen. Daha sizi doktora götürdüğü gün bırakmanız gerekirdi. Bu iğrençleri yaşarken, bir de tedaviyle çocuk sahibi olmamanız gerekirdi.

Neyse geç değil hala, hayatınızı ve çocuğunuzun hayatını kurtarabilirsiniz. Ama lütfen hala ağlamalarına kıyamıyorum demeyin. O kadarı salaklık artık.

benim Hayatta gördüğüm; kimsenin salak olmaya hakkı yok. Eğer kendini kullandırıyorsan, kullanırlar. Bu kadar. Sen izin veriyorsan buna, karşı taraf neden böyle yaptı deyip onları suçlamaya hakkın yok.

Ne zaman kendini bu berbat ilişkiden kurtarırsın, o zaman hesap sormaya hakkın olur. Bu arada çocuğunun da psikolojisi bozuk, ya şiddet meyilli, ya da ezik büyümesini istiyorsan, durma affet bir daha,kaldığın yerden devam et.

kesinlikle var! siz de esiniz de hastasiniz. derhal tedavi olmak için elinizden geleni yapin. yasadiklariniz esinizin size yaptigi ya da yaptirdigi degil. sakin kendinizi suçsuz gormeyin. cocugunuza da zarar vermeden derhal tedavi olun. derhal!

Stokcholm sendromunu animsatti bana. Tabi ayni seyler degil ama katiline aşık olmak gibi.

Insallah tez zamanda kurtulun. Dönmeyin lutfen tekrar yanina, Allah yardimciniz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…