Ben de kişilik bozukluğu mu var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendine saygın sevgin yok

birisi beni sevsin yeterki ne yaptığı önemli değil gibi içinde bir düşünce var

birisi olmadan gayet yaşarız
birisi olmayınca aksinr daha uzun yaşarız

sakın psikolojin düzrlmeden ne o karaktersizle konış nede başka biriyle

öz değer yargın yok

herşeyden önce insansın sana saygılı olunmak zorunda sana kimse vuramaz

kafana aldığın darbeler ilerde seni yatalak bile eder

Dikkat et kendine.

birde neden? Bastan senin psikolijinde iyi degilmis ki kontrole gitmis tecavuze ugramis intihar etmissin ve tum bunlara eagmen cocuk yapmissin.

Yazık ya adama. Nasıl kiydin da polisi aradın? Hemen geri dön diyeceğim de...
ASLA DÖNME VE ACOMA. ACONACAK DURUMDA OLAN SENSIN.

Bu adamın iyicr delirip çocuğunuza zarar vermesini mi beklediniz bunca zaman? Belli ki size verdiği zarar unutukup gidiyor, ama yine affederseniz delirip çocuğunuza da vurma düşünmediniz mi hiç? Kaldı ki fiziksel olarak zarar vermesine bile gerek yok o çocuğun psikolojisi ne haldedir allah bilir.

yapmayın etmeyin... kendinize saygınız olsun, kimsenin kölesi olmak için gelmediniz bu dünyaya. sizi de seven düşünen insanlar,bir aileniz var. ağaç kovuğundan çıkmadınız,sahipsiz mi sanmış sizi? herkesin yalnızca bir (1) tane hayatı var. giden saniyeler geri gelmiyor. çile çekmeye mi geldiniz bu dünyaya?
ne demek kıyamıyorum affediyorum? bakın ben de çabuk yumuşayan,çabuk affeden biriyimdir genelde ama neyin affedilip neyin affedilmeyeceğini bilirim; sizinki anormal ve patolojik bir boyutta. her şey affedilmez! ağlıyormuş zırlıyormuşmuş... pis herif... öyle boş gürültü yapan birisi kendisine zarar falan vermez. ruh hastası, ve ruh hastaları genellikle kurnaz olur. zayıf tarafınızı bulmuş,üst üste bunu kullanıyor farkında mısınız? ruh hastasını tedavi etmek sizin göreviniz değil,ailesi düşünsün,doktora gitsin! hamileyken bayıltana kadar dövmek? ben gerçekten yazdıkça sinirleniyorum, ama yanlış anlamayın ben size hakaret etmek için veya rencide etmek için söylemiyorum bunları,asla! sizi kırdıysam şimdiden özür diliyorum. ama gerçekten artık kendinizi düşünüp kendinize ve ailenize saygı duymanın zamanı gelmiş. cesaretlenin ve gözlerinizi açın diye söylüyorum bunları. bu hayatta her şey insanlar için. yeni bir hayat kurmak imkansız değil. en başta zor olabilir ama buna değecek. rica ediyorum,bu duruma boyun eğmeyin. bir şeylerin değişmesi gerekiyor artık! ha tüm bunlara rağmen hala o adamı sevdiğiniz için bırakamadığınızı düşünüyorsanız siz de yanılıyorsunuz; bu sevmek değil... psikolojiniz haklı olarak bozulmuş,sindirilmişsiniz.. siz de tıbbi destek alın,bu utanılacak bir şey değil. dediğim gibi her şey biz insanlar içindir...

Konunda hatalarının farkında olduğunu söylüyorsun ama burda hatalarını söyleyenlere hep bir bahane bulma çaban var. Bunu neden söylüyorum. Yaptıklarının hiç bir bahanesi yok. Burdaki insanların ne düşündüğü önemli değil ama kendine dürüst ol. Tecavüzcünle bile isteye evlendin, seni döven aşağılayan kişiliğine ve bedenine zarar veren adamdan bile isteye çocuk yaptın. Üstelik bunun için tedavi olarak. Kendince sebeplerin vardı belki ama işte o sebepler hiç mantıklı değil, sağlıklı değil ve yaşadıklarının bahanesi olamaz.

Sen o psikopata acıya acıya acınacak hale düşüyorsun. Acaba sana kim merhamet gösterecek. O adama değil kendine acı. Ona hiç bir şey olmaz. Senden sonra kendine yeni bir kurban bulur. Sen kendini düşün. Kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün. Düşünüyorum diceksin ama lafla olmaz. İcraat lazım.

Sizinde psikoloji gitmiş. Balik bastan kokmus bir sey çıkmaz bundan. Es kisisi denen konular genelde bir sonuca bağlanmıyor

Ayni seyi dusundum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…